41427 LEGO® Friends Emma drabužių parduotuvė

29,99 €
Nėra
Kodas
41427

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Siuvėjos studija ir rūbų parduotuvė žaidimui vaidmenimis.

Su šiuo įvairių funkcijų kupinu rūbų parduotuvės ir studijos žaidimo rinkiniu vaikai gali inscenizuoti „LEGO® Friends“ serialo įkvėptas scenas.

  • Kodas, serija: 41427 LEGO® Friends
  • Detalių skaičius: 343
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

 

Norite atnaujinti drabužių spintą? Šokite ant Andrea motorolerio ir nuvykite į Emma parduotuvę ir studiją. Tyrinėkite drabužius ant stiliaus suktuko ir kurkite įvairius jų derinius. Linksminkitės aprengdami manekenus Andrea matuojantis įvairius rūbus besisukančioje matavimosi kabinoje. Jaučiatės kūrybingi? Prisijunkite prie Emma studijoje ir žiūrėkite, kaip jį piešia drabužių idėjas ir kuria naujus rūbus savo siuvimo mašina.

Madą ir drabužius mėgstantiems vaikams patiks Emma drabužių parduotuvė (41427). Šis įvairių funkcijų kupinas rinkinys susideda iš 2 aukštų: jame yra rūbų parduotuvė, kurioje vaikai gali padėti lėlytėmis išsirinkti naujų drabužių sukdami šaunų stiliaus suktuką įvairiems rūbams derinti. Vaikai gali jas aprengti šaunioje besisukančioje persirengimo kabinoje su veidrodžiu. Sukurta linksmybėms! Jaunieji mados mylėtojai Emma studijoje pasijus tikrais dizaineriais – jie galės prisėsti ant sofos ir prie kavos puodelio kurti naujas drabužių idėjas. Studijoje taip pat yra siuvykla ir balkonas. Be to, vaikai gali nuimti studiją, kad lengviau prieitų prie apačioje esančios parduotuvės. Arba du draugai gali žaisti 2 kambariuose tuo pačiu metu! Tikroviški žaidimo vaidmenimis nuotykiai Hartleiko miesto rinkiniai suteikia jauniesiems statytojams įdomių konstravimo ir žaidimo patirčių. Supažindinkite savo mažąjį statytoją su „LEGO® Friends“, kur Stephanie, Mia, Emma, Olivia ir Andrea tik ir laukia, kol vaikai prisijungs prie linksmybių.

• Leiskite vaikams žaisti stilingai su Emma drabužių parduotuve (41427). Apačioje yra parduotuvė, kurioje vaikai gali žaisti, kad perka drabužius, o viršuje – siuvėjos studija, skirta kurti ir siūti įsivaizduojamus rūbus. 

• Šiame konstravimo rinkinyje yra siuvėjos studija ir parduotuvė, 2 sukonstruojamos lėlytės ir aksesuarai, pvz., 2020 m. vasaros sezono blizgūs tekstilės sijonai, žirklės ir medžiaga, įkvėpsiantys kūrybiškam žaidimui. 

• Vaikai gali nuimti viršutinį aukštą ir su parduotuve bei studija žaisti atskirai. Be to, taip bus lengviau pasiekti smagias parduotuvės funkcijas, pvz., stiliaus suktuką ir besisukančias persirengimo kabinas. 

• Ieškote smagaus žaislo vaikams nuo 6 metų? Šis rinkinys iš 343 dalių bus puiki šventinė arba gimtadienio dovana berniukams ir mergaitėms, mėgstantiems madą ir žaisti vaidmenimis arba norintiems pasinerti į praturtinantį konstravimo projektą. 

• Ši 2 aukštų rūbų parduotuvė yra daugiau kaip 17 cm aukščio ir 16 cm pločio, ji puikiai tiks pasistatyti bet kuriame kambaryje. Be to, vaikai gali ją derinti su kitais LEGO® rinkiniais dar įvairesnėms žaidimo pramogoms. 

• Šiame parduotuvės konstruktoriuje yra tiek daug šaunių funkcijų, kad vaikams nepabos žaisti valandų valandas. Be to, jam nereikia baterijų, tad žaidimai galės tęstis ir tęstis. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016619126
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisMergaitėms
Pakuotės išmatavimai26 x 28 x 8 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41427 LEGO® Friends Emma drabužių parduotuvė
Jūsų atsiliepimas