41391 LEGO® Friends Hartleiko miesto kirpykla

18,99 €
Nėra
Kodas
41391

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Kūrybiškas „LEGO® Friends“ kirpyklos pramogos būsimiems kirpėjams!

Suteikite vaikams galimybę įsivelti į ištisas valandas kūrybiškų kirpyklos pramogų „LEGO® Friends“ Hartleiko miesto kirpykloje.

  • Kodas, serija: 41391 LEGO® Friends;
  • Detalių skaičius: 235;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

 

Nusibodo sena išvaizda? Keliaukite į Hartleiko miesto kirpyklą pasikeisti šukuoseną! Prisijunkite prie „LEGO® Friends“ Emma, ji kaip tik eina pas kirpėją Nina naujos šukuosenos. Pirmiausia išplaukite plaukus kriauklės formos praustuve ir susiraskite šukas, kuriomis patrumpinsite plaukus. Laukdami, kol šukuosena susigulėtų, pasivaišinkite kava. Išvaizdą vainikuokite kaspinu. Tai stilinga vietelė leisti laiką su draugais.

Kur geriau nei kirpykloje susitikti su draugais ir pasiplepėti? Šis žaislinis kirpyklos rinkinys yra kupinas scenarijų ir išradingo žaidimo. Jame gausu žavių žaislinės kirpyklos priedų, pvz., žaislinių plaukų džiovintuvų ir žaislinių perukų, kurie sužadins vaizduotę. Su „LEGO® Friends“ Hartleiko miesto kirpykla (41391) vaikai gali žaisti vaidmenimis klientus arba kirpėjus – galima prisigalvoti begalę beprotiškų šukuosenų. Darbo vietos. Nuostabiai detalios darbo vietos suteikia vaikams galimybę atlikti lėlytėms visas kirpyklos procedūras. Žavias ypatybes sudaro kriauklės formos praustuvas, kirpimo kėdė, sušukavimo stalelis ir kasos aparatas. Gal kam violetinių garbanų? Išpurentos instrukcijos Visi LEGO® rinkiniai turi itin paprastas spausdintines instrukcijas, bet Hartleiko miesto kirpykla taip pat pasižymi patobulinta konstravimo patirtimi. Atsisiųskite programėlę „LEGO® Life“ ir eikite į „Instructions PLUS“, kad pasinaudotumėte priartinimo, pasukimo ir vizualizacijos funkcijomis. Tai konstravimas skaitmeniniam amžiui!

● Padovanokite mažiesiems kirpėjams ištisas valandas kūrybiško žaidimo su LEGO® Friends Hartleiko miesto kirpykla. Jie gali įsivaizduoti, kad kerpa ir šukuoja draugų plaukus arba, kad patys yra klientai, kurie eina į kirpyklą naujos šukuosenos!

● Rinkinyje gausu ypatybių, kurios užves vaizduotę. Jį sudaro 2 lėlytės, 2 kirpimo kėdės, plaukų plovimo praustuvas ir daugybė priedų, pvz., žaisliniai šepečiai ir perukai, kurie padės sukurti realistišką kirpimo patirtį.

● Vaikai patirs daugybę džiaugsmo stebėdami, kaip keičiasi lėlytės išvaizda jai atliekant įvairias kirpyklos paslaugas. Kad pramogos būtų įvairesnės, į kirpyklą galima pakviesti minifigūrėlių iš kitų LEGO® rinkinių!

● 235 dalių Hartleiko miesto kirpykla (41391) yra tobula dovana nedaug konstravimo patirties turintiems, bet labai lakios vaizduotės vaikams. Jis taps puikia gimtadienio, švenčių arba ypatingos progos dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus.

● Vos 11 cm aukščio ir 17 cm ilgio žaislinė kirpykla yra pakankamai kompaktiška ja laikyti kaip puošmeną ir nuolat su ja pramogauti. Arba vaikai gali jį derinti su kitais LEGO® rinkiniais išties kūrybiškam žaidimui.

● Hartleiko miesto kirpyklai nereikalingos baterijos. Kūrybiškos pramogos atgyja su paprastomis rinkinio instrukcijomis, šiek tiek konstravimo patirties ir aktyvia vaiko vaizduote.

● Ar jūsų mažieji konstruktoriai pasiruošę nuostabiems žaidimo įspūdžiams? Atsisiųskite programėlę „LEGO® Life“ ir padėkite jiems naudotis „Instructions PLUS“, kad jie galėtų priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo kirpyklą. Tai konstravimas skaitmeniniam amžiui!


Papildoma informacija
Barkodas5702016618785
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisMergaitėms
Pakuotės išmatavimai19 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41391 LEGO® Friends Hartleiko miesto kirpykla
Jūsų atsiliepimas