60276 LEGO® City Policijos kalinių furgonas

18,99 €
Nėra
Kodas
60276

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Policijos žaidimo vaidmenimis pramogos su šauniu kalinių gabenimo furgonu.

Vaikams patiks šis žaidimo rinkinys su legendinėmis transporto priemonėmis ir smagiais personažais iš populiariojo TV serialo LEGO® City Adventures.

  • Kodas, serija: 60276 LEGO® City Police
  • Detalių skaičius: 244
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

LEGO® City policija gabena žymųjį nusikaltėlį savo kalinių furgonu, bet tada… BUM! Sprogimas atsiskyrė kamerą nuo furgono ir nusikaltėlė Klara greitai velka kamerą šalin savo patobulintu varikliu. Kviesk policijos didvyrį Duke DeTain su jo šauniu juodu motociklu ir sučiupk nusikaltėlius, kol jie nepaspruko!

Prie LEGO® City Policijos kalinių furgono (60276) žaislo pridedam TV serialo LEGO City Adventures personažai. Vaikai gali atkurti scenas ir prisigalvoti savo istorijų su policijos didvyriu Duke DeTain ir blogiukais Snake Rattler bei nusikaltėle Klara. Kalinių gabenimo furgonas su pabėgimo funkcija, patobulintas nusikaltėlių vilkikas ir šaunus juodas Duke motociklas suteikia viską, ko reikia įtemptam veiksmui. Šaunus policijos žaidimo rinkinys vaikams Šis smagus policijos žaislas turi paprastas konstravimo instrukcijas ir Instructions PLUS – interaktyvų konstravimo vadovą su priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie padės jauniesiems LEGO konstruktoriams tapti konstravimo meistrais. Instructions Plus yra programos LEGO Building Instructions dalis. Įkvepiantys LEGO City pasaulis LEGO City policijos rinkiniai pasižymi malonia konstravimo ir žaidimo patirtimi. Tikroviški automobiliai, detalūs pastatai ir smagūs veikėjai skatina išradingai žaisti bet kokio amžiaus vaikus.

• Vaikai nuo 5 metų amžiaus gali kurti savo LEGO® City TV veiksmą su šiuo kelių modelių žaidimo rinkiniu, kurį sudaro legendinis kalinių transporteris ir linksmi personažai iš šaunaus TV serialo LEGO City Adventures.

• Kas dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia, norint sukonstruoti žaislinį kalinių transporterį, vilkiką ir policijos motociklą, bei 4 minifigūrėlės, įskaitant LEGO® City TV Duke DeTain, Snake Rattler ir nusikaltėlę Klarą.

• Vaikai gali susprogdinti ir atskirti kalėjimo kamerą nuo sunkvežimio, prikabinti ją prie patobulinto nusikaltėlės vilkiko ir vytis jį šauniu policijos motociklu.

• Šis veiksmo kupinas LEGO® City Policijos kalinių furgono (60276) žaidimo rinkinys taps įspūdinga Kalėdų ar bet kurios progos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus.

• Sukonstruotas kalinių transporteris yra 8 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 6 cm pločio.

• LEGO® priedus sudaro antrankiai, motociklininko šalmas, apsauginis šalmas ir 2 lazdelės dinamito.

• Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS, kurios yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions dalis, su priartinimo, pasukimo ir apžiūrėjimo įrankiais, kad konstravimas būtų gyvesnis.

• LEGO® City policijos žaidimo rinkiniai padeda vaikams tobulinti fizinius įgūdžius ir įgyti pasitikėjimo savimi su ypatybių gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam kūrybiškam žaidimui.

• Visos LEGO® kaladėlės ir dalys gaminamos pagal griežtus pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jos būtų vienodos, suderinamos ir smagios konstruoti – taip atliekama nuo pat 1958 metų.

• LEGO® City konstravimo žaislai kruopščiai tikrinami, kad kiekvienas žaidimo rinkinys atitiktų griežtus saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016912197
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60276 LEGO® City Policijos kalinių furgonas
Jūsų atsiliepimas