60292 LEGO® City Miesto centras

89,50 €
Nėra
Kodas
60292

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Aukštos kokybės žaidimo rinkinys, kupinas LEGO® miesto centro pramogų!

Šis aukštos kokybės LEGO® City žaidimo rinkinys išsiskiria funkcijų kupinais pastatais, šauniomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais iš TV serialo LEGO City Adventures.

  • Kodas, serija: 60292 LEGO® City Community
  • Detalių skaičius: 790
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

LEGO® City miesto centre verda veiksmas. Shirley Keeper atvyko sunkvežimiu surinkti atliekų konteinerių, policija vejasi nusikaltėlį, o ugniagesys gesina gaisrą picerijoje. Apžiūrėk puikius patogumus! Čia rasi automobilių plovyklą, įkrovimo stotelę ir parką su karusele. Gali netgi apsilankyti treniruočių salėje, kad išmoktum kovos menų… nuostabu!

Su šiuo aukštos kokybės LEGO City miesto centro (60292) rinkiniu vaikai gali pasinerti į TV serialo LEGO® City Adventures veiksmą. Jį sudaro picerija, atliekų perdirbimo stotis, automobilių plovykla, įkrovimo stotelė, kovos menų salė ir parkas su sūpynėmis bei LEGO City personažų minifigūrėlės. O su pridedamomis LEGO City kelio plokštelėmis vaikai gali jį prijungti prie kitų rinkinių ir išplėsti miestą, kaip jiems patinka!Puiki dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus.Šis žaidimo rinkinys turi paprastą konstravimo vadovą ir Instructions PLUS – interaktyvų vadovą su priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie greitai padeda vaikams tapti konstravimo meistrais. Instructions PLUS yra programos LEGO Building Instructions dalis.Kūrybiškas LEGO City pasaulisLEGO City žaidimo rinkiniai suteikia malonią konstravimo ir žaidimo patirtį su funkcijų gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie įkvepia išradingiems ir nevaržomiems žaidimams.

• Aukštos kokybės LEGO® City Miesto centro (60292) žaidimo rinkinys išsiskiria detaliais pastatais, šauniomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais iš TV serialo LEGO City Adventures. Puiki dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus!
• Su LEGO® kelio plokštelėmis ir viskuo, ko vaikams reikia sukonstruoti picerijai, automobilių plovyklai, treniruočių salei, parkui, rūšiavo stočiai, sunkvežimiui, elektromobiliui, motociklui ir dviračiui, 8 minifigūrėlėmis, kūdikiu ir šunimi.
• Šis LEGO® rinkinys yra kupinas tikroviškų funkcijų. Vaikai gali pravažiuoti automobiliu pro plovyklą, kad pasuktų šepečius, surinkti rūšiavimo konteinerius sunkvežimio gerve ir ne tik.
• LEGO® City Miesto centro žaidimo rinkinys taps įspūdinga Kalėdų, gimtadienio ar bet kurios kitos progos dovana vaikams, kuriems patinka kūrybiškai žaisti ir TV serialo LEGO City Adventures gerbėjams.
• Sukonstruotas LEGO® City Miesto centras yra 24 cm aukščio, 41 cm pločio ir 44 cm gylio.
• Priedus sudaro picos dėžės ir picų ližė. Taip pat yra LEGO® kelio plokštelių rinkinys, kad vaikai galėtų jas prijungti prie kitų LEGO žaidimo rinkiniu ir pasistatyti savo miestą!
• Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams dalimi. Šis interaktyvus konstravimo vadovas padeda vaikams tapti konstravimo meistrais!
• LEGO® City žaidimo rinkiniai išsiskiria spalvingais pastatais, šauniomis žaislinėmis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie sužadina vaikams norą išradingai žaisti vaidmenimis kuriant nevaržomus nuotykius realistiškoje aplinkoje.
• Visos LEGO® kaladėlės ir dalys gaminamos pagal griežtus pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jos būtų vienodos, suderinamos ir smagios konstruoti – taip atliekama nuo pat 1958 metų.
• LEGO® City konstravimo žaislai kruopščiai tikrinami, kad kiekvienas žaidimo rinkinys atitiktų griežtus saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016912012
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai9.4 x 48 x 37.8 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60292 LEGO® City Miesto centras
Jūsų atsiliepimas