31102 LEGO® Creator Ugnies Drakonas

19,99 €
Nėra
Kodas
31102

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Vaikai gali užvaldyti padangę su perkonstruojamu žaisliniu ugnies drakonu!

Vaikai gali kurti ir žaisti su nuostabiu „LEGO® Creator 3in1“ Ugnies drakonu arba perkonstruoti jį į nuožmų kardadantį tigrą ar skorpioną.

  • Kodas, serija: 31102 LEGO® Creator 
  • Detalių skaičius: 234
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų

 

 

Kokia didžiausia nauda iš ugninio drakono? Lobis! Pripildykite skrynią, paslėpkite drakonui po sparnais, suriaumokite, kad atbaidytumėte lobių ieškotojus ir skraidydami ieškokite daugiau tviskančių brangenybių. Susirinkę visas gerybes perkonstruokite drakoną į nuožmų kardadantį tigrą, baisų skorpioną arba ką nors naują! Ar jums pavyks sutramdyti šio neįtikėtino „3in1“ rinkinio gyvūnus?

Sužadinkite vaikų meilę nuostabioms būtybėms ir jų kūrybiškumą su „LEGO® Creator 3in1“ Ugnies drakono (31102) rinkiniu. Vaikams patinka žaisti su grėsmingais ugnimi alsuojančiais žaisliniais drakonais su lankstoma galva, nasrais, kojomis, uodega, sparnais ir nagais bei atidaroma lobių skrynia su įvairiais priedais. Konstravimo ir žaidimo laisvė. Su šiuo „LEGO Creator 3in1“ rinkiniu vaikai galės su džiaugsmu konstruoti ir žaisti su 3 skirtingais konstravimo žaislais 1 pakuotėje. Jie gali sukonstruoti ugnies drakoną ir jį perkonstruoti į kardadantį tigrą su lanksčiomis galūnėmis, galva ir nasrais, į skorpioną su lanksčiomis kojomis ir žnyplėmis arba sukurti ką nors visiškai naujo. Šis konstravimo žaislas skatina vaikus išradingai žaisti ir taps puikia dovana vaikams bet kokia proga. Gerai pažįstami fantastiniai ir tikroviški modeliai. „LEGO Creator 3in1“ rinkiniai suteikia vaikams vaikams nepaprastai detalių žaislų, kurie tenkina įvairius pomėgius ir įkvepia išradingam žaidimui. Modeliai atveria neišsemiamas konstravimo ir žaidimo galimybes bei tuo pačiu padeda paskatinti bet kokio amžiaus vaikų kūrybiškumą.

• Palaikykite vaikų kūrybišką žaidimą vaidmenimis su šiuo smagiu rinkiniu, kurį sudaro 3 modeliai 1 pakuotėje: Ugnies drakonas, kardadantis tigras ir skorpionas. Puiki dovana vaikams, nes konstruojant ir perkonstruojant galima žaisti be galo! 

• Kas išdrįs susidurti akis į akį su šiomis būtybėmis? Vaikai gali lavinti savo konstravimo įgūdžius skraidydami ugnies drakonu, susiremti su kardadančiu tigru, išvengti skorpiono geluonies arba išlaisvinti kūrybiškumą ir sukonstruoti, kas tik šauna į galvą. 

• 3 konstravimo pasirinkimai 1 pakuotėje. Šis rinkinys lavina konstravimio įgūdžius vaikams konstruojant „Creator 3in1“ Ugnies drakoną (31102), kardadantį tigrą arba skorpioną. Su modeliais galima žaisti atskirai arba derinant su kitais LEGO® rinkiniais! 

• Šis šaunus rinkinys nudžiugins kūrybiško konstravimo gerbėjus. Raudonas, mėlynas ir geltonas ugnies drakonas, sėlinantis kardadantis tigras ir glotnus skorpionas taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus. 

• Lankstūs ir pasiruošę nuotykiams! Ugnies drakonas yra 11 cm aukščio, 32 cm ilgio ir 25 cm pločio, todėl šis stulbinantis žaislinis gyvūnas yra pakankamai didelis rimtoms fantastinėms pasakoms kurti! 

• Maitinamas vaikų vaizduote, todėl pramogauti galima be galo! Žaislai be baterijų padeda lavinti savarankiško vaikų žaidimo ir problemų sprendimo įgūdžius, be to, teikia džiaugsmo kuriant savas istorijas. 

• Vos atidarius dėžutę galima pradėti kūrybiškai žaisti konstruojant ir perkonstruojant bet kurį iš 3 žaislų modelių. Paprastos instrukcijos padeda vaikams mikliai surinkti modelius, suteikia pasitikėjimo savo kūrybos įgūdžiais ir teikia daug džiaugsmo. 

• Suteikite mažiesiems beribes galimybes žaisti su „LEGO® Creator 3in1“ rinkiniais. Šis šaunus konstruojamų gyvūnų žaislas suteikia vaikams galimybę ugdyti kūrybiškumą ir konstravimo įgūdžius kuriant istorijas kiekvienam perkonstruojamam modeliui. 

• LEGO® kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą kiekvieną kartą – nuo pat 1958 metų. 

• „LEGO Group“ mėto, maigo, sukinėja, kaitina, kandžioja, lanksto, drasko ir tampo LEGO® kaladėles ir dalis, kad įsitikintų, jog kiekvienas konstravimo žaislas vaikams atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016616286
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26.2 x 6.1 x 19.1 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:31102 LEGO® Creator Ugnies Drakonas
Jūsų atsiliepimas