41445 LEGO® Friends Veterinarijos klinikos greitosios pagalbos automobilis

28,99 €
Nėra
Kodas
41445

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Veterinarijos greitosios pagalbos automobilis ištisoms valandoms kačiukų gelbėjimo

Šis funkcijų kupinas greitosios pagalbos žaislas taps nuostabiu kasdieniu atlygiu berniukams ir mergaitėms, kurie mėgsta žaisti gelbėjimo operacijas.

  • Kodas, serija: 41445 LEGO® Friends
  • Detalių skaičius: 304
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų

Sveiki atvykę į Peachy paupio namelį medyje. Užlipk kopėčiomis ir ji tau aprodys savo namus. O, ne! Žaisdamas jos kačiukas Chico Jr, nukrito į sraunų vandenį. Įvykio vietoje yra Olivia. Kviesk pagalbą, kol ji nuleis gelbėjimo kibirą, kad jį išsemtų. Veterinarijos greitosios pagalbos automobiliu atvyksta Emma. Nunešk kačiuką į automobilį ir paguldyk jį ant lovos, kad ji galėtų jį apžiūrėti ir įsitikinti, kad jam viskas gerai.

Norite suteikti ištisas valandas džiaugsmo gyvūnėlių mylėtojams? Padovanokite jiems Veterinarijos klinikos greitosios pagalbos automobilį (41445). Šis LEGO® Friends žaislas, kupinas ypatybių, įskaitant 2 lėlytes, taps puikia paskata berniukams ir mergaitėms, kurioms patinka žaisti su gyvūnėliais. Rinkinys, kuris iškart įtraukia į žaidimą Su daugybe žaidimo idėjų šis rinkinys puikiai tinka smagiam kasdieniam žaidimui. Vaikai gali tyrinėti katės namelį medyje arba leistis į pagalbą, kai kačiukas įkrenta į upę. Šauni krumpliaračių funkcija paverčia vandenį į sraunius slenksčius, kad veiksmas būtų dramatiškesnis. Vaikai gali nuleisti krepšelį, kad išsemtų kačiuką! Daug tikroviškų detalių Greitosios pagalbos automobilis turi atidaromą gaubtą, kad būtų lengviau pasiekti vidų žaidžiant. Mieli priedai padės vaikams įsijausti į globą, gyvūnų priežiūros žaidimą. Supažindinkite vaikus su LEGO Friends pasauliu, kuriame jie supras, kad dirbant išvien su bičiuliais, galima visada pasiekti tikslą.

• Veterinarijos klinikos greitosios pagalbos automobilio (41445) žaislą sudaro mielas, konstruojamas namelis medyje ir greitosios pagalbos automobilis, kuris įkvėps gyvūnų gelbėjimo istorijoms ir komandiniam žaidimui.


• Šis LEGO® Friends gyvūnų gelbėjimo žaislas turi 2 lėlyčių figūrėles, katės ir kačiuko žaislus ir triušio žaisliuką vaikams bei daugybę smagių veterinarijos reikmenų įtraukiančiam žaidimui.


• Šis rinkinys puikiai tinka trumpiems kasdieniams žaidimams, nes jis turi kibirą kačiukui išsemti iš upės, greitosios pagalbos automobilį, kupiną veterinarinių reikmenų ir namelį medyje, kurį vaikai gali apžiūrėti su savo draugais gyvūnėliais.


• Šis pramogų kupinas rinkinys taps puikia netikėta dovana gyvūnus mylintiems vaikams nuo 6 metų amžiaus, kurie nusipelno atlygio. Konstravimo patirtis nebūtina – LEGO® Friends žaislai turi aiškias nuoseklias instrukcijas.


• Greitosios pagalbos automobilis yra 8 cm aukščio ir 12 cm ilgio, todėl jis puikiai pritaikytas gelbėti gyvūnėlius ne tik namuose, bet ir svetur! Be to jis suderinamas su kitais LEGO® išties kūrybingam žaidimui.


• Greitosios pagalbos automobilis turi atidaromą šoną, kad būtų galima žaisti viduje. Be to, jis turi daugybę veterinarinių reikmenų, pvz., stetoskopą, rentgeno aparatą, ledo kompresą ir otoskopą, kurie įtrauks vaikus į žaidimą.


• Įtraukiamas kibiras ir besisukančios srovės funkcija suteikia šiam gyvūnų gelbėjimo rinkiniui įspūdingumo, o vaikams ši nebrangi šventinė arba gimtadienio dovana atrodo didesnė.
• Veterinarijos klinikos greitosios pagalbos automobilis suderinamas su Veterinarijos klinikos gelbėjimo bagiu (41442) ir Heartlake City veterinarijos klinika (41446), tad vaikams atsiveria gyvūnų gelbėjimo nuotykiai LEGO® Friends pasaulyje.


• LEGO® žaidimo rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius suderinamumą ir vienodą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.


• LEGO® kaladėlės ir komponentai yra išbandomi maksimaliai, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016914825
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai35.4 x 19.1 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41445 LEGO® Friends Veterinarijos klinikos greitosios pagalbos automobilis
Jūsų atsiliepimas