70685 LEGO® NINJAGO® „Spinjitzu“ pliūpsnis – Cole

11,99 €
Nėra
Kodas
70685

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

LEGO® Spinjitzu rinkinys su Cole figūrėle nindzių veiksmui!

Su šiuo LEGO® NINJAGO® konstravimo rinkiniu vaikai gali kurti smagias istorijas, išsviesdami Cole į orą Spinjitzu suktuko viduje.

  • Kodas, serija: 70685 LEGO® NINJAGO® 
  • Detalių skaičius: 48
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų.

 

Padėk Cole nugludinti Spinjitzu įgūdžius su šiuo itin šauniu ir smagiu NINJAGO® žaidimo rinkiniu. Uždaryk Cole suktuke iš ašmenų, padėk jį ant paleidimo platformos, paspausk mygtuką ir stebėk, kaip jis pakyla ir išsviedžia Cole į orą, tada atsidaro ir išmeta nindzę didvyrį. Kurk savo įspūdingus Spinjitzu iššūkius ir paruošk Cole kovai!

Šis šaunus NINJAGO® Spinjitzu pliūpsnio – Cole (70685) priedų rinkinys suteikia vaikams galimybę ištisas valandas išradingai žaisti stengiantis įvaldyti Spinjitzu meną. Vaikai gali žaisti vaidmenimis įspūdingas scenas su LEGO® NINJAGO Spinjitzu konstravimo rinkiniu savarankiškai arba su draugais. Smagus ir interaktyvus LEGO® Spinjitzu rinkinys Šis smagus žaislinis žaidimo rinkinys užtikrina jūsų mažajam nindzei jaudinančius NINJAGO® kaladėlių nuotykius. Jie gali įstatyti Cole minifigūrėlę į Spinjitzu suktuką, sudarytą iš NINJAGO ašmenų, ir paleisti jį į orą. Tobula dovana išradingiems vaikams, suteiksianti begalę džiaugsmo!  Puikus žaidimo vaidmenimis žaislas vaikams NINJAGO® rinkiniai suteikia vaikams progą patekti į fantastinio veiksmo pasaulį, kuriame jie gali pasinerti į kūrybišką žaidimą, nindzių komandai plėsti savo įgūdžius ir ruošiantis susikauti su blogio jėgomis. Vaikus sužavės šie nindzių žaislai, kuriuos sudaro automobiliai, drakonai, konstruojamos figūrėlės ir ne tik.

• NINJAGO® priedų rinkinį sudaro smagus Spinjitzu suktuko žaislas ir Cole figūrėlė įtemptoms NINJAGO Spinjitzu veiksmo scenoms. Idealus konstravimo rinkinys vaikams, įkvepiantis aistringų nindzių gerbėjų vaizduotę. 

• NINJAGO® priedų rinkinį sudaro Spinjitzu suktukas, paleidimo platforma ir LEGO® nindzės Cole minifigūrėlė. Ištikimi NINJAGO gerbėjai gali džiaugtis išradingomis pramogomis ir žaisti įspūdingas istorijas su šiuo smagiu žaislu. 

• Šis 2020 metų birželio kolekcinis LEGO® Spinjitzu rinkinys suteikia vaikams galimybę įstatyti Cole pliūpsnio figūrėlę į Spinjitzu suktuką, o tada paleisti jį suktis ir ištisas valandas pramogauti NINJAGO® pasaulyje. 

• Šį 48 dalių nindzių žaislą vaikams smagiai sukonstruos berniukai ir mergaitės nuo 7 metų amžiaus, be to, jis skatina nindzių gerbėjus išradingai pramogauti. Tai – puiki gimtadienio arba LEGO® staigmena bet kokiai progai. 

• NINJAGO® priedų pakuotė yra skirta pramogoms namuose arba įsimesti į kuprinę keliaujant. Spinjitzu suktukas, sudarytas iš NINJAGO ašmenų, ir paleidimo platforma yra 7 cm aukščio, 10 cm ilgio ir 7 cm pločio. 

• Kad jūsų mažasis Spinjitzu meistras galėtų išsviesti Cole pliūpsnį suktis, jam nereikia jokių baterijų – viskas paruošta NINJAGO® kaladėlių nuotykiams, kai tik žaislas sukonstruojamas. 

• Tobulas LEGO® NINGAGO® Spinjitzu konstravimo rinkinys mažiesiems. Prie kaladėlių pridedamos aiškios instrukcijos, kad nindzių žaislas būtų greitai paruoštas Cole NINJAGO Spinjitzu nuotykiams. 

• LEGO® NINJAGO® žaidimo rinkiniai ir konstruojamos figūrėlės suteikia vaikams galimybę patekti į įspūdingą fantastiško veiksmo pasaulį.

• LEGO® kaladėlės atitinka aukštus pramonės standartus daugiau nei šešis dešimtmečius, todėl užtikrina, kad jos yra vienodos kokybės, suderinamos ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria tiek žemėje, tiek NINJAGO® mieste! 

• Šios LEGO® kaladėlės nuolat tikrinamos ir atitinka aukštus pasaulinius saugos ir kokybės standartus. Su LEGO figūrėlėmis ir konstravimo rinkiniais visada galite būti ramūs dėl kokybės.


Papildoma informacija
Barkodas5702016616835
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai38 x 26 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:70685 LEGO® NINJAGO® „Spinjitzu“ pliūpsnis – Cole
Jūsų atsiliepimas