31114 LEGO® Creator Supermotociklas

18,99 €
Nėra
Kodas
31114

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Lenktynių pramogos su šauniu, perkonstruojamu sportiniu motociklu!

Padovanokite mažiesiems lenktynių gerbėjams LEGO® Creator 3in1 Sportinį motociklą, kurį galima perkonstruoti į klasikinį motociklą ar skraidantį motociklą papildomoms pramogoms.

 

  • Kodas, serija: 31114 LEGO® Creator 
  • Detalių skaičius: 236
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8

Pasiruoškite lenktynėms su šiuo nuostabiu sportiniu motociklu! Šok už vairo, išbandyk veikiančią pakabą, pasuk variklį ir skuosk į trasą! Kai sustosi, perkonstruok sportinį motociklą į klasikinį motociklą, kad pramogos nesiliautų, arba sukonstruok futuristinį skraidantį motociklą ir kilk į dangų arba pasitelk savo vaizduotę ir sukurk ką nors naujo. Leiskis į nesibaigiančius lenktynių nuotykius su šiuo šauniu 3in1 rinkiniu.

Įkvėpkite vaikų aistrą šauniems motociklams ir konstravimui su įspūdingu LEGO® Creator 3in1 Sportiniu motociklu (31114). Vaikams patiks rengti smagias lenktynes su šiuo šiuolaikišku motociklu, kuris turi sukiojamą vairą, veikiančią pakabą ir stovą. Puikūs žaislai išradingam žaidimui Vaikai gali pasinerti į 3 skirtingas konstravimo ir žaidimo patirtis su šiuo LEGO Creator 3in1 rinkiniu. Jie gali sukonstruoti sportinį motociklą ir tada perkonstruoti jį į klasikinį motociklą su stovu, sukurti skraidantį motociklą nuotykiams padangėse arba pasitelkti vaizduotę ir sukurti ką nors naujo. Nuostabi kolekcija konstravimo žaislams LEGO Creator 3in1 atveria begalinių galimybių pasaulį su 3 skirtingais modeliais kiekvienoje dėžėje! LEGO konstruotojams patiks konstruoti, perkonstruoti ir kurti iš naujo! Creator 3in1 įkvepia mažųjų konstruotojų vaizduotę ir juos džiugina ištisas valandas puikiu modelių pasirinkimu, įskaitant šaunius automobilius, pabaisas ir detalius pastatus.

• LEGO® Creator 3in1 Sportinio motociklo (31114) rinkinys įkvepia nevaržomam kūrybiškam konstravimui, kurį sudaro 3 modeliai 1 dėžutėje: modernus motociklas, klasikinis motociklas ir futuristinis skraidantis motociklas.

• Išradingiems vaikams atsiveria įspūdingi nuotykiai, nes jie gali rengti supergreitas lenktynes trasoje su moderniu ar klasikiniu LEGO® motociklu arba kilti į padangę su skraidančiu motociklu.

• Motociklų žaislų rinkinys taps idealiu atlygiu vaikams nuo 8 metų amžiaus, kurie dega aistra žaisliniams motociklams ir kūrybiškiems pastatams.

• Sportinis motociklas yra 11 cm aukščio, 19 cm ilgio ir 6 cm pločio – puikus nešiojamas dydis žaisti namuose ar pasiimti pas draugus.

• Sportinis motociklas turi sukiojamą vairą, veikiančią pakabą ir stovą, o klasikinis motociklas taip pat turi stovą, kad vaikai galėtų jį išdidžiai eksponuoti.

• Šis įspūdingas rinkinys suteikia vaikams 3 skirtingas galimybes tobulinti statybos įgūdžius ir kurti transporto priemones žaidimui pavieniui arba kitiems LEGO® rinkiniams papildyti.

• Taip pat atkreipkite dėmesį į kitus 2021 sausio LEGO® Creator 3in1 rinkinius: Kibernetinis dronas (31111), Laukinis liūtas (31112), Lenktyninių automobilių transporteris (31113) ir Banglentininkų paplūdimio namelis (31118).

• LEGO® Creator 3in1 rinkiniai leidžia vaikams galimybę leistis į nevaržomą išradingą žaidimą, kuriant veiksmo kupinas istorijas apie 3 spalvingus modelius kiekvienoje dėžutėje.

• Daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų ir atsiskirtų taip pat.

• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016888362
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 19 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:31114 LEGO® Creator Supermotociklas
Jūsų atsiliepimas