60256 LEGO® City Nitro Wheels Lenktyniniai automobiliai

28,30 €
Nėra
Kodas
60256

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Padangų cypimo ir žaislinių automobilių lenktynių veiksmas vaikams!

Vaikams patinka įtemptas lenktynių veiksmas šiame šauniame konstravimo rinkinyje, kurį sudaro žaislinis elektrinis ir benzininis automobilis bei 2 lenktynininkų minifigūrėlės.

  • Kodas, serija: 60256 LEGO® City Nitro Wheels;
  • Detalių skaičius: 190;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

Fantastiškas konstravimo rinkinys vaikams, kurie mėgsta veiksmo žaislus. Jūsų mažiesiems lenktynininkams patiks nesibaigiantis veiksmas su šiuo (60256) „LEGO® City“ Lenktyniniai automobiliai konstravimo rinkiniu. Šie neva elektriniai ir benzininiai LEGO lenktyniniai automobiliai su minifigūrėlių vairuotojais sukuria erdvę didžiausioms lenktynėms – benzinas prieš elektrą. Puikus konstravimo rinkinys vaikams. Su šiuo žaisliniu žaidimo rinkiniu vaikai gali smagiai mokytis. Kodėl? Nes prie jo pridedamos paprastos konstravimo instrukcijos, kurios padės pradedančiajam LEGO konstruktoriui tapti konstravimo meistru. Šaunus konstravimo žaislas vaikams. „LEGO City Turbo Wheels“ žaislai suteikia vaikams galimybę išpūsti savo vidinę turbiną su puikiu pasirinkimu itin greitų ir superšaunių konstravimo žaislų su ratais! Šie ypatybių gausūs konstravimo rinkiniai su smagiais personažais įkvepia nevaržomam, savarankiškam žaidimui, kuriame vaikai gali atkurti tikrą gyvenimą atspindinčius scenarijus smagiais ir įdomiais būdais.

• Pradžiuginkite mažuosius „LEGO® City“ nuotykiais su šiuo šauniu lenktyninių automobilių rinkiniu, sukurtu įkvėpti nevaržomą, savarankišką žaidimą vaidmenimis paremtą tikrais scenarijais. Puikiai tinka vaikams, kurie mėgsta lenktyninių automobilių žaislus. 

• Kas yra dėžutėje? Vaikai gauna 2 šaunius ir nepaprastai detalius LEGO® lenktyninius automobilius, 2 kūgius startui ir finišui pažymėti ir 2 vairuotojų minifigūrėles su lenktynių šalmais – viskas ko vaikams reikia veiksmo kupinam savarankiškam žaidimui. 

• Vaikai gali sujungti šio rinkinio transporto priemones ir personažus su kitų originalių LEGO® žaislų žaidimo rinkiniais, kad žaidimas būtų dar įvairesnis arba kad sukurtų dar įspūdingesnių modelių. 

• Šis „LEGO® City“ Lenktyninių automobilių (60256) konstravimo žaislas taps puikia Kalėdų, gimtadienio ar bet kurios kitos progos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus, kurioms patinka išradingas žaidimas. Pakanka minimalių konstravimo įgūdžių. 

• Sukonstruotas raudonasis LEGO® lenktyninis automobilis yra 4 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 5 cm pločio, o geltonasis LEGO lenktyninis automobilis yra 4 cm aukščio, 12 cm ilgio ir 5 cm pločio. 

• Nereikia baterijų – šis šaunus lenktyninių automobilių rinkinys varomas vaikų lakia vaizduote, todėl žaisti galima pradėti iš karto! 

• Dėl to šiuo LEGO® lenktyninių automobilių rinkiniu labai lengva pradėti žaisti. Dėžutėje rasite paprastas konstravimo instrukcijas – tiesiog praplėškite kaladėlių maišelius ir pramogos prasidės! 

• „LEGO® City Turbo Wheels“ konstruojami žaislai pasižymi ypatybių gausiais pastatais, šauniomis transporto priemonėmis ir smagiais personažai, kurie skatina išradingą žaidimą ir padeda mažiesiems lavinti fizinius įgūdžius bei įgyti daugiau pasitikėjimo savimi. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617900
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai19 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60256 LEGO® City Nitro Wheels Lenktyniniai automobiliai
Jūsų atsiliepimas