41440 LEGO® Friends Heartlake City kepykla

17,99 €
Nėra
Kodas
41440

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Smagus konstravimo ir kepimo žaidimo rinkinys!

Parodykite mažiesiems, kaip smagu konstruoti su šiuo kepyklos ir mopedo rinkiniu, kurį sudaro 2 lėlytės ir žaislinis šuniukas.

  • Kodas, serija: 41440 LEGO® Friends
  • Detalių skaičius: 99 
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų

Stephanie sukasi savo kepykloje. Ji kepa gardžius pyragus. Padėk jai papuošti savo kūrinius. Pastatyk juos didelėse vitrinose, kad matytų visi. Olivia pristato pyragus mopedu. Kai ji sustoja prie aptarnavimo langelio, sudėk pyragus ant mopedo, kad jie atvėstų. Po darbo prisijunk prie mergaičių išgerti kavos ir užkąsti lauke, kur jos žaidžia su šuniuku Dash.

Padėkite mažyliams tobulinti konstravimo įgūdžius su šia Heartlake City kepyklos (41440) dovana vaikams. Šis paprastas kavinės rinkinys suteikia vaikams galimybę padėti LEGO® Friends Stephanie ir Olivia pateikti savo gardumynus ir dalytis jais su draugais. Išmok konstruoti LEGO kepyklos 4+ rinkinyje gausu įtraukiančių detalių, kurios suteiks mažiesiems daugybę pramogų. Kiekviename kaladėlių maišelyje yra visas modelis ir personažas, kurį vaikai gali lengvai sukonstruoti ir pradėti žaisti! Be to jame yra 2 pradinės kaladėlės, kurios suteikia vaikams paruoštą pagrindą. Pramoga visai šeimai 4+ rinkiniai padės suaugusiems parodyti mažiesiems, kaip smagu konstruoti. Paprasta pradėti konstruoti – jis turi ne tik popierines vaikams, bet ir Instructions PLUS, kurios pasiekiamos programėlėje LEGO Building Instructions ir turi priartinimo, stebėjimo bei pasukimo įrankius, kurie padės vaikams suprasti, kaip konstruoti. Be to, jomis galima išsaugoti savo pažangą ir tęsti konstravimą.

• Nebrangi Heartlake City kepykla (41440) padeda vaikams išmokti konstruoti žaidžiant darbą kavinėje, pristatant pyragus šauniu mopedu ir leidžiant laiką su draugais.


• Šis nedidelis kepyklos rinkinys turi 3 personažus, įskaitant mielo šuns figūrėlę, neribotoms žaidimo vaidmenimis pramogoms. Pradinė kaladėlė taip pat padeda greičiau pradėti konstruoti, todėl lieka daugiau laiko žaisti!


• Šiame LEGO® Friends rinkinyje gausu mielų kepyklos priedų, įskaitant riestainį, patiekalą, šalmą, puodelį, ledų samtelį, raguolį, tortą, pyragą ir šuns kaulą.


• Patogi gimtadienio dovana berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų amžiaus, kurios nusipelnė dovanėlės. Įvertinkite sunkų darbą kūrybiška kasdiene dovanėle, kuri džiugins ištisas valandas ir mokys konstravimo įgūdžių.


• Šis rinkinys yra 13 cm pločio, todėl neužima daug vietos. Kadangi jis suderinamas su visomis kitomis LEGO® kaladėlėmis, labiau pažengę vaikai gali jį papildyti.


• Ar norite suteikti mažiesiems konstruotojams dar smagesnę patirtį? Nuo šiol tai galite padaryti su skaitmeninėmis Instructions PLUS! Priartinkite, pasukite, apžiūrėkite ir įrašykite modelius, kad konstruoti būtų lengviau.


• 4+ žaidimo rinkiniai suteikia mažiesiems smagų būdą mokytis konstruoti, įgyjant pasitikėjimo savo jėgomis paprastais konstravimo veiksmais. Jie suteikia vaikams ir suaugusiems galimybę atrasti bendro konstravimo ir žaidimo galimybę.


• LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra patogios paimti ir konstruoti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1958 metų!


• LEGO® kaladėlės ir dalys yra išbandomos beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016913118
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26.2 x 19.1 x 6.1 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41440 LEGO® Friends Heartlake City kepykla
Jūsų atsiliepimas