71709 LEGO® NINJAGO® Jay ir Lloyd greitieji lenktynių automobiliai

32,99 €
Nėra
Kodas
71709

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Žaislinis žaidimo rinkinys NINJAGO® herojų Skaitmeninio Jay ir Skaitmeninio Lloyd gerbėjams!

Padovanokite vaikams įtemptas lenktynes su šiais smagiais Skaitmeninio Jay sraidyklės, Skaitmeninio Lloyd nindzės motociklo ir piktojo Hausner su skraidlente modeliais.

  • Kodas, serija: 71709 LEGO® NINJAGO®;
  • Detalių skaičius: 322;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų;

 

Kas laimės „Prime Empire“ lenktynes „Speedway Five-Billion“ ir gaus brangiąją Key-Tana? Suvienykite jėgas su Skaitmeniniu Jay ir Skaitmeniniu Lloyd prieš piktąjį žiurkpalaikį Hausner. Skriekite Hausner skraidlente, Skaitmeninio Jay greituoju lėktuvu arba Skaitmeninio Lloyd lenktyniniu motociklu. Ant kulnų lipa Rat Pack! Ar jūsų nindzių herojai laimės šių žūtbūtinių lenktynių pergalę?

LEGO® NINJAGO® gerbėjams patiks konstruoti šiuos Jay ir Lloyd greituosius lenktynių automobilius (71709), kuriuos sudaro šaunus konstruojamas žaislinis motociklas ir lėktuvas savarankiškai žaidimui arba pramogoms su draugais! Jie gali pasinerti į šį užburiantį pasaulį su Skaitmeninio Jay minifigūrėle žaisliniame greitame lėktuve ir Skaitmeniniu Lloyd ant jo nindzių motociklo, jiems lenktyniaujant su piktuoju Hausner. Nepaprastai smagu! „Instructions PLUS“ yra interaktyvus vadovas, padedantis dar smagiau konstruoti šį žaislinį greitąjį lėktuvą ir motociklą. Jis pasiekiamas nemokamoje „LEGO Life“ programėlėje ir turi priartinimo bei pasukimo įrankius, padedančius vaikams konstruoti savarankiškai. Idealus vadovas šiai konstravimo užduočiai. Puiki LEGO® dovana vaikams. LEGO NINJAGO žaidimo rinkiniai suteikia vaikams galimybę patekti į mistišką pasaulį, kuriame jie gali nevaržyti savo vaizduotės ir suvienyti jėgas su narsiais nindzėmis kovoje prieš blogio jėgas. Vaikai galės ištisas valandas žaisti vaidmenimis su šiais geidžiamais žaislais, kuriuos sudaro žaisliniai robotai, motociklai, reaktyviniai lėktuvai, drakonai, šventyklos ir ne tik.

• Įspūdingas LEGO® NINJAGO® žaislinis žaidimo rinkinys su Jay ir Lloyd greitaisiais lenktynių automobiliais. Šis konstravimo rinkinys vaikams idealiai tinka mėgstantiems nuotykių žaislus ir žaisti vaidmenimis įspūdingus mūšius su nindzių veiksmo figūrėlėmis. 

• Šį žaislinį žaidimo rinkinį sudaro Skaitmeninis Jay ir jo žaislinis greitasis lėktuvas, Skaitmeninis Lloyd ir jo žaislinis nindzės motociklas, Hausner ir skraidlentė bei Key-Tana. Vaikams be galo patiks atkurti „Speedway Five-Billion“ lenktynes iš „Prime Empire“. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016616958
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 7 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai19 x 35 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71709 LEGO® NINJAGO® Jay ir Lloyd greitieji lenktynių automobiliai
Jūsų atsiliepimas