60277 LEGO® City Policijos gelbėtojų laivas

48,99 €
Nėra
Kodas
60277

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Plūduriuojantis policijos gelbėtojų laivas su LEGO® City TV personažais

LEGO® City gerbėjams patiks šis kelių modelių žaidimo rinkinys, kurį sudaro plūduriuojantis žaislinis gelbėtojų laivas ir personažai iš LEGO City Adventures TV serialo.

  • Kodas, serija: 60277 LEGO® City Police
  • Detalių skaičius: 276
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

Bulbulbul! Frankie Lupelli ir Hacksaw Hank sukurpė planą, kaip nugvelbti pavogtą banko seifą povandeniniu laivu. Plauk šauniu gelbėtojų laivu drauge su Gracie Goodhart ir LEGO® City policijos pareigūnais. Pasiųsk stebėjimo droną ir paleisk povandeninį motociklą. Kai vagys iškils įkvėpti oro, iššauk tinklą, traukti juos į laivą ir parplukdyk į LEGO City kalėjimą, kur jiems ir vieta!

Šis plūduriuojantis LEGO® City policijos gelbėtojų laivas (60277) yra kupinas įspūdingų funkcijų, įskaitant detalią valdymo stotį ir stebėjimo droną. Vaikai gali pastumti svirtį, kad išleistų narą su povandeniniu motociklu ir iššauti tinklą vagišių laivui supančioti. Su 5 minifigūrėlėmis, įskaitant Gracie Goodhart, Frankie Lupelli ir Hacksaw Hank iš LEGO City Adventures TV serialo laive gausu idėjų žaidimui. Smagu ir paprasta konstruoti Su nuosekliiu konstravimo vadovu ir Instructions PLUS nemokamoje pogramoje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Interaktyvios instrukcijos su priartinimu ir pasukimo įrankiais padeda pradedantiesiems LEGO konstruojams tapti tikrais meistrais! Šaunūs žaislai vaikams LEGO City policijos žaidimo rinkiniai pasižymi įspūringomis istorijomis, kurios vaizduoja realų gyvenimą smagiu ir išradingu būdu, tikroviškomis transporto priemonėmis ir įkvepiančiais, vaikų mėgstamais personažais.

• Su šiuo plūduriuojančio policijos gelbėtojų laivo žaislu vaikai gali žaisti scenas iš LEGO® City Adventures TV serialo. Jis pasižymi šauniomis ypatybėmis ir turi smagių LEGO City TV minifigūrėlių personažų.

• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti plaukiojantį policijos laivą su šaunia valdymo stotimi ir kalėjimo kamera bei dronas, povandeninis motociklas, povandeninis laivas, LEGO® City TV personažų ir ryklio figūrėlės.

• Vaikai gali plukdyti laivą vandeniu, iššauti tinklą vagišiams supančioti, perjungti svirtį povandeniniam motociklui paleisti ir kurti istorijas su LEGO® City TV personažais.

• Šis LEGO® City Policijos gelbėtojų laivas (60277) žaidimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana vaikams nuo 5 metų amžiaus. Pakankaelementarių konstravimo įgūdžių.

• Sukonstruotas policijos gelbėtojų laivas yra 13 cm aukščio, 33 cm ilgio ir 12 cm pločio.

• LEGO® priedus sudaro banko seifas su aukso luitų elementais ir policijos naro minifigūrėlės įranga.

• Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – interaktyviu vadovu pradedantiesiems. Jos yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams dalis.

• LEGO® City policijos rinkiniai įkvepia nevaržomam kūrybiškumui su ypatybių gausiais pastatais, šauniomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie padeda mažiesiems tobulinti fizinius įgūdžius bei įgyti pasitikėjimo savimi žaidžiant.

• Visos LEGO® kaladėlės ir dalys gaminamos pagal griežtus pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jos būtų vienodos, suderinamos ir smagios konstruoti – taip atliekama nuo pat 1958 metų.

• LEGO® City konstravimo žaislai kruopščiai tikrinami, kad kiekvienas žaidimo rinkinys atitiktų griežtus saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016912111
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai48 x 28 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60277 LEGO® City Policijos gelbėtojų laivas
Jūsų atsiliepimas