71733 LEGO® Ninjago Epinio mūšio rinkinys – Cole prieš Karį vaiduoklį

9,99 €
Nėra
Kodas
71733

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Veiksmo kupinas LEGO® NINJAGO® mūšio žaidimo rinkinys.

Vaikai turi viską, ko reikia surengti nuostabiems mūšiams tarp jų nindzių herojaus Cole ir blogojo Kario vaiduoklio su šiuo įspūdingu mūšio žaislas.

  • Kodas, serija: 71733 LEGO® NINJAGO®
  • Detalių skaičius: 51
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

 

Padėk Cole nugalėti tamsos jėgas, jam susikovus su Kariu vaiduokliu įtemptame mūšyje! Saugokis Kario vaiduoklio šakės ir pulk jį savo aštriu dalgiu. Užšok ant mūšio platformos, kad įskrietum į mūšio įkarštį ir suduotum lemtingą smūgį! Kas laimės šią galutinę kovą tarp gėrio ir blogio ir laimės 4 ginklus?

Paskatinkite LEGO® NINJAGO® gerbėjus žaisti išradingus ir smagius mūšius su šiuo nuostabiu Epiniu mūšio rinkiniu Cole prieš Karys vaiduoklis (71733) žaidimo rinkiniu. Jį sudaro iš kaladėlių sukonstruotas turgus su kabančiu žibintu ir sukamoji mūšio platforma, todėl vaikai gali pabėgti į fantazijos pasaulį ir mėgautis ištisomis valandomis veiksmo žaisdami vaidmenimis. Žaidimo rinkiniai, įkvepiantys kūrybiškai veiklai Nindzių mūšio žaislą sudaro 2 minifigūrėlės: naujasis 2021 m. sausio Cole ir Legacy Karys vaiduoklis karys iš LEGO® NINJAGO® serialo. Žaidimo rinkinys suteikia vaikams viską, ko jiems reikia smagioms dvikovoms rengti, kad išsiaiškintų, kad laimės 4 juoduosius ginklus. Šauniausi žaislai vaikams LEGO NINJAGO žaidimo rinkiniai skatina vaikus pasitraukti nuo ekranų ir leistis į narsius nuotykius savo vaizduotėje. Jie gali išmokti vertingų gyvenimo įgūdžių ir susivienyti su herojais, žaidžiant su įspūdinga nindzių žaislų kolekcija, įskaitant robotus, lėktuvus ir drakonus.

• LEGO® NINJAGO® Epinis mūšio rinkinys – Cole prieš Karys vaiduoklis (71733) suteikia vaikams viską, ko reikia rengti mėtymo ir vėtymo kovas tarp nindzių herojaus Cole ir blogojo Kario vaiduoklio.

• Nindzių žaislų žaidimų rinkinį sudaro 2 minifigūrėlės: naujasis 2021 m. sausio Cole ir Legacy Karys vaiduoklis iš LEGO® NINJAGO® TV serialo bei 4 išskirtiniai juodieji ginklai.

• Nindzių mūšio žaislą taip pat sudaro iš kaladėlių konstruojamas turgus personažų kovoms rengti ir sukamoji mūšio platforma, kuria Cole gali pargriauti savo varžovą.

• Šį puikų pirmąjį LEGO® rinkinį vaikams nuo 6 metų amžiaus sudaro vos 51 dalis, todėl jis taps nuostabia staigmena, kuria vaikai norės žaisti vis iš naujo.

• Gyvatės statula yra 7 cm aukščio, 5 cm pločio ir 8 cm gylio – puikaus dydžio kovoms savo kambaryje arba pasiimti į svečius.

• Atkurkite dar didesnį LEGO® NINJAGO® Epinį mūšį su kitais rinkiniais: Kai prieš Skulkin (71730), Zane prieš Nindroidas (71731) ir Jay prieš Serpentine (71732).

• LEGO® NINJAGO® rinkiniai paskatina vaikus atsitraukti nuo ekranų į vaizduotės žaidimų pasaulį, kuriame jie gali išmokti teigiamų gyvenimo įgūdžių nuotykiuose su savo nindzių herojais.

• Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad jos kaskart atsiskirtų taip pat. Nindzių įgūdžiai nebūtini!

• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka aukščiausius saugos standartus pasaulyje.


Papildoma informacija
Barkodas5702016912388
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai21 x 21 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71733 LEGO® Ninjago Epinio mūšio rinkinys – Cole prieš Karį vaiduoklį
Jūsų atsiliepimas