21184 LEGO® Minecraft Kepykla

Ypatinga kaina 25,40 € Kaina 29,99 €
Nėra
Kodas
21184

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Universalus „Minecraft®“ rinkinys suteikia vaikams galimybę konstruoti, kepti ir kautis.

Šiame universaliame, veiksmo kupiname kepyklos žaidimo rinkinyje „Minecraft®“ žaidėjai gali konstruoti, kepti ir kautis su Creeper™.

The Minecraft® Jau veikia, tad metas kepti duoną ir sausainius! Tačiau pirmiau reikia susirinkti sudėtinių dalių. Padėk sniego kaimo gyventojui užauginti kviečių jo ūkyje. Pamelžk ožką. Tada padėk kepėjui kūrybingai suktis virtuvėje. Tik pasisaugok. Artinasi Creeper™, kuris taikosi susprogdinti skrynią su kiaušiniu. Greičiau! Čiupk deimantinį kardą ir stok į kovą dėl kepyklos!

  • Kodas, serija: 21184 LEGO® Minecraft
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8 metų

„Minecraft®“ personažų, smagių priedų ir šaunių ypatybių kupina LEGO® Minecraft Kepykla (21184) taps smagia dovana vaikams nuo 8 metų. Perkonstruojamos pramogos išradingiems vaikams Šis veiklos kupinas „Minecraft“ žaidimo rinkinys yra kupinas žaidimo galimybių. „Minecraft“ personažus sudaro kepėjas, sniego kaimo gyventojas, ožka ir Creeper™. Dūzgiančioje kepykloje yra įrengtas kambarys, kuriame vaikai gali žaisti gyvenimą namuose. Kad galėtų iškepti duonos ir sausainių, vaikai privalo susirinkti sudėtinių dalių. Jie gali prasimanyti kviečių padėdami ūkininkui jų užsiauginti. Pieno galima gauti pamelžus ožką. Jie gali prisijungti prie kepėjo virtuvėje ir išradingai kepti. Kad nenuobodžiautumėte, šalia tyko Creeper, kuris ketina sunaikinti skrynią su vertingu kiaušiniu viduje. Vaikai gali apginti kepyklą klasikiniu „Minecraft“ kovos elementu, deimantiniu kardu. Po mūšio, modulinį rinkinį galima lengvai perstatyti naujiems nuotykiams.

• Universalus žaidimo rinkinys. Veiklos kupinas LEGO® Minecraft® Kepyklos (21184) rinkinys kupinas konstravimo, kepimo ir kovos pramogų.
• Žaidimo personažus sudaro žaidėjams pažįstami „Minecraft®“ personažai ir mobai: kepėjas, sniego kaimo gyventojas, ožka ir Creeper™
• Daugybė žaidimo būdų. Vaikai gali kepti duoną kepykloje, žaisti vaidmenimis svetainėje, auginti kviečius ūkyje, melžti ožką, kautis su Creeper™ ir perstatyti rinkinį naujiems nuotykiams.
• Dovana vaikams. Padovanokite „Minecraft®“ žaidėjams nuo 8 metų gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga su šia betarpiška vaizdo žaidimo versija.
• Nešiojamas žaidimas. Šis kompaktiškas 8 cm aukščio, 17 cm pločio ir 14 cm gylio rinkinys kupinas žaidimo galimybių.
• Tikras „Minecraft®“. LEGO® Minecraft rinkiniai suteikia galimybę mėgautis vaizdo žaidimu su populiariais mobais, scenomis ir ypatybėmis, kurias perkelia į tikrovę betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis.
• Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria.
• Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017156620
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 8 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:21184 LEGO® Minecraft Kepykla
Jūsų atsiliepimas