60275 LEGO® City Policijos sraigtasparnis

9,99 €
Nėra
Kodas
60275

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Pakelkite išradingą žaidimą į padanges su šiuo policijos sraigtasparnio rinkiniu!

Nudžiuginkite kasdienį didvyrį šiuo įspūdingu LEGO® City žaidimo rinkiniu, kurį sudaro policijos sraigtasparnis, nusikaltėlės vandens motociklas ir 2 smagios minifigūrėlės.

  • Kodas, serijas: 60275 LEGO® City Police 
  • Detalių skaičius: 51
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

Brrrr! Nusikaltėlė sprunka vandens motociklu su sauja vogtų banknotų. Kviesk LEGO® City policijos sraigtasparnį ir pulk vytis! Padėk policijos pareigūnui surasti bėgančią nusikaltėlę ir nerk žemyn, kad ją mikliai sučiuptum. Kai ją surakinsi ir saugiai įsodinsi į sraigtasparnį, paskraidink ją į kalėjimą. Dar vienas veiksmo kupinas LEGO City policijos nuotykis!

Vaikams, kurie mėgsta žaisti vaidmenimis, patiks šis LEGO® City policijos sraigtasparnio (60275) žaidimo rinkinys su tvirtu žaisliniu policijos sraigtasparniu su besisukančiais sraigtais ir šauniu vandens motociklu. Nesibaigiantiems nuotykiams tereikia policininko ir nusikaltėlės minifigūrėlių, antrankių, banknotų ir trupučio vaizduotės.Kūrybiškos pramogos vaikams nuo 4 metųŠiame tvirtame 4+ konstravimo rinkinyje yra paprastas spausdintinis konstravimo vadovas ir išskirtinis pradinės kaladėlės elementas, padėsiantis net pradedantiesiems konstruoti LEGO žaislus su pasitikėjimu. O su nemokama programėle LEGO Building Instructions mobiliems įrenginiams, vaikai gali naudotis Instructions PLUS – interaktyviomis instrukcijomis su priartinimo ir pasukimo galimybe, kuri padės konstruoti LEGO paprastai. Puikus LEGO City pasaulisLEGO City policijos rinkiniai suteikia nuostabią patirtį su tikroviškais modeliais ir smagiomis ypatybėmis, kurios linksmai ir išradingai atspindi tikrovę.

• Šis lengvai konstruojamas policijos sraigtasparnio (60275) žaidimo rinkinys taps puikia pažintimi su šaunia LEGO® City visata, kur berniukai ir mergaitės nuo 4 metų amžiaus gali pasinerti į nesibaigiantį kūrybišką žaidimą.

• Kas dėžutėje? Tvirtas policijos sraigtasparnis, nusikaltėlės vandens motociklas ir 2 banknotai bei policininko ir nusikaltėlės minifigūrėlės. Begalinėms pramogoms pakanka trupučio vaizduotės!

• Žaislinis policijos sraigtasparnis turi minifigūrėlės kabiną, sukamuosius sraigtus, atsidarantį fiuzelažą sučiuptai nusikaltėlei. Vaikai gali prijungti nusikaltėlę ir jos pavogtus pinigus prie vandens motociklo.

• Puiki Kalėdų, gimtadienio ar bet kokios progos dovana LEGO® City gerbėjams ir puiki pažintis su LEGO City visata berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų amžiaus.

• Sraigtasparnis yra 8 cm aukščio, 12 cm ilgio ir 5 cm pločio – dėl to jame pakanka vietos LEGO® City policjos pilotui.

• Sraigtasparnis turi dekoratyvinę policijos plytelę ir netikrą paieškos prožektorių.

• Šis 4+ žaidimo rinkinys turi paprastas spausdintines ir skaitmenines instrukcijas bei išskirtinį pradžios kaladėlės elementą, dėl to net pradedantieji gali didžiuotis sukonstravę savo LEGO® žaislus.

• LEGO® City policijos žaidimo rinkiniai pasižymi spalvingais pastatais, šauniais automobiliais ir smagiais personažais ištisoms valandoms kūrybiško konstravimo ir išradingo žaidimo.

• Visos LEGO® kaladėlės ir dalys gaminamos pagal griežtus pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jos būtų vienodos, suderinamos ir smagios konstruoti – taip atliekama nuo pat 1958 metų.

• LEGO® City konstravimo žaislai kruopščiai tikrinami, kad kiekvienas žaidimo rinkinys atitiktų griežtus saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016912180
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai15 x 14 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60275 LEGO® City Policijos sraigtasparnis
Jūsų atsiliepimas