60325 LEGO® City Great Vehicles Betonvežis

Ypatinga kaina 17,99 € Kaina 19,99 €
Nėra
Kodas
60325

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Vaikams nuo 4 metų amžiaus, kurie dievina žaislines statybines transporto priemones, be galo patiks šis LEGO® City Betonvežio žaidimo rinkinys su įrankiais ir 2 minifigūrėlėmis.

Padėk LEGO® City statybininkams darbuotis su nuostabiu betonvežiu. Nuvažiuok į statybų aikštelę ir pneumatiniu kūju ir karučiu pašalink senus pamatus. Tada išlankstyk lataką sunkvežimio gale ir pasuk būgną, kad išlietum betoną. Kai baigsi, susidėk įrankius ir keliauk dirbti kitų darbų!

  • Kodas, serija: 60325 LEGO® City
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų

Įdarbinkite vaikų vaizduotę su LEGO® City Betonvežiu (60325). Ši žaislinė statybinė transporto priemonė su atidaroma vairuotojo kabina sukamu maišymo būgnu, turi žaislinį pneumatinį kūjį, karutį ir kelio darbų ženklą. Pridėjus 2 darbininkų minifigūrėles, galima išradingai žaisti ištisas valandas. Sukurta berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų amžiaus Šis 4+ žaidimo rinkinys vaikams padeda vaikams iš anksto suformuotu pradinės kaladėlės pagrindu, nuo kurio galima pradėti, nuosekliu iliustruotu konstravimo vadovu ir interaktyviomis skaitmeninėmis konstravimo instrukcijomis. Skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi patogių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti užbaigtą modelį konstruojant. Pažink pasaulį žaisdamas Vaikai auga nuostabių transporto priemonių ir mašinų apsuptyje, o su LEGO City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniais jie gali jas pažinti iš arčiau, žaisdami su tikroviškai modeliais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam išradingam žaidimui

• Smagi statybinė transporto priemonė. Statyti kur kas smagiau su LEGO® City Betonvežiu (60325). Šis įkvepiantis žaislinis sunkvežimis, sukurtas vaikams nuo 4 metų amžiaus, suteikia kur kas daugiau nei betoną.
• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti LEGO® City Betonvežį, ir žaislinis karutis, pneumatinis kūjis, kelio darbų ženklas bei 2 darbuotojų minifigūrėlės.
• Tikroviškas žaidimas. Betonvežis turi sukamą maišymo būgną, kuriame gabenami žaislinio betono elementai išpilami per išlankstomą lataką transporto priemonės gale, kaip ir tikroje mašinoje.
• Smagus žaislas vaikams. Galima padovanoti kaip gimtadienio ar bet kurios kitos progos dovaną berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų amžiaus.
• Patogu nešioti ir pasidėti. Sukonstruotas žaislinis betonvežis yra 9 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 7 cm pločio.
• LEGO® City 4+ žaidimo rinkinys. Su LEGO® pradinės kaladėlės elementu, iliustruotu konstravimo vadovu ir skaitmeninėmis konstravimo instrukcijomis, pasiekiamomis nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions.
• Su interaktyviu konstravimo vadovu. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti modelį iš visų kampų, konstruodami su nemokama LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
•  LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniai padeda vaikams įgyti pasitikėjimo savimi ir tobulinti pagrindinius įgūdžius su tikroviškais modeliais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam kūrybingam žaidimui.
• Aukštos kokybės žaislai. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017161556
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60325 LEGO® City Great Vehicles Betonvežis
Jūsų atsiliepimas