21158 LEGO® Minecraft™ Pandų jauniklių darželis

21,80 €
Nėra
Kodas
21158

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Prižiūrėkite lanksčias pandas „Minecraft™“ pandų darželyje!

Betarpiškos pramogos „Minecraft™“ darželyje! Šis triukšmingas LEGO® rinkinys su mielomis, lanksčiomis pandomis perkelia „Minecraft“ pandų nuotykius į tikrovę!

  • odas, serija: 21158 LEGO® Minecraft™;
  • Detalių skaičus: 204;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų.

 

Pasiruošk pasirūpinti mieliausiu „Minecraft™“ mobu! Mama atvedė pandos jauniklį į darželį – jie abu nepaprastai guvūs. Jie stovi, sėdėti, dairosi... paprastai maisto! Laimei čia daug bambukų, be to, Alkesas atsinešė vaišių pyragą! Laikas pietų miegui? Padėkite pandos jaunikliui užkopti laiptais į lovą ant stogo. Šis betarpiškas LEGO® rinkinys suteikia „Minecraft“ nuotykiams visiškai naują matmenį!

Ar pažįstate „Minecraft™“ žaidėją, kuris mielai pasirūpintų žaviomis pandų figūrėlėmis iš „Minecraft“ kompiuterinio žaidimo? Dabar tai galima padaryti! LEGO® Minecraft Pandų jauniklių priežiūros žaislo konstravimo rinkinys perkelia šiuo nuotykius į tikrovę, suteikdamas vaikams autentišką, betarpišką „Minecraft“ žaidimo patirtį realiame pasaulyje. Vaikai kuria savo „Minecraft“ istorijas su LEGO konstravimo rinkiniu! Vaikai nuo 7 metų amžiaus gali tęsti savo „Minecraft“ nuotykius tikroje aplinkoje. Jie gali prižiūrėti ir linksminti pandos jauniklį, statyti darželio pastatą ir lovą ant stogo, kur miega žaismingas meškiukas, ir pasirūpinti maistu. Darželyje gausu bambukų pandoms, bet to, atėjo Aleksas su gardžiu žaisliniu pyragu! Mielos pandos suteikia LEGO Minecraft dar labiau magijos! Kas svarbiausia suaugusiesiems, šis rinkinys yra puiki Kalėdų ir gimtadienio dovana vaikams. LEGO Minecraft rinkiniai suteikia vaikams galimybę žaisti savarankiškai. Jie niekad nebenorės skirtis su lanksčiomis, mielomis 2020 metų sausį pasirodysiančiomis pandomis!

• Universalus pandų žaidimo rinkinys perkeliantis „Minecraft™“ istorijas į tikrovę. Vaikams patinka „Minecraft“ pramogos ir nuotykiai konstruojant LEGO® darželio pastatą ir rūpintis mielomis žaislinėmis pandomis. 

• 2020 metų sausio naujiena – mieliausi „Minecraft™“ mobai! „Minecraft“ mamos ir pandos jauniklio personažai sėdi, stovi ir judina galvas. Į svečius atėjo ocelotas, čia daug bambukų, be to, Alkesas atsinešė vaišių pyragą! 

• Vaikai gali konstruoti ir žaisti su savo „Minecraft™“ aplinka. Pandoms reikia pastatyti trobelę su lova ant stogo pavargusiems jaunikliams. Bet to, „Minecraft“ auksui iškasti Aleksas atsinešė kirtiklį! 

• Šis universalus „Minecraft™“ žaidimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus. Puikiai tinka pandų gerbėjams ir „Minecraft“ žaidėjams, kurie nori žaisti mėgstamą žaidimą įvairesniais būdais. 

• 19 cm ilgio, 9 cm aukščio 8 cm pločio žaidimo rinkinys perkelia „Minecraft™“ pramogas į tikrovę, be to, vaikai gali susikurti dar daugiau nuotykių derindami jį su kitais LEGO® rinkiniais. 

• Nereikia baterijų, todėl pramogos prasideda vis atsidarius dėžę! Betarpiškam savarankiškam žaidimui pakanka vaikų vaizduotės, dėl to jis lavina pirštų miklumą, kūrybiškumą ir problemų sprendimo įgūdžius. 

• Paprastos instrukcijos padeda vaikams pradėti konstruoti ir žaisti be gaišaties. O instrukcijas pametus, tiesiog atsisiųskite naujas iš LEGO.com\buildinginstructions. 

• Kiekvienas LEGO® Minecraft™ konstravimo žaislas perkelia „Minecraft“ virtualius nuotykius į tikrovę. Su aukštos kokybės, autentiškos išvaizdos modeliais LEGO Minecraft rinkiniai perkelia vaikų žaidimo patirtį į naują matmenį! 


Papildoma informacija
Barkodas5702016618259
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26.2 x 19.1 x 6.1 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:21158 LEGO® Minecraft™ Pandų jauniklių darželis
Jūsų atsiliepimas