41703 LEGO® Friends Draugystės namelis medyje

Ypatinga kaina 84,99 € Kaina 89,99 €
Nėra
Kodas
41703

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Draugystės namelis medyje rūpestingiems vaikams!

Šiame LEGO® Friends namelyje medyje yra dalykų, su kuriais žaisdami rūpestingi vaikai galės daryti gerus darbus Hartleiko miesto bendruomenei.

Jaučiatės kūrybingi? Ateikite į Draugystės namelį medyje ir gaminkite produktus, kuriuos galėsite parduoti geriems tikslams. Mia ir jos bičiuliai pastatė įspūdingą namelį medyje. Jie užsiima naminių gaminių kūrimu. Padėkite Olivijai išimti medaus iš avilio. Sukurkite inkilėlį. Kepkite keksiukus virtuvėje. Pakelkite liftą vežimėlyje esančiam Džeksonui. Kai darbas bus baigtas, atsipalaiduokite su draugais puikiame mediniame namelyje.

  • Kodas, serija: 41703 LEGO® Friends
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų

Padėkite vaikams išsiaiškinti, ką jie gali pasiekti kartu žaisdami su draugystės nameliu medyje (41703). Aštuonerių metų arba vyresni vaikai gali prisijungti prie rūpestingų LEGO® Friends personažų ir padėti gaminti produktus pardavimui, siekiant surinkti pinigų labdarai. Žaisdami jie atras džiaugsmą padėti kitiems. 10 draugystės žaislų metų Šis rinkinys turi daug įmantrių detalių kūrybiškam žaidimui be ribų. Vaikai renka medų iš avilio, gamina inkilus su dailidės spaustuvais, suka vėjo turbiną, kad pakeltų liftą arba žaidžia ant milžiniškos čiuožynės ir sūpynių. Taip pat yra paslėptų detalių, kurias reikia atrasti. Minint LEGO Friends dešimties metų jubiliejų, šiame rinkinyje yra QR kodas, atskleidžiantis jame paslėptus senovinius Hartleiko miesto lobius. Konstravimo priedas Su skaitmeniniu vadovu konstruoti dar smagiau. Su LEGO konstravimo instrukcijų programėlėje esančiu vadovu berniukai ir mergaitės gali vizualizuoti savo gamtos žaislą. Perkelkite vaikus į Hartleiko miestą, kuriame jie supras, kaip smagu leisti laiką su draugais.

• Didelė pramoga mažiesiems kūrėjams. Draugystės namelio medyje (41703) gamtos žaislas leidžia vaikams išreikšti savo kūrybines aistras prisijungus prie LEGO® Friends komandos ir gaminant produktus, už kuriuos renkami pinigai labdarai.
• Gausu įdomybių. Komplekte yra 5 LEGO® Friends personažai, įskaitant Mia ir upės mini lėlytės su keičiamomis išraiškomis, zuikio personažas, taip pat krovininis dviratis, bičių avilys ir dailidės spaustuvai.
• Nesibaigiantys žaidimo būdai. Vaikai gali išreikšti savo kūrybines aistras konstruodami inkilus ar mėgaudamiesi poilsiu mediniame name, kuriame yra darbo kambarys, virtuvė, miegamasis ir svetainė.
• Dinaminės detalės. Vaikai gali pakelti liftą sukdami turbiną, pasukti turėklus, kad draugai galėtų užlipti į viršų, pasiųsti veikėjus žemyn čiuožyne arba sūpuoti bičiulius ant sūpynių.
• Kūrybiška dovana nagingiems aštuonmečiams ir vyresnio amžiaus vaikams. Ši 1 114 dalių gimtadienio dovana vaikams, kur žaidimą su konstruktoriumi puikiai papildo beribė vaizduotė, yra smagus pasirinkimas mažiesiems kūrėjams.
• Spalvingas eksponatas. Daugiau nei 30 cm aukščio, 30 cm pločio ir 13 cm) gylio, ši nemaža LEGO® Friends dovana pagyvins bet kurio vaiko miegamąjį
• Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Su LEGO® konstravimo instrukcijų programėle statytojai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo modelio skaitmeninę versiją.
• Rūpestinga bendruomenė. Leiskite vaikams tyrinėti Hartleiko miesto gimtadienio dovaną, kurioje jie kasdien patirs nuotykius su juos suprantančiais draugais.
• Aukšta kokybė, jokių kompromisų. Populiarūs LEGO® žaislai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus ir užtikrina saugius sujungimus bei patvarius modelius.
• Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra nuodugniai išbandomi siekiant įsitikinti, jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017152745
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 8 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai48 x 37 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41703 LEGO® Friends Draugystės namelis medyje
Jūsų atsiliepimas