41444 LEGO® Friends Hartleiko miesto ekologiško maisto kavinė

26,50 €
Nėra
Kodas
41444

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Ypatybių kupinas žaidimo rinkinys vaikams, kurie domisi maistu.

Ypatybių kupinas žaidimo rinkinys maistu besidomintiems berniukams ir mergaitėms. Vaikai gali įsivaizduoti, kad augina savo daržoves, gamina gardžius užkandžius ir vaišina draugus.

  • Kodas, serija: 41444 LEGO® Friends;
  • Detalių skaičius: 314;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

Sveiki atvykę į sveiko maisto kavinę mieste. Mia gamina sveikus užkandžius ir gėrimus naudodama sudedamąsias dalis iš kavinės sodo. Padėk jai rinkti vaisius ir daržoves. Virtuvėje ištrauk garuojančią duoną iš orkaitės ir pagamink sumuštinių. Marselis su anūke atėjo papietauti. Priimk jų užsakymą ir pasisveikink! Perduok Mia šalmą, kad ji galėtų išvažiuoti sulčių dviračiu į miestą.

Ieškote kūrybiškos dovanos vaikams, kuriems rūpi mūsų planeta? LEGO® Friends Heartlake City sveiko maisto kavinė (41444) juos užims ištisoms valandoms. Jie galės ne tik įsivaizduoti, kad gamina gardumynus žaislinėje virtuvėje, bet ir augina sudėtines dalis šio tvaraus žaislo kavinės sode.Modernus būdas žaistiŠiame kavinės ir virtuvės rinkinyje gausu išmanių detalių, kurios sužavės aplinką tausojančius vaikus. Berniukai ir mergaitės gali padėti LEGO Friends Mia rūšiuoti atliekas rūšiavimo stotelėje. Žaviu sulčių dviračiu lėlytės gali keliauti po Heartlake City ir dalytis savo skaniais gėrimais sveikesniu būdu! Sveiki atvykę į Heartlake CitySu LEGO Friends vaikai gali puoselėti savo aistrą, imtis įdomių užduočių arba tiesiog džiaugtis pažįstamų ir artimų personažų draugija.

• Žaidimo užuomazgų kupina Heartlake City sveiko maisto kavinė (41444) turi žaislinį virtuvės sodą ir sulčių pristatymo dviratį berniukams ir mergaitėms, kurios nori kurti geresnę planetą, kaladėlė po kaladėlės.

• Su 3 lėlytėmis nevaržomoms žaidimo vaidmenimis pramogoms, įskaitant 2021 metų sausio senelio lėlytę ir anūkės mikrolėlytę, bei žaviomis detalėmis ir tikroviškomis ypatybėmis, kurias vaikai galės tyrinėti.

• Vaikai gali dėtis, kad augina vaisius ir daržoves, kepa duoną, tepa sumuštinius, aptarnauja klientus, rūšiuoja atlikas ir leidžia laiką su draugais. Jie gali papildyti žaidimą išvežiodami gėrimus sulčių dviračiu.

• Tobula ypatybių kupina dovana vaikams, kuriems rūpi aplinka. Maisto gamyba besidomintys berniukai ir mergaitės pramogaus ištisas valandas ruošdami gardumynus su šia kūrybiška dovana, kuri idealiai tinka vaikams nuo 6 metų amžiaus.

• Šis kavinės žaidimo rinkinys yra 11 cm aukščio, 27 cm pločio ir 10 cm gylio, dėl to jis užima nedaug erdvės naudojamas kaip puošmena.

• Šis žaidimo rinkinys, kupinas priedų kūrybiškumui paskatinti, turi orkaitę, smulkintuvą, kavos aparatą, sumuštinių vitriną ir daugybę maisto elementų, kad kavinės žaidimas būtų kuo gyvesnis.

• Supažindinkite mažuosius su populiarių Heartlake City miesto žaislų pasauliu, kuriame jie sutiks personažų, kuriems mūsų planeta rūpi ne menkiau nei jų draugai.

• LEGO® konstravimo komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.

• Šio LEGO® maisto žaidimo rinkinio kaladėlės ir komponentai yra išbandomi maksimaliai, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos ir kokybės standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016914818
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai35 x 19 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41444 LEGO® Friends Hartleiko miesto ekologiško maisto kavinė
Jūsų atsiliepimas