71707 LEGO® NINJAGO® Kajaus mechaninio roboto lėktuvas

21,99 €
Nėra
Kodas
71707

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Šaunus žaislinis lėktuvas ir robotas su 2 minifigūrėlėmis lenktynių veiksmui!

Vaikai gali sukonstruoti Skaitmeninį Kai galingą robotą, o tada jį perkonstruoti į lėktuvą, kad surengtų kovą prieš Richie lenktynėse „Speedway Five-Billion“.

  • Kodas, serija: 71714 LEGO® NINJAGO®;
  • Detalių skaičius: 217;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų;

 

Skriskite su Skaitmeniniu Kai šauniu roboto lėktuvu „Speedway Five-Billion“ lenktynėse ir laimėkite vieną iš brangiųjų Key-Tana bei pasprukite iš „Prime Empire“. Transformuokite iš galingo roboto skaitmeniniais ašmenimis į lėktuvą ir iššaukite jo smaigų šaudykles! Bet saugokitės Richie iš Rat Pack, kuris vejasi Skaitmeninį Kai savo skraidlente ir pasiryžęs jį nugalėti. Ar jums pavyks jį įveikti ir laimėti lenktynes?

Kai robotas lėktuvas (71707) yra ideali gimtadienio dovana vaikams, kuriems patinka LEGO® NINJAGO® robotai ir žaisliniai lėktuvai. Tai 2 viename žaislinis žaidimo rinkinys, kuris pasižymi papildomomis konstravimo ir žaidimo galimybėmis. Vaikai gali pasirinkti, ar konstruoti žaislinį lėktuvą, ar robotą įstabiems nuotykiams „Prime Empire“ su NINJAGO Kai. Įdomus naujas būdas konstruoti LEGO dovanas. „Instructions PLUS“ yra interaktyvus vadovas, pagal kurį galima dar smagiau konstruoti šį žaislinį lėktuvą ir roboto lėktuvą. Jis pasiekiamas nemokamoje „LEGO Life“ programėlėje ir turi priartinimo bei pasukimo įrankius, padedančius vaikams konstruoti savarankiškai. Puikus vadovas šiam žaisliniam žaidimo rinkiniui kurti. Geriausi konstruojami rinkiniai vaikams. LEGO NINJAGO konstravimo žaislai suteikia vaikams galimybę pateikti į mistišką pasaulį, kuriame galima pasinerti į išradingą žaidimą, su mini nindzių komanda kovojant prieš blogio jėgas. Vaikai negalės atitokti žaisdami vaidmenimis su žaisliniais lėktuvais, NINJAGO robotais, lenktynių automobiliais, drakonais ir šventyklomis.

• Puikus LEGO® NINJAGO® konstravimo rinkinys vaikams su Kai roboto lėktuvu. Šis žaislinis žaidimo rinkinys be galo patiks vaikams, kurie mėgsta konstruojamus žaislus ir kurti įdomias istorijas su NINJAGO figūrėlėmis bei žaisliniais robotais. 

• Šį konstravimo rinkinį sudaro NINJAGO® robotas, kuris perkonstruojamas į žaislinį lėktuvą, 2 minifigūrėlės: NINJAGO® Kai ir Richie, bei Key-Tana. Visi drauge jie sužadins vaikų kūrybiškumas atkurti scenas iš „Prime Empire“. 

• 2020 metų sausį pasirodysiantis žaislinis reaktyvinis lėktuvas atveria galimybių pasaulį, nes jį taip pat galima perkonstruoti į galingą žaislinį robotą su lanksčiomis rankomis ir kojomis bei šaudyti smaigus. 

• Šį 217 dalių veiksmo žaislą su malonumu konstruos berniukai ir mergaitės nuo 7 metų amžiaus, todėl jis taps puikia šventine dovana. Šaunus konstravimo rinkinys įkvėps vaikus pasinerti į išradingą žaidimą suteikiant gyvybės savo mėgstamiems nindzėms. 

• LEGO® NINJAGO® roboto veiksmo žaislai yra idealaus dydžio žaisti namuose arba pasiimti su savimi pramogoms kelyje. Robotas yra 16 cm aukščio ir 25 cm pločio. 

• Šiam žaislui konstruoti nereikalingos baterijos – jis varomas vien lakia vaikų vaizduote, todėl niekada nereikės palikti NINJAGO® šalies. 

• Idealus nindzių rinkinys mažiesiems LEGO® konstruktoriams. Kaladėlės ir konstruojamos figūrėlės turi popierines instrukcijas ir šaunų skaitmeninį bei interaktyvų „Instructions PLUS“ vadovą nemokamoje programėlėje „LEGO Life“. 

• LEGO® NINJAGO® kolekciniai konstruojami žaislai atveria vaikams įspūdingą fantastinio veiksmo pasaulį ir galimybę kurti istorijas su savo mėgstamais nindzėmis, kovojant su blogio jėgomis. 

• LEGO® kaladėlės atitinka aukščiausius pramonės standartus jau daugiau nei 60 metų, todėl užtikrina, kad jos yra vienodos kokybės, suderinamos ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria. LEGO visada užtikrina kokybę šioje žemėje ir veiksmo kupinoje NINJAGO® šalyje. 

• Šios LEGO® kaladėlės ir dalys buvo kruopščiai patikrintos ir atitinka aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus. Su LEGO visada galite būti ramūs dėl kokybės.


Papildoma informacija
Barkodas5702016616934
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai19 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71707 LEGO® NINJAGO® Kajaus mechaninio roboto lėktuvas
Jūsų atsiliepimas