60288 LEGO® City Lenktyninio bagio transporteris

17,50 €
Nėra
Kodas
60288

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Kelių transporto priemonių LEGO® žaidimų rinkinys.

Vaikai, kurie mėgsta žaislinius automobilius, dievins šį LEGO® žaidimų rinkinį su visureigiu, priekaba, vairuojamu Baja lenktynių bagiu ir 2 vairuotojų minifigūrėlėmis.

  • Kodas, serija: 60288 LEGO® City Great Vehicles
  • Detalių skaičius: 210
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

Išmušė valanda... tai lenktynių diena! Šok į visureigį ir trauk į lenktynių trasą. Priekabos rampa nuridenk šaunųjį Baja bagį. Pakelk rėmą ir lipk vidun. Užsidėk apsauginį šalmą. Pasiruošk, dėmesio, PIRMYN! Lėk nuo starto linijos, įveik posūkius, spausk tiesiomis atkarpomis ir kirsk finišo liniją, kad sumuštum LEGO® City greičio rekordą!

Šis LEGO® City Lenktyninio bagio transporterio (60288) žaidimo rinkinys, kurį sudaro visureigis su priekaba vairuojamam Baja lenktynių bagiui, yra visapusiškai šaunus. O su 2 lenktynininkų minifigūrėlėmis, viskas paruošta milžiniško greičio lenktynių nuotykiams! Puikus konstravimo rinkinys berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus Su šiuo LEGO žaidimo rinkiniu gausite paprastą konstravimo vadovą ir Instructions PLUS, kurios yra nemokamos programos LEGO Building Instructions dalis. Šis interaktyvus konstravimo vadovas, su priartinimo ir pasukimo įrankiais, padės konstruoti LEGO be galo lengvai. Šaunūs žaidimo rinkiniai vaikams LEGO City Didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniai užveda vaikų vaizduotę funkcijų gausiomis sausumos, oro ir vandens mašinomis. Vaikai gali tyrinėti visų rūšių realistiškas transporto priemones ir kurti istorijas bei scenarijus, kurie smagiai ir išradingai vaizduoja realų gyvenimą.

• Įjunkite aukštesnę vaikų kūrybiškumo pavarą su šiuo kelių modelių žaidimo rinkiniu – jis taps puikia pažintimi su nuostabiu LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių pasauliu.

• Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti žaislinį visureigį ir priekabą su atlenkiama rampa Baja lenktynių bagiui gabenti bei 2 vairuotojų minifigūrėlės ir šaunūs priedai.

• Visureigyje telpa 2 minifigūrėlės. Vaikai gali vairuoti Baja lenktynių bagį pakreipdami jį kairėn arba dešinėn, taip pat derinti šį žaidimo rinkinį su kitais originaliais LEGO® rinkiniais papildomam veiksmui!

• Šis LEGO® City Lenktyninio bagio transporterio (60288) žaidimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio ar bet kurios kitos progos staigmena berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus.

• Sukonstruotas lenktyninio bagio transporteris (įskaitant priekabą ir Baja lenktynių bagį) yra 7 cm aukščio, 30 cm ilgio ir 6 cm pločio.

• LEGO® priedus sudaro žaislinis lenktynių šalmas, gesintuvas, veržliaraktis ir plaktukas.

• Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – interaktyviu konstravimo vadovu su priartinimo ir pasukimo įrankiais mažiesiems konstruotojams. Jos yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions dalis.

• LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniai lavina vaikų kūrybiškumą, fizinius įgūdžius ir suteikia pasitikėjimo savimi su ypatybių gausiomis sausumos, oro ir vandens transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie įkvepia žaidimui.

• Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.

• LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016889734
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60288 LEGO® City Lenktyninio bagio transporteris
Jūsų atsiliepimas