71708 LEGO® NINJAGO® Žaidėjo turgus

39,99 €
Nėra
Kodas
71708

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Įspūdingas žaislinio turgaus rinkinys su 9 minifigūrėlėmis NINJAGO® nuotykiais!

NINJAGO® gerbėjams patiks šis šaunus 9 LEGO® minifigūrėlių rinkinys ir žaislinis turgus, kuriame galima atkurti scenas iš vaizdo žaidimo „Prime Empire“.

  • Kodas, serija: 71708 LEGO® NINJAGO®;
  • Detalių skaičius: 218;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 10 metų;

 

Tai puikus LEGO® NINJAGO® nindzių turgus su 9 LEGO minifigūrėlėmis įskaitant NINJAGO Skaitmeninį Jay ir Avatarę Nya bei gausybę kitų mininindzių bei blogiukų. Su šiais kolekciniais nindzėmis ir gausybe šaunių priedų NINJAGO gerbėjai gali laisvai išreikšti save ir atkurti scenas iš „Prime Empire“ žaidėjų turgaus. Naujas puikus būdas konstruoti savo žaislinį žaidimo rinkinį su kolekciniais nindzėmis „Instructions PLUS“ suteikia interaktyvų vadovą, kaip konstruoti šį žaislinį žaidimo rinkinį su mininindzėmis. Jis pasiekiamas nemokamoje „LEGO Life“ programėlėje ir turi priartinimo bei pasukimo įrankius, padedančius vaikams sujungti LEGO kaladėles. Idealūs konstruojamieji žaislai. LEGO NINJAGO konstravimo rinkiniai taps puikiai dovana vaikams, nes perkels juos į mistišką nuotykių pasaulį, kuriame galima susivienyti su nindzių herojais prieš blogio jėgas. NINJAGO® gerbėjai galės be galo pramogauti žaisdami vaidmenimis su veiksmo žaislais, įskaitant žaidimo figūrėles, konstruojamus žaislus, automobilius, drakonus ir ne tik.

• Stulbinantis LEGO® turgus su 9 išskirtinėmis LEGO minifigūrėlėmis iš „Prime Empire“. Šis rinkinys taps puikia dovana vaikams, kuriems patinka NINJAGO® šalis ir žaisti savo istorijas su kolekciniais nindzių žaislais. 

• Ši konstravimo rinkinį sudaro 9 minifigūrėlės, įskaitant NINJAGO® Skaitmeninį Jay, Avatarė Nya ir Avatarą Cole bei išskirtines rožinio Zane ir Harumi figūrėles. Žaidėjo turguje yra ginklų parduotuvė ir kepurių prekystalis NINJAGO figūrėlėms ir naujoms istorijoms kurti. 

• Šį nuostabų LEGO® turgų sudaro prekystaliai, kuriuose yra 6 skirtingos nindzių kepurės ir įvairių ginklų, kurie sužadins vaikų vaizduotę, jiems aprengiant ir apginkluojant 9 žaidimo figūrėles ir atkuriant veiksmą iš Žaidėjo turgaus. 

• Šį 218 dalių žaislinį turgų mikliai sukonstruos berniukai ir mergaitės nuo 7 metų amžiaus, todėl jis taps puikia gimtadienio dovana vaikams. 2020 metų sausį pasirodysiantys nindzių žaislai pasižymi nesibaigiančiomis pramogomis kūrybingiems vaikams. 

• Šis žaislas yra tinkamo dydžio žaisti namuose arba pasiimti su savimi į kelionę. Key-Tana prekystalis yra 14 cm aukščio ir 9 cm pločio. 

• Šiam konstravimo žaislui nereikalingos baterijos – jis paruoštas nepriklausomam žaidimui arba nuotykiams su draugais vos jį sukonstravus. Nuotykiai su šiais kolekciniais nindzėmis niekada nesibaigia. 

• „Instructions PLUS“ suteikia interaktyvų vadovą, su kuriuo konstruoti šį LEGO® turgų dar maloniau. Jis pasiekiamas nemokamoje „LEGO Life“ programėlėje ir turi priartinimo bei pasukimo įrankius, padedančius vaikams pramogauti konstruojant. 

• LEGO® NINJAGO® konstravimo rinkinys vaikams sužadina jų kūrybiškumą ir leidžia įžengti į puikų nuotykių pasaulį, kuriame jie gali suvienyti jėgas su savo mėgstamais nindzių herojais nesibaigiantiems nuotykiams ir kovoms. 

• Šiam konstravimo žaislui naudojamos LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka aukščiausius pramonės standartus daugiau nei 60 metų, todėl užtikrina, kad jos yra vienodos kokybės, suderinamos ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria. 

• Šiam veiksmo žaislui naudojamos LEGO® kaladėlės ir dalys buvo kruopščiai patikrintos ir atitinka aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus. Rinkdamiesi LEGO dovaną vaikams galite neabejoti jos saugumu.


Papildoma informacija
Barkodas5702016616941
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai19 x 35 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71708 LEGO® NINJAGO® Žaidėjo turgus
Jūsų atsiliepimas