71706 LEGO® NINJAGO® Cole lenktynių automobilis

11,99 €
Nėra
Kodas
71706

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Smagus žaislinio automobilio žaidimo rinkinys su 2 minifigūrėlėmis lenktynių veiksmui!

Vaikai gali sukonstruoti ir demonstruoti Cole lenktynių automobilį arba rengti įspūdingus mūšius prieš piktąjį Hausner su jo skraidlente žaidime „Prime Empire“.

  • Kodas, serija: 71706 LEGO® NINJAGO®;
  • Detalių skaičius: 52;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

Lakstykite Cole lenktynių automobiliu, jam stengiantis pasprukti nuo įkalinimo pavojingame vaizdo žaidime „Prime Empire“. Bet neprarask budrumo! Skaitmeninį Cole vejasi piktasis Hausner su skraidlente, kuris nori prirakinti jį prie grandinės ir pagrindinio valdiklio ginklo. Jums reikia jį įveikti ir laikyti atokiau branginamos Key-Tana. Skaitmeninis Cole privalo laimėti šį mūšį!

Šis LEGO® NINJAGO® Cole lenktynių automobilio rinkinys (71706) su 2 minifigūrėlėmis idealiai tinka žaislinių automobilių rinkinių ir NINJAGO veiksmo figūrėlių gerbėjams. Vaikams patiks šis lengvai konstruojamas NINJAGO automobilis. Jie gali atkurti istorijas vaizdo žaidime „Prime Empire“ su savo nindze herojumi Skaitmeniniu Cole iš NINJAGO prie savo žaislinio mini automobilio vairo, jam kaunantis su Hausner dėl brangiosios Key-Tana. Naujas smagus būdas konstruoti! „Instructions PLUS“ suteikia skaitmeninį, interaktyvų vadovą, kaip sukonstruoti šį žaislinį automobilį vaikams. Jis pasiekiamas nemokamoje „LEGO Life“ programėlėje ir turi priartinimo bei pasukimo įrankius, padedančius net mažesniems vaikams konstruoti šį šaunų LEGO kaladėlių modelį. Puikios LEGO dovanos. LEGO NINJAGO 4+ atveria ikimokyklinio amžiaus vaikams veiksmo kupiną pasaulį, kuriame galima nevaržyti vaizduotės mokantis konstruoti savo mėgstamus personažus, transporto priemones ir pastatus. Su pagrindo plokštelėmis, kurios supaprastina procesą, jie sukurti tam, kad pradedantieji konstruktoriai galėtų didžiuotis savimi konstruodami savarankiškai.

• Smagus LEGO® NINJAGO® žaislinio automobilio rinkinys su Cole lenktyniniu automobiliu. Šis paprastas konstruoti LEGO modelis puikiai padės ikimokyklinio amžiaus vaikams išmokti konstruoti ir suteiks jiems pasitikėjimo savo jėgomis paprastais konstravimo veiksmais. 

• Šį žaislinio automobilio rinkinį sudaro pagrindo plokštelės rėmas, kuris padės lengviau konstruoti lenktyninį automobilį, ir Skaitmeninį Cole bei Hausner su skraidlente. Ikimokyklinio amžiaus vaikams patiks pasitelkti išradingą žaidimą atkuriant scenas iš „Prime Empire“. 

• 2020 metų sausį pasirodysiantį populiarų žaislą sudaro konstruojamos NINJAGO® Skaitmeninio Cole ir Hausner figūrėlės, kurios susiduria įspūdinguose nuotykiuose vaizdo žaidime „Prime Empire“. 

• Šį 52 dalių žaislinio automobilio vaikams rinkinį greitai sukonstruos berniukai ir mergaitės nuo 4 metų amžiaus, todėl jis taps puikia šventine dovana. Žaislini žaidimo rinkinys įkvėps išradingam žaidimui nindzių gerbėjus šaunioje NINJAGO® šalyje. 

• LEGO® NINJAGO® automobiliai puikiai pritaikyti žaisti namuose arba įsimesti į krepšį pramogoms kelyje. Lenktynių automobilis yra 4 cm aukščio, 10 cm ilgio ir 6 cm pločio. 

• Šiam žaisliniam automobiliui nereikia baterijų – jis varomas vaikų vaizduote, todėl NINJAGO® lenktynės ir kovos niekad nenutrūksta. 

• Ikimokyklinio amžiaus vaikai gali išmokti konstruoti su skaitmeninėmis „Instructions PLUS“, kurios turi paprastus priartinimo, pasukimo ir vizualizacijos režimus. Jiems patiks jomis naudotis ir stebėti, kaip modelis įgyja pavidalą. 

• LEGO® konstruojami žaislai vaikams nuo 4 metų amžiaus supažindina mažuosius su plačia jų mėgstamų filmų, TV personažų ir tikrųjų didvyrių visata bei padeda jiems suprasti konstravimo veiksmų tikslą bei suteikia jiems daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. 

• LEGO® kaladėlės atitinka aukščiausius pramonės standartus daugiau nei 60 metų, todėl užtikrina, kad jos yra vienodos kokybės, suderinamos ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria tiek žemėje, tiek NINJAGO® šalyje! 

• Šios LEGO® kaladėlės ir dalys buvo kruopščiai patikrintos ir atitinka aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus. Su LEGO visada galite būti ramūs dėl kokybės.


Papildoma informacija
Barkodas5702016616927
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai16 x 6 x 14 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71706 LEGO® NINJAGO® Cole lenktynių automobilis
Jūsų atsiliepimas