60287 LEGO® City traktorius

18,50 €
Nėra
Kodas
60287

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Tikroviškas žaislinis LEGO® traktorius.

Šis šaunus raudonas traktorius turi daugybę tikroviškų detalių, kurios patiks vaikams, bei smagių personažų ir priedų ištisoms valandoms LEGO® pramogų!

  • Kodas, serija: 60287 LEGO® City Great Vehicles
  • Detalių skaičius: 148
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

Keliauk į kaimą legendiniu LEGO® City traktoriumi. Traktorius be vargo įveiks nelygų reljefą savo milžiniškomis padangomis. Įkelk į traktoriaus kaušą šieno ritinį ir dėžę su moliūgu obuoliu ir morkomis. Tada pakelk strėlę, kad iškeltum juos į orą, ir nuvežk ūkininkui ir jo dukrai – jiems reikia pašerti alkaną triušį!

Užveskite vaikų kūrybiškumą su LEGO® City traktoriaus (60287) žaidimo rinkiniu. Šis šaunus traktoriaus žaislas pasižymi daugybe tikroviškų ypatybių, įskaitant dideles galines padangas, lankstų kaušą ir pakeliamą strėlę. Su ūkininko ir jo dukros minifigūrėlėmis, triušio figūrėle, 2 šieno ritiniais ir daržovių dėže, viskas paruošta smagiems ūkio nuotykiams. Dovana vaikams nuo 5 metų amžiaus Aiškias šio LEGO rinkinio instrukcijas rasite dėžutėje. Arba galite prisijungti prie interneto ir atsisiųsti Instructions PLUS, kurios yra programos LEGO Building Instructions dalis. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su priartinimo ir pasukimo įrankiais padeda pradedantiesiems tapti konstravimo meistrais. LEGO City didžiosios transporto priemonės LEGO City didžiųjų transporto priemonių rinkiniai išsiskiria tikroviškomis mašinomis su smagiais personažais, kurie įkvepia žaisti. Vaikai gali susipažinti su mėgstamomis transporto priemonėmis ir tobulinti fizinius įgūdžius bei įgyti pasitikėjimo savimi.

• Padėkite kūrybiškumui kopti aukštyn su šiuo legendiniu LEGO® City Traktoriaus (60287) žaidimo rinkiniu, kuris taps įspūdinga pažintimi su įspūdingu LEGO City pasauliu. Idealiai tinka berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus.

• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukurti šaunų traktorių su daugybe tikroviškų ypatybių, bei 2 šieno ritiniai, daržovių elementų dėžė, ūkininko ir jo dukters minifigūrėlės bei triušio figūrėlė.

• Šis LEGO® City Traktoriaus (60287) žaislas turi milžiniškas galines padangas, lankstų kaušą, pakeliamą strėlę ir kabiną minifigūrėlei. Vaikai gali jį derinti su kitais LEGO žaidimo rinkiniais smagiam žaidimui ir šauniam eksponavimui.

• Šis LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių traktoriaus konstravimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio ar bet kurios kitos progos staigmena berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus.

• Sukonstruotas traktorius yra 10 cm aukščio, 17 cm ilgio ir 7 cm pločio.

• Priedus sudaro dėžė su moliūgu, obuoliu ir morkomis bei 2 šieno ritiniai.

• Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – interaktyviu konstravimo vadovu vaikams. Jos yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams dalis.

• LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių žaislai įkvepia kūrybiškam žaidimui, kuris padeda vaikams tobulinti fizinius įgūdžius ir įgyti pasitikėjimo, tyrinėjant transporto priemones ir scenarijus, kurie smagiai atspindi tikrovę.

• Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.

• LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016889727
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60287 LEGO® City traktorius
Jūsų atsiliepimas