10955 LEGO® DUPLO Gyvūnų traukinys

17,50 €
Nėra
Kodas
10955

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Lavinamųjų pramogų gyvūnų traukinys išvyksta!

Supažindinkite mažylius su gyvūnais ir suteikite galimybę lavintis konstruojamu ir traukiamu žaisliniu traukiniu.

  • Kodas, serija: 10955 LEGO® DUPLO® Creative Play
  • Detalių skaičius: 15
  • Rekomenduojamas amžius nuo 1.5 metų.

Mažiesiems gyvūnėlių gerbėjams patiks žaisti su drambliu, tigru, žirafa ir panda. Mažyliai konstruodami ir perkonstruodami, rikiuodami vagonus, sodindami gyvūnus ir juos vėžindami traukiniu bei statydami vieną ant kito, lavina smulkiosios motorikos įgūdžius bei atranda stebuklingą išradingo žaidimo vaidmenimis pasaulį. Novatoriškos ypatybės, pvz., svyruojantis žirafos kaklas, suteikia šiam žaismingam lavinamajam žaislui smagumo.

Juk visiems vaikams patinka gyvūnai, tiesa? Tad supažindinkite mažylius su gyvūnų karalyste su LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju gyvūnų traukiniu (10955). Traukiamas gyvūnų parado žaislas Mažieji gyvūnų gerbėjai gali nevaržomai žaisti su drambliu, tigru, žirafa ir panda. Konstruodami ir perkonstruodami, rikiuodami vagonus, sodindami ir išimdami gyvūnus iš traukinio bei statydami vieną ant kito, jie lavina smulkiosios motorikos įgūdžius bei atranda stebuklingą išradingo žaidimo vaidmenimis pasaulį. Novatoriškos ypatybės, pvz., svyruojantis žirafos kaklas, suteikia šiam žaismingam lavinamajam žaislui smagumo. Konstravimo kortelės su realaus dydžio modelių atvaizdais padeda vaikams statyti kaladėles ant vaizdų. Kad būtų dar smagiau, vaikai gali prijungti traukinį prie kitų DUPLO žaislų. Betarpiški žaislai vaikams LEGO DUPLO žaislai suteikia mažyliams nevaržomų pramogų, saviraiškos ir smagaus mokymosi galimybių. Su DUPLO žaidimo rinkiniais mažyliai gali kartu naujus įgūdžius žaisdami su tėvais.

• Nudžiuginkite mažylį kerinčiu LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju gyvūnų traukiniu (10955). Šį universalų žaislą sudaro 4 konstruojami gyvūnai, idealiai pritaikyti suimti, padėti ir nuimti smulkiomis rankutėmis.

• Su konstruojamu drambliu (4 dalys), tigru (2 dalys), žirafa (3 dalys) ir panda (2 dalys) bei 4 stumiamais „vagonais“ su ratais.

• Konstruodami ir perkonstruodami, rikiuodami vagonus, sodindami ir išimdami gyvūnus iš traukinio ir statydami juos vieną ant kito, vaikai lavina smulkiosios motorikos įgūdžius išradingai žaisdami vaidmenimis.

• Vaikams nuo 18 mėnesių amžiaus šis žavingas žaidimo rinkinys atveria neribotas galimybes: betarpišką kūrybą, išradingą žaidimą ir lavinimąsi. Tai – puiki dovana mažyliams.

• 14 cm aukščio, 45 cm ilgio ir 6 cm pločio. Idealiai pritaikytas suimti ir žaisti smulkiomis rankutėmis.

• Su realaus dydžio modelių atvaizdų konstravimo kortelėmis. Konstruodami vaikai gali dėti kaladėles ant vaizdų, o tėvai moko savo vaikus pažinti spalvas ir formas.

• Skirtingi gyvūnai pasižymi skirtingu konstravimo sudėtingumu, kad lavintų mažylių konstravimo įgūdžius. Tokios išskirtinės savybės, kaip linguojantis žirafos kaklas prideda žaidimui smagumo.

• Visi LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai yra kruopščiai suprojektuoti įtraukiant funkcijas, skatinančias nevaržomą lavinamąjį žaidimą, kad tėvai galėtų dalytis su savo mažyliais neįkainojamomis akimirkomis.

• LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1969 metų!

• LEGO® DUPLO® kaladėlės ir dalys mėtomos, šildomos, traiškomos, susukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos tenkina griežčiausius vaiko saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016911121
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 18 mėnesių
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai35 x 19 x 9 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:10955 LEGO® DUPLO Gyvūnų traukinys
Jūsų atsiliepimas