60253 LEGO® City Great Vehicles Ledų autobusiukas

18,70 €
Nėra
Kodas
60253

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Kerintis, įvairiaspalvis ledų autobusiuko žaislas!

Vaikai gali pardavinėti ragelius ir ledus ant pagaliuko „LEGO® City“ gyventojams pro šio itin šaunaus ledų autobusiuko langelį su 2 minifigūrėlėmis ir šuns figūrėle.

  • Kodas, serija: 60253 LEGO® City Great
  • Detalių skaičius: 200;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

Din-di-lin! Skanumėlis! Atvyko „LEGO® City“ Ledų autobusiukas! Apsukite dar vieną ratą šaunia riedlente tada pastatykite ją, nusiimkite šalmą ir traukite pasivaišinti su savo mielu šuneliu. Padėkite ledų pardavėjai pardavinėti skanius ledų ragelius ir ledus ant pagaliuko. Tada uždarykite aptarnavimo langelį ir padėkite nuvažiuoti puikiu, spalvingu autobusiuku į kitą stotelę!

Vaikai gali tapti tikrais didvyriais su šiuo smagiu „LEGO® City“ ledų autobusiuko (60253) žaidimo rinkiniu. Vaikai gali padėti gyventojams pardavinėdami šalus ledų ragelius ir ledus ant pagaliuko be galo karštą dieną „LEGO City“ mieste! Kadangi autobusiuke pakanka vietos ledų pardavėjai dirbti ir vairuoti bei klientui riedlentininkui ir mielai šuniukui, atsiveria ne viena galimybė savarankiškoms žaidimo pramogoms. Itin šaunus konstravimo rinkinys vaikams. Šio „LEGO City“ ledų autobusiuko žaislo instrukcijas rasite dėžėje. Arba galite prisijungti prie interneto ir atsisiųsti „Instructions PLUS“, pasiekiamas programėlėje „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su puikiais priartinimo ir pasukimo įrankiais greitai pavers pradedančiuosius LEGO konstruktorius į konstravimo meistrus. „LEGO City“ Didžiųjų transporto priemonių žaislai vaikams. Su „LEGO City“ Didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniais vaikai gali iš arti pažinti savo mėgstamas sausumos, oro ir jūros transporto priemones ir mašinas. Šie tikroviški konstruojami žaislai įkvepia išradingam žaidimui, kuris atspindi tikrą gyvenimą smagiu ir įdomiu būdu.

• Pažįstate vaiką, kuriam patinka pirkti iš ledų autobusiukų? Vaikai gali mėgautis saulėtomis, vasariškomis pramogomis su šiuo „LEGO® City“ ledų autobusiuko konstravimo rinkinio žaislu, sukurtu įkvėpti kūrybišką, savarankišką žaidimą vaidmenimis pagal kasdienį gyvenimą. 

• Tai konstravimo rinkinys vaikams su ryškiaspalviu ledų autobusiuku su ledų pardavėjos ir riedlentininko minifigūrėlėmis bei šuns figūrėle. Puikiai tinka išradingam, savarankiškam žaidimui. 

• Vaikai gali padėti ledų pardavėjai vairuoti autobusiuką, pardavinėti ledų ragelius ir ledus ant pagaliuko pro aptarnavimo langelį ir padėti riedlentininkui atlikti šaunius triukus. Šis spalvingas ledų autobusiukas taip pat taps puikia puošmena. 

• Šis „LEGO® City“ Ledų autobusiuko (60253) žaislas taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana berniukams ar mergaitėms nuo 5 metų amžiaus, kurioms patinka žaislinės transporto priemonės. Pakanka vos minimalių konstravimo įgūdžių. 

• Sukonstruotas ledų autobusiukas yra 11 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 6 cm pločio. Jame pakanka vietos ledų pardavėjai dirbti ir vairuoti autobusiuką.. 

• Šiam itin šauniam „LEGO® City“ Ledų autobusiukui nereikia baterijų – jis varomas mažų vaikų lakia vaizduote, todėl žaisti galima pradėti iš karto. 

• Konstruoti šį rinkinį vienas malonumas. 

• Jis turi paprastas spausdintines konstravimo instrukcijas ir „Instructions PLUS“ – interaktyvų konstravimo vadovą vaikams. Jos pasiekiamos nemokamai programėlėje „LEGO® Life“ išmaniesiems įrenginiams. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617870
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai19 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60253 LEGO® City Great Vehicles Ledų autobusiukas
Jūsų atsiliepimas