41699 LEGO® Friends Gyvūnų prieglaudos kavinė

Ypatinga kaina 27,99 € Kaina 29,99 €
Nėra
Kodas
41699

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Smagus LEGO® Friends gyvūnų prieglaudos kavinės žaidimo rinkinys vaikams

Suteikite vaikams galimybę žaisti vaidmenimis šioje spalvingoje LEGO® Friends prieglaudoje mažiesiems gyvūnų mylėtojams.

Leisk laiką gyvūnų prieglaudos kavinėje ir padėk savo kailiniuotiems bičiuliams, kuriems reikia pagalbos. Iškelk išgelbėtus gyvūnus iš Prijankos triračio. Nuvesk juos į pastatą pro dureles gyvūnams. Padėk naujai atvykusiems gyvūnams įsikurti naujuosiuose namuose. Susipažink su jais skanaudamas kavą ir atsipūsk jaukiame priimamajame. Galbūt kuris nors taps tavo neatskiriamu draugu ir parsivesi jį namo!

  • Kodas, serija: 41699 LEGO® Friends
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų

 

Padėkite vaikams surasti gyvūnams namus su LEGO® Friends gyvūnų prieglaudos kavinės (41699) kolekciniu žaislu. Gyvūnus mylintys vaikai nuo 6 metų amžiaus gali padėti Prijankai gelbėti benamius gyvūnus ir parvesti juos į prieglaudą, kur jie galės rūpintis ir žaisti su gyvūnais. Jiems patiks išrinkti naminį gyvūną Olivijai, kurį ji galės parsivesti pas save į namus. Kupinas žaidimo idėjų Šis kūrybiškas žaidimo rinkinys sužadins vaikų vaizduotę ir suteiks ištisas valandas pramogų kupinų istorijų. Rinkinį sudaro kavinė ir poilsio aikštelė lauke, kurioje LEGO Friends personažai gali susipažinti su gyvūnais, ir jaukus priimamasis. Vaikai gali važiuoti gelbėjimo triračiu per miestelį ir ieškoti benamių gyvūnų arba treniruoti gyvūnus sporto salėje. Taip pat yra žavios durelės gyvūnams, kad šie galėtų įeiti ir išeiti kada panorėję! Konstravimas skaitmeniniam amžiui Vaikai gali naudotis programa LEGO Building Instructions, kad priartintų, pasuktų ir apžiūrėtų modelį šešėliniu režimu, kad būtų lengviau konstruoti tikrąjį modelį ir net pradedantieji pasijustų kaip LEGO konstravimo meistrai.

• Ieškote dovanos gyvūnus mylintiems vaikams? LEGO® Friends gyvūnų prieglaudos kavinė (41699) skirta džiuginti vaikams, kuriems patinka žaisliniai gyvūnai ir žaidimo rinkiniai, kurie išplečia jų vaizduotę.
• Kupinas ypatybių. Šis gyvūnų žaislas turi 2 lėlytes, 1 šunį, 1 šuniuką ir 1 kačiuką, gelbėjimo triratį, gyvūnų prieglaudą ir kavinę su vieta prisėsti lauke ir viduje.
• Daugybė žaidimo būdų. Vaikai gali gelbėti miesto gyvūnus su LEGO® Friends Olivija, rūpintis jais prieglaudoje, tiekti maistą ir gėrimus arba supažindinti gyvūnėlius su jų naujaisiais šeimininkais.
• Kupinas autentiškų detalių. Tokios įspūdingos detalės kaip ženklas „priglausk mane“, žindymo buteliukas, gyvūnų vonelė ir dėžutė su globos laišku padeda vaikams kurti nesibaigiančias gyvūnų priežiūros istorijas.
• Išradinga gimtadienio dovanos idėja vaikams nuo 6 metų amžiaus. Šis gyvūnų žaidimo rinkinys pakerės berniukus ir mergaites, kuriems patinka žaisti su gyvūnų priežiūros žaislais.
• Praskaidrina kambarius. 13 cm aukščio ir 22 cm pločio kūrybiška dovana taps tobula puošmena dėl stambaus šuns ir katės ženklo ant centrinio stogo.
• Interaktyviosios instrukcijos. Su skaitmeniniu vadovu konstruoti dar smagiau. Jis pasiekiamas LEGO® Building Instructions programoje ir turi patogius priartinimo ir pasukimo įrankius, kurie padeda vaikams apžiūrėti konstruojamą modelį.
• Žaidimo rinkiniai su širdimi. Supažindinkite vaikus su LEGO® Friends rinkiniais, kurie padeda vaikams suprasti, kaip svarbu rūpintis vienas kitu, ir susipažinti su lėlyčių personažais, kurie labai panašūs į juos pačius.
• Kokybiškas rinkinys. LEGO® Friends rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą visuomet.
• Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017152738
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai35 x 19 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41699 LEGO® Friends Gyvūnų prieglaudos kavinė
Jūsų atsiliepimas