42136 LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD traktorius

Ypatinga kaina 29,99 € Kaina 32,99 €
Nėra
Kodas
42136

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Galingo traktoriaus modelis su priekaba.

Šis LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD traktorius su lankstiniu vairavimo mechanizmu ir paverčiama priekaba taps šauniu projektu vaikams, kuriems patinka žaisliniai traktoriai.

Pasiruošk nudirbti visus ūkio darbus su LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD traktoriumi. Šis tikrosios mašinos įkvėptas modelis pasižymi milžiniškais ratais ir lankstinio vairavimo mechanizmu. Taip pat yra išverčiama priekaba – ji idealiai pritaikyta gabenti sunkiems kroviniams. Su bekelės padangomis priekaba gali judėti bet kokiu paviršiumi, be to, ji turi vilkimo kablio rėmą su papildomu lankstu, kad galėtų judėti kalvomis ir slėniais.

  • Kodas, serija: 42136 LEGO® Technic
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8 metų

• Pažangus modelis traktorių gerbėjams. Su šiuo smagiu projektu, konstruodami LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD traktoriaus (42136) rinkinį, vaikai daug ką sužinos.
• Kurėjų bendradarbiavimas. LEGO® dizaineriai glaudžiai bendradarbiavo su „John Deere“, kad sukurtų žaislinį traktoriaus modelį, kupiną tikroviškų ypatybių ir tiksliai atkurtų dizaino detalių.
• Kupinas autentiškų ypatybių. Įkvėptas tikrojo traktoriaus šis LEGO® Technic žaislas turi vairavimo mechanizmą, vairuotojo kabiną su sukiojama sėdyne ir išverčiamą priekabą.
• Išverčiama priekaba žaidimui vaidmenimis. Žaislinę priekabą galima išversti, kad vaikai galėti gabenti traktoriumi krovinius. Vaikams žaidžiant su priekabos bekelės ratais galima įveikti bet kokį paviršių.
• Lankstinis vairavimo mechanizmas. Žaislinis John Deere traktoriaus vaikams lankstinis vairavimo mechanizmas pademonstruos tikrą traktoriaus judėjimą.
• Dovanos idėja vaikams, kuriems patinka žaisliniai traktoriai. Šis John Deere traktoriaus konstruojamas žaislas sukurtas vaikams nuo 8 metų amžiaus.
• Matmenys – su prikabinta priekaba modelis yra 9 cm aukščio, 35 cm ilgio ir 9 cm pločio.
• Mokymasis žaidžiant. LEGO® Technic visata siūlo pažangių konstravimo žaislų LEGO gerbėjams, pasiruošusiems naujam konstravimo iššūkiui.
• Aukštos kokybės medžiagos. LEGO® Technic komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
• Svarbi sauga. LEGO® Technic komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


*Atkreipiame dėmesį: reali prekės spalva gali nežymiai skirtis priklausomai nuo Jūsų įrenginio ekrano nustatymų. Prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija.

Papildoma informacija
Barkodas5702017156576
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 8 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai35 x 19 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:42136 LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD traktorius
Jūsų atsiliepimas