71364 LEGO® Super Mario Whomp lavos negandų rinkinys

24,50 €
Nėra
Kodas
71364

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Karštas rinkinys su Whomp, Lavos burbule ir ne tik!

Tegu vaikai sukuria savo pačių lygį, kurį galės pridėti prie „LEGO® Super Mario™“ pradinio rinkinio su šiuo papildomu rinkiniu, kuriame yra Whomp, P Switch ir Lavos burbulė.

  • Kodas, serija: 71364 LEGO® Super Mario 
  • Detalių skaičius: 133;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

 

Su Whomp lavos bėdų papildomu rinkiniu pridėkite naują iššūkį prie savo „LEGO® Super Mario™“ pradinio rinkinio. Stenkitės nenukristi nuo slankiojančios platformos į karštą lavą. Numuškite P Switch saugantį Whomp, kad laimėtumėte monetų, skirtų bėgti, šokinėti ir daryti triukus su LEGO® Mario™ (figūrėlė nepridedama), lietų. Bet saugokitės Lavos burbulės – jai numušti jums prireiks žaliųjų šarvų!

Užkaitinkite „LEGO® Super Mario™“ varžybų veiksmą su Whomp lavos bėdų papildomu rinkiniu (71364). Šis modulinis „LEGO Super Mario“ žaidimo rinkinys turi slankiojančią platformą, P Switch saugančio Whomp figūrėlę (yra tik šiame rinkinyje!) ir iš kaladėlių sukonstruojamą sistemą Lavos burbulės figūrėlei nuversti. Tai idealus dovanojamas žaislas vaikams, kurie turi LEGO® Mario™ figūrėlę, esančią Nuotykių su Mario pradiniame rinkinyje (71360). Šauni programėlė Nemokamoje „LEGO Super Mario“ programėlėje yra intuityvios „Instructions PLUS“, kuriose rasite šaunių peržiūros įrankių, padėsiančių konstruoti šį modulį. Joje taip pat yra išradingų pasiūlymų, kaip konstruoti, perkonstruoti ir žaisti, be to, ji suteikia saugią platformą vaikams dalytis savo idėjomis su kitais Mario gerbėjais. Nevaržomas Mario! Kolekciniai žaisliniai „LEGO Super Mario“ žaidimo rinkiniai perkelia unikalų, visos šeimos mėgstamą personažą į realų pasaulį ir puikiai tinka varžyboms su draugais ir šeima arba žaidimui pavieniui. Pradinis rinkinys, papildomi rinkiniai ir galios paketai suteikia gerbėjams galimybę kurti savo lygius neribotoms kūrybinėms pramogoms.

• Vaikai gali sukonstruoti naują veiksmo kupiną lygį savo „LEGO® Super Mario™“ Nuotykių su Mario pradiniam rinkiniui ir rungtis su draugais su šiuo Whomp lavos bėdų papildomu rinkiniu (71364). 

• Žaidėjas gali sukurti savo paties iššūkių kupiną kelią su slankiojančia platforma, ant kurios LEGO® Mario™ (figūrėlė nepridedama) galė balansuoti; be to, yra ir Whomp bei Lavos burbulės figūrėlės ir P Switch, kurį rasite tik šiame rinkinyje. 

• Vaikams patiks matyti ir girdėti skirtingas LEGO® Mario™ reakcijas susidūrus su kiekvienu priešu ir stebėti, kaip nukovęs Whomp, atlikęs triukus ir aktyvinęs P Switch jis maudysis skaitmeninių monetų lietuje. 

• Šis 133 dalių kūrybiškas žaislinis LEGO® žaidimo rinkinys taps puikia gimtadienio arba šventine dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus, kurie jau turi Nuotykių su Mario pradinį rinkinį (71360), įkvėpsiančia konstruoti ir kurti savo lygius. 

• Sukonstruotas pagal instrukcijas modulis yra 8,5 cm aukščio, 22 cm pločio ir 16,5 cm gylio, bet jį galima perkonstruoti ir įvairiai derinti su pradiniu rinkiniu bei kitais papildomais rinkiniais. 

• Šiam žaidimo rinkiniui nereikia baterijų – žaiskite su LEGO® Mario™ figūrėle, kurią rasite pradiniame rinkinyje, kad būtų dar smagiau. 

• Nemokamoje programėlėje „LEGO® Super Mario™“ vaikai gali rasti konstravimo instrukcijų, šaunių skaitmeninių peržiūros įrankių ir saugią platformą dalytis savo idėjomis. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck. 

• Kolekciniai „LEGO® Super Mario™“ žaisliniai konstravimo rinkiniai legendinį veikėją perkelia į realų pasaulį. Jie suteikia gerbėjams galimybę išplėsti, perkonstruoti ir kurti savo pačių lygius, kuriuos galima įveikti pavieniui arba su draugais ir šeima. 

• Konstruotojams nebūtina superžvaigždės galia, kad jie sujungtų ir atskirtų LEGO® kaladėles! Nuo pat 1958 m. kaladėlės atitinka aukštus pramonės standartus, kad užtikrintų vienodą kokybę ir tobulą sujungimą. 

• LEGO® kaladėlės ir dalys kruopščiai tikrinamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad visi LEGO konstravimo žaislai atitiktų aukštus pasaulinius saugos ir kokybės standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702016618433
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71364 LEGO® Super Mario Whomp lavos negandų rinkinys
Jūsų atsiliepimas