10915 LEGO® Duplo® Classic Abėcėlės sunkvežimis

24,99 €
Nėra
Kodas
10915

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Mažyliai konstruoja, žaidžia ir mokosi abėcėlės!

Supažindinkite mažylius su abėcėle su šiuo smagiu sunkvežimiu ir 26 raidžių kaladėlėmis. Mergaitė, berniukas ir mielas meškiukas padeda neišmėtyti spalvotų kaladėlių

Įkvėpkite vaikus kurti, žaisti ir mokytis su LEGO® DUPLO® Abėcėlės sunkvežimiu... Konstruokite! Sunkvežimyje yra 26 raidės, kurias galima rūšiuoti, statyti vieną ant kitos ir vežioti. Žaiskite! Mažyliai leidžiasi į išradingus nuotykius kartu su berniuku, mergaite ir mielu meškučiu išvežiodami kaladėles. Mokykitės! Ikimokyklinio amžiaus vaikai susipažįsta su abėcėlės raidėmis ir netrunka išmokti sudėti paprastus žodžius (S-M-A-G-U)!

  • Kodas, serija: 10915 LEGO® Duplo® Classic.
  • Detalių skaičus: 36.
  • Rekomenduojamas amžius nuo 18 mėn.

• Supažindinkite mažylius su abėcėle su šiuo lavinamuoju žaislu. Ši universali dovana vaikams įkvepia kūrybiškam konstravimui, išradingam žaidimui ir mokytis abėcėlės – viskas viename nevaržomų pramogų sunkvežimyje! 

• Šis rinkinys pasižymi ne vien galimybe pakrauti ir iškrauti iš sunkvežimio 26 mažyliams pritaikytas kaladėles su anglų kalbos raidėmis – jis taip pat turi berniuką, mergaitę ir mielą meškiuką, su kuriais galima leisti į žaidimo vaidmenimis nuotykius. 

• Mažyliai lavina smulkiosios motorikos įgūdžius kraudami raidžių kaladėlės į sunkvežimį. Šiuo būdu jie susipažįsta su abėcėlės raidėmis ir netrunka išmokti sudėti paprastus žodžius (S-M-A-G-U!). 

• Šis lavinamasis žaislas mažyliams su mielais personažais ir spalvingomis smulkioms rankutėms pritaikytomis kaladėlėmis, taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 18 mėnesių amžiaus. 

• 12 cm aukščio ir 7 cm ilgio bei atveria sunkvežimis atveria neribotas žaismingo abėcėlės mokymosi galimybes. Derinkite su kitai LEGO® DUPLO® rinkiniais dar įvairesnėms pramogoms. 

• LEGO® DUPLO® abėcėlės sunkvežimiui nereikia baterijų – pakanka vien vaikų vaizduotės. Betarpiški žaislai, kuriems nereikalingos baterijos, suteikia vaikams galimybę lavinti smulkiosios motorikos ir erdvinio suvokimo įgūdžius. 

• Atidarykite žaidimo rinkinio dėžę ir iškart pradėkite konstruoti, žaisti bei mokytis. Paprastos instrukcijos suteikia tėveliams ir mažyliams idėjų bei įkvėpimo pramogoms. 

• Supažindinkite ikimokyklinio amžiaus vaikus su nevaržomu kūrybišku žaidimimu, kuri įkvepia jaunuosius talentus. LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai su pažįstamomis scenomis, smagiais personažais ir paprastomis naudoti kaladėlėmis yra idealus lavinamasis žaislas mažyliams. 

• LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka griežčiausius pramonės standartus, todėl yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1969 metų. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617764
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 2 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai44 x 30 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:10915 LEGO® Duplo® Classic Abėcėlės sunkvežimis
Jūsų atsiliepimas