21164 LEGO® Minecraft™ Koralinis rifas

11,99 €
Nėra
Kodas
21164

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Povandeninis „Minecraft™“ nuotykis

Padovanokite „Minecraft™“ žaidėjams betarpišką žaidimo rinkinį, kuris perkelia povandeninius žaidimo nuotykius į tikrovę su nevaržomomis LEGO® kaladėlių konfigūracijomis.

  • Kodas, serija:  21164 LEGO® Minecraft™
  • Detalių skaičius: 92
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų.

Leiskitės su Aleks į „Minecraft™“ vandenyno gelmes, ieškoti paslėpto lobio spalvingame koraliniame rife. Pasisveikink su 2 draugiškomis pūsliažuvėmis. Atversk didelį geltoną akmenį, po kuriuo slypi lobių skrynia. Kas jos viduje? Tik žuvis ir… perlas! Saugokis! Link tavęs artinasi skenduolis! Ar Aleks pavyks įveikti zombį ir išsaugoti lobį? Tik tu gali tai nuspręsti.

Perkelkite „Minecraft™“, be galo populiarų internetinį vaikų žaidimą, į tikrovę su betarpišku LEGO® Minecraft Koralų rifų (21164). Dėl neribotų LEGO kaladėlių galimybių kūrybiškos pramogos niekada nesibaigia. Autentiški „Minecraft“ povandeniniai nuotykiai Vaikai suvienija jėgas su populiariąja „Minecraft“ pramuštgalve Aleks, ir drauge neria į „Minecraft“ vandenyną ieškoti paslėptų lobių spalvingame koraliniame rife. Rinkinyje gausu išradingų „Minecraft“ ypatybių – pradedant praplaukiančiomis pūsliažuvėmis, baigiant netikėtai pasirodančia lobių skrynia. Ir, kaip ir visos intriguojančios „Minecraft“ istorijos, viskas baigiasi įtempta kova su nuskendusiu zombiu.

• LEGO® „Minecraft™“ Koralinis rifas (21164) yra tikroviška dovana „Minecraft“ žaidėjams, kuri perkelia povandeninius žaidimo nuotykius į tikrovę su nevaržomomis LEGO kaladėlių konfigūracijomis.

• Patvarus LEGO® Minecraft™ rinkinys su populiariojo žaidimo personaže Aleks su nardymo šalmu, stebuklingomis kelnėmis ir kardu bei paskenduoliu, 2 pūsliažuvėmis (1 „pripūsta“, 1 normali) ir priedais.

•Vaikai suvienija jėgas su „Minecraft“ pramuštgalve Aleks, ir drauge neria į vandenyną ieškoti paslėptų lobių spalvingame koraliniame rife bei ginasi su netikėtai užpuolusiu paskenduoliu.

• Vaikams nuo 7 metų amžiaus Nudžiuginkite „Minecraft™“ žaidėjus su tikrais konstruojamais „Minecraft“ žaidimo rinkiniais. Puiki staigmena žaidėjams, kurie nori perkelti „Minecraft“ į kitą lygmenį.

• Rinkinys yra 7 cm aukščio, 10 cm pločio ir 10 cm gylio – pakankamai mažas betarpiškoms pramogoms ir pakankamai didelis kaip įspūdinga puošmena.

• Spalvingoje koralinio rifo scenoje gausu autentiškų „Minecraft™“ detalių ir nuostabių priedų, pavyzdžiui, paslėpta lobių skrynia, kurioje galima rasti žuvį ir perlą.

• Šis LEGO® Minecraft™ rinkinys yra pagamintas ilgam, pasižymi nevaržomomis galimybėmis ir lengvai derinamas su kitais „LEGO Minecraft“ rinkiniais.

• Didelis LEGO® Minecraft™ žaidimo rinkinių asortimentas perkelia internetinį „Minecraft“ žaidimą į gyvenimą su personažais, scenomis ir funkcijomis, atkurtomis naudojant išradingą klasikinių LEGO® kaladėlių rinkinį.

• LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir idealų sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.

• LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016913569
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 12 x 6.1 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:21164 LEGO® Minecraft™ Koralinis rifas
Jūsų atsiliepimas