60249 LEGO® City Great Vehicles Šluojamoji mašina

9,40 €
Nėra
Kodas
60249

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Valyti smagu su „LEGO® City“ Šluojamąja mašina!

Supažindinkite vaikus su tikraisiais „LEGO® City“ didvyriais su šiuo smagiu šluojamosios mašinos konstravimo žaislu su besisukančiais šepečiais ir vairuotojo minifigūrėle.

  • Kodas, serija: 60249 LEGO® City Great
  • Detalių skaičius: 89;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

Laikas sutvarkyti „LEGO® City“ gatves! Padėkite vairuotojui vairuoti šluojamąją mašiną su nuostabiais besisukančiais šepečiais. Oho! Su šia mašinas kelių valymas yra vienas malonumas! Tada atidarykite sunkvežimio galą, išsiimkite semtuvą, sumeskite šiukšles į šiukšlinę ir važiuokite dirbti toliau/ „LEGO City“ didvyriai sėkmingai išvalė dar vieną gatvę!

Mažiesiems patiks žaisti vaidmenimis tikruosius didvyrius su „LEGO® City“ Šluojamąja mašina (60249). Šis šaunus žaislinis sunkvežimis turi tikroviškus šepečius, kurie sukasi stumiant sunkvežimį bei šiukšlinę, semtuvą ir vairuotojo minifigūrėlę. Pakanka pradedančiojo konstruktoriaus su lakia vaizduote ir žaidimas prasideda. Puikus konstravimo rinkinys vaikams. Šis šaunus konstravimo žaislas turi „Instructions PLUS“ nemokamoje programėlėje „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su puikiais priartinimo ir pasukimo įrankiais greitai padeda jaunesniems LEGO konstruktoriams tapti konstravimo meistrais. „LEGO City“ Didžiosios transporto priemonės – šaunūs žaislai vaikams. Vaikai auga apsupti nuostabių transporto priemonių ir mašinų žemėje, ore ar vandenyje, o su „LEGO City“ Didžiųjų transporto priemonių rinkiniais jie gali jas pažinti iš arti! Šie smagūs konstravimo rinkiniai įkvepia nevaržomam, išradingam žaidimui, kuriame vaikai gali atkurti tikrą gyvenimą atspindinčius scenarijus smagiais ir įdomiais būdais.

• Šis Šluojamosios mašinos žaislas yra idealus įvadas į intriguojantį „LEGO® City“ pasaulį. Jis puikiai tinka vaikams nuo 5 metų amžiaus ir pritaikytas įkvėpti nevaržomą, išradingą žaidimą vaidmenimis pagal tikroviškus scenarijus. 

• Kas yra dėžutėje? Šaunus „LEGO® City“ Šluojamosios mašinos žaislas su vieta vairuotojo minifigūrėlei, šiukšline, semtuvu ir bananu. Viskas, ko vaikams reikia smagiam, savarankiškam žaidimui. 

• Šis šluojamosios mašinos žaislas turi tikroviškus šepečius, kurie sukasi stumiant mašiną. Vaikai taip pat gali derinti šį rinkinį su kitais originaliais LEGO® žaisliniais žaidimų rinkiniais smagiam žaidimui ir šauniam demonstravimui. 

• Šis „LEGO® City“ (60249) žaidimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana berniukams ar mergaitėms nuo 5 metų amžiaus, kurioms patinka žaislinės transporto priemonės. Pakanka minimalių konstravimo įgūdžių. 

• Šluojamoji mašina yra 6 cm aukščio, 10 cm ilgio ir 7 cm pločio, todėl joje pakanka vietos kabinoje vairuotojui, o gale telpa slidus bananas! 

• Šluojamosios mašinos konstravimo rinkinys vaikams nereikalauja baterijų, todėl žaisti galima pradėti iš karto! 

• Ši šluojamoji mašina turi „Instructions PLUS“ – interaktyvų konstravimo vadovą, padedantį pradedantiesiems konstruktoriams tapti konstravimo meistrais! Jos pasiekiamos nemokamai programėlėje „LEGO® Life“ išmaniesiems įrenginiams. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617832
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 16 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60249 LEGO® City Great Vehicles Šluojamoji mašina
Jūsų atsiliepimas