60251 LEGO® City Great Vehicles Sunkvežimis monstras

9,40 €
Nėra
Kodas
60251

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Siaubingas žaislinio sunkvežimio monstro rinkinys vaikams!

Greičio gerbėjams patiks šis šaunus „LEGO® City“ Sunkvežimis monstras su stambiomis padangomis ir aštriadančio monstro dekoracija ant kėbulo!

  • Kodas, serija: 60251 LEGO® City Great Vehicles;
  • Detalių skaičius: 55;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

Brrr! Brrr! Sėskite prie šio šaunaus „LEGO® City“ Sunkvežimio monstro vairo su stambiomis padangomis ir aštriadančio monstro dekoracija! Lėkite paviršiumi žaibišku greičiu! Įspūdingai slyskite šonu, priverskite minią aiktelėti šuoliais ir nuostabiais nusileidimais! Pademonstravę savo sunkvežimio monstro vairavimo įgūdžius, galite ramiai sugrįžti į „LEGO City“ ir puikuotis šia itin šaunia transporto priemone!

Greitus automobilius mėgstantiems vaikams patiks šis „LEGO® City“ Sunkvežimio monstro (60251) žaidimo rinkinys. Jaunieji lenktynininkai gali demonstruoti vairavimo įgūdžius įveikdami posūkius slysdami šonu, aukštai pašokdami ir įspūdingai nusileisdami nutrūktgalvišku greičiu. Be to, dėl šaunios aštriadančio monstro dekoracijos vaikai su malonumu papuoš šiuo spalvingu sunkvežimiu monstru savo kambarį. Šaunus konstravimo žaislas vaikams. Šio „LEGO City“ sunkvežimio monstro žaislo instrukcijas rasite dėžėje. Arba galite prisijungti prie interneto ir atsisiųsti „Instructions PLUS“, pasiekiamas programėlėje „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su puikiais priartinimo ir pasukimo įrankiais greitai pavers pradedančiuosius LEGO konstruktorius į konstravimo meistrus! Didžiosios „LEGO City“ transporto priemonės. Vaikai užauga apsupti nuostabių transporto priemonių, kurios keliauja žeme, oru ir vandeniu. Su „LEGO City“ Didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniais jie gali iš arti pažinti savo mėgstamas transporto priemones. Šie tikroviški konstruojami žaislai įkvepia išradingam žaidimui, kuris atspindi tikrą gyvenimą smagiu ir įdomiu būdu.

• Supažindinkite savo mažuosius nuo 5 metų amžiaus su „LEGO® City“ nuotykiais su šiuo žaislinio sunkvežimio monstro konstravimo rinkiniu – jis sukurtas įkvėpti išradingą žaidimą vaidmenimis, kuri atspindi tikrąjį gyvenimą smagiu ir įdomiu būdu. 

• Kas yra dėžutėje? Tvirto „LEGO®“ Didžiųjų transporto priemonių serijos sunkvežimio monstro konstravimo rinkinyje yra vietos už vairo vairuotojo minifigūrėlei. Puikiai tinka greitam savarankiškam žaidimui. 

• Su stambiomis padangomis ir spalvinga aštriadančio monstro dekoracija šio tvirto sunkvežimio monstro žaislas puikiai tiks tiek žaidimui, tiek kolekcijai! Vaikai taip pat gali derinti šį rinkinį su kitais originaliais LEGO® žaidimų rinkiniais papildomoms pramogoms. 

• Šis „LEGO® City“ Sunkvežimio monstro (60251) konstravimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana berniukams ar mergaitėms nuo 5 metų amžiaus, kurioms patinka žaisliniai automobiliai. Pakanka vos minimalių konstravimo įgūdžių. 

• Sukonstruotas „LEGO® City“ sunkvežimis monstras yra 6 cm aukščio, 10 cm ilgio ir 6 cm pločio, dėl to jo kabinoje pakanka vietos vairuotojo minifigūrėlei. 

• Ar reikia baterijų? Ne, šis konstravimo žaislas maitinamas mažų vaikų lakia vaizduote – tiesiog atidarykite kaladėlių maišelius ir galima iškart pradėti žaisti! 

• Šis žaislas vaikams turi paprastas spausdintines konstravimo instrukcijas ir „Instructions PLUS“ – interaktyvų konstravimo vadovą pradedantiesiems konstruktoriams. Jos pasiekiamos nemokamai programėlėje „LEGO® Life“ išmaniesiems įrenginiams. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617856
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 16 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60251 LEGO® City Great Vehicles Sunkvežimis monstras
Jūsų atsiliepimas