60280 LEGO® City Ugniagesių automobilis su kopėčiomis

17,50 €
Nėra
Kodas
60280

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

TV serialo LEGO® City Adventures žaidimo rinkinys.

Vaikams patiks šis legendinis ugniagesių sunkvežimio žaidimo rinkinys su LEGO® City TV personaže Freya McCloud iš TV serialo LEGO City Adventures.

  • Kodas, serija: 60280 LEGO® City Fire
  • Detalių skaičius: 88
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

O varge! Įsiplieskė gaisras ir jo liepsnos kyla vis aukštyn! Padėk ugniagesiui ir LEGO® City TV herojai Freya McCloud veiksmo kupinuose ugniagesių nuotykiuose. Sėsk į šaunų ugniagesių sunkvežimį ir skubėk į įvykio vietą. Iškrauk įrankius iš sunkvežimio dėtuvės ir įjunk hidrantą. Tada pakelk gesintuvo kopėčias aukštyn ir padėk LEGO City didvyriams užkirsti kelią nelaimei!

LEGO® City Ugniagesių automobilio su kopėčiomis (60280) žaidimo rinkinys – tai puiki dovana vaikams, kuriems patinka veiksmo žaislai, nes jį sudaro ugniagesių sunkvežimis su pakeliamomis gesintuvo kopėčiomis bei hidrantas su kylančiomis LEGO liepsnomis! Pridėkite ugniagesio ir LEGO City TV personažės Freya McCloud minifigūrėles ir viskas paruošta LEGO City Adventures veiksmui!Puikus konstruojamas žaislas vaikamsŠį 4+ rinkinį sudaro paprastas konstravimo vadovas ir pradinė kaladėlė, kuri suteikia mažiesiems paruoštą pagrindą nuo kurio galima pradėti konstruoti. Be to, su nemokamomis LEGO Building Instructions mobiliesiems įrenginiams vaikai gauna Instructions PLUS – an interaktyvų konstravimo vadovą, su kuriuo konstruoti dar lengviau!Kūrybiškas LEGO City pasaulisLEGO City žaidimo rinkiniai suteikia smagią patirtį su funkcijų kupinais pastatais, tikroviškai automobiliais ir smagiais personažais, kurie padeda išradingai ir nevaržomai imituoti tikrus įvykius.

• Nudžiuginkite kasdienį didvyrį LEGO® City pramogomis su šiuo 4+ Ugniagesių automobilio su kopėčiomis (60280) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro legendinis ugniagesių sunkvežimis ir populiarus TV serialo LEGO City Adventures personažas.

• Kas dėžutėje? ugniagesių sunkvežimis su kopėčiomis ir gesintuvu, hidrantas ir kylančios LEGO® liepsnos bei ugniagesio ir LEGO City TV ugniagesių vadės Freya McCloud minifigūrėlės.

• Vaikai gali pakelti gesintuvo kopėčias, susidėti ugniagesių įrankius sunkvežimio dėtuvėje ir kurti istorijas su TV serialo LEGO® City Adventures ugniagesių vade Freya McCloud.

• Šis ugniagesių žaidimo rinkinys taps tobula gimtadienio, Kalėdų arba bet kurios kitos progos dovana vaikams nuo 4 metų amžiaus ir LEGO® City bei žaidimo vaidmenimis gerbėjams. Reikalingi tik baziniai konstravimo įgūdžiai.

• Sukonstruotas ugniagesių sunkvežimis su kopėčiomis yra 9 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio.

• LEGO® priedus sudaro ugniagesių kirvis ir šalmas bei gesintuvas.

• Su paprastomis 4+ konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS – yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams dalimi. Šis interaktyvus konstravimo vadovas padeda vaikams tapti konstravimo meistrais!

• LEGO® City 4+ rinkiniai padeda vaikams ir suaugusiems atrasti konstravimo ir bendro žaidimo džiaugsmą bei tobulina vaikų kūrybiškumą ir vaizduotę su tikroviškais pastatais, šauniais automobiliais ir smagiais personažais.

• Ieškote kokybiško žaislo vaikams? Visi LEGO® City komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet.


Papildoma informacija
Barkodas5702016911534
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60280 LEGO® City Ugniagesių automobilis su kopėčiomis
Jūsų atsiliepimas