71735 LEGO® Ninjago Elementų turnyras

31,99 €
Nėra
Kodas
71735

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Įspūdingas LEGO® NINJAGO® šventyklos žaidimo rinkinys.

NINJAGO® gerbėjai gali vaidinti mūšius ir tobulinti nindzių įgūdžius su šiuo detaliu šventyklos žaislu kupinu minifigūrėlių ir šaunių ginklų.

  • Kodas, serija: 71735 LEGO® NINJAGO®
  • Detalių skaičius: 283
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

 

Suvienyk jėgas su nindzėmis ir elementų valdovais veiksmo kupinam nindzių įgūdžių turnyrui! Renk kovas tarp Jay ir Jokūbo arba Bolobo ir Gravis su šventyklos mūšio platforma. Įšok į sukamąjį ginklą, prisisek ratukines pačiūžas arba kaukis su sukamuoju ginklu ruošdamasis tapti nindze. Kam atiteks neįkainojamas nefrito kardas ir kas triumfuos Elementų turnyre?

Paskatinkite vaikus rengti įspūdingas kovas iš LEGO® NINJAGO® TV serialo 4 sezono su šiuo Elementų turnyro (71735) žaidimo rinkiniu. Itin detalią šventyklą sudaro kovos platforma, sukamoji ginklų platforma, sukamasis ginklas ir nefrito kardų rinkinys. Tobulas nindzių rinkinys išradingam žaidimui vaidmenimis įkvėpti Su 7 minifigūrėlėmis: nindzėmis Kai, Jay ir Lloyd Legacy, elementų valdovais Bolobo, Jokūbu ir Gravis bei piktadariu Eyezor šis žaidimo rinkinys suteikia vaikams neišsemiamas galimybes rengti mūšius ir mokytis treniruotėse. Naujoji 2021 m. sausio Lloyd Legacy figūrėlė yra išskirtinės auksinės spalvos su stoveliu NINJAGO konstravimo rinkinių 10-mečiui paminėti. Geriausios dovanų idėjos kūrybingiems vaikams LEGO NINJAGO kovos žaislai leidžia vaikams pabėgti į fantazijos pasaulį, kuriame jie gali išmokti gyvybiškai svarbių gyvenimo įgūdžių ir suvienyti jėgas su savo herojais kovai prieš blogio jėgas, žaidžiant su puikia nindzių žaislų kolekcija, įskaitant drakonus, robotus ir šventyklas.

• LEGO® NINJAGO® Elementų turnyro (71735) Legacy konstravimo rinkinys pasižymi itin detalia ir interaktyvia šventykla vaikams praktikuoti nindzių įgūdžius ir rengti nuostabiems mūšiams.

• Nindzių žaislų žaidimo rinkinį sudaro net 7 minifigūrėlės: nindzės Jay, Kai ir Lloyd Legacy, elementų valdovai Bolobo, Gravis ir Jokūbas ir blogiukas Eyezor iš TV serialo 4 sezono.

• Nindzių šventyklą sudaro kovos platforma įspūdingoms dvikovoms rengti, sukamoji ginklų platforma sukamasis ginklas nindzių įgūdžiams praktikuoti bei nefrito kardų rinkinys, dalijamas kaip apdovanojimas.

• Su kolekcine Lloyd Legacy auksine minifigūrėle su stoveliu NINJAGO® žaislų 10-mečiui paminėti.

• Ieškokite kitų išskirtinių kolekcinių auksinių minifigūrėlių kituose NINJAGO® rinkiniuose: Riedulių patranka (71736) ir X-1 nindzė padegėjas (71737) ir Zane Milžiniškų mechaninių robotų kova (71738).

• Šis 283 dalių mūšio žaidimų rinkinys su kolekcinėmis figūrėlėmis suteikia smagią konstravimo patirtį vaikams nuo 6 metų amžiaus ir gali tapti puikia dovana berniukui ar mergaitei, kuriai patinka NINJAGO®

• Nindzių šventykla yra 17 cm aukščio, 16 cm pločio ir 24 cm gylio – nešiojamas rinkinys žaisti kelyje arba namuose.

• LEGO® NINJAGO® turi nuostabią šaunių žaislų kolekciją vaikams valandų valandas vaizduotės mėgautis pramogomis, mokantis labai svarbiausių gyvenimo įgūdžių ir leidžiantis į nuotykius su savo nindzių herojais.

• Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad jos kaskart atsiskirtų taip pat. Nindzių įgūdžiai nebūtini!

• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka aukščiausius saugos standartus pasaulyje, todėl jūsų vaikai yra saugiose rankose su LEGO žaidimų rinkiniais.


Papildoma informacija
Barkodas5702016888744
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai35 x 19 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71735 LEGO® Ninjago Elementų turnyras
Jūsų atsiliepimas