60255 LEGO® City Nitro Wheels Kaskadininkų komanda

9,40 €
Nėra
Kodas
60255

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Kaskdinių triukų konstravimo žaislas vaikams!

Supažindinkite vaikus su „LEGO® City“ nuotykiais su šiuo kaskadininkų komandos konstravimo rinkiniu, su kaskadininkų keturračiu, motociklu ir kaskadiniu tramplynu ir 2 minifigūrėlėmis.

  • Kodas, serija: 60255 LEGO® City Nitro;
  • Detalių skaičius: 62;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

Prisijunkite prie „LEGO® City“ kaskadininkų komandos ir stebinkite žiūrovus drąsiais greitais triukais! Važinėkite ant galinių ratų ir atlikite neįtikėtinus manevrus šauniu keturračiu. Tada užveskite motociklą ir vis greičiu pakilkite nuo liepsnojančios rampos. Tvirtai laikykitės skrosdami ugnį, pakilkite į orą ir tobulai nusileiskite! Kas per triukšmas? Eilinė diena „LEGO City“ didvyriams!

Mažieji kaskadininkai gali surengti įspūdingus pasirodymus su „LEGO® City“ Kaskadininkų komandos (60255) konstravimo rinkiniu! Rinkinyje yra šaunus keturratis ir motociklas, 2 kaskadininkų minifigūrėlės su šalmais ir pakilimo rampa su liepsnomis. Iš tiesų, šis konstravimo žaislas turi viską, ko vaikams reikia savarankiškam žaidimui vaidmenimis, kuris paliktų žiūrovus be žado! Konstravimo žaislas su pranašumais! Su šiuo žaisliniu žaidimo rinkiniu gausite paprastas statybos instrukcijas ir „Instructions PLUS“! Tai nemokamos programėlės „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams interaktyvus konstravimo vadovas su priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie padeda pradedantiesiems LEGO konstruktoriams tapti konstravimo meistrais. Šaunūs žaislai vaikams. „LEGO® City“ skirtas ratams! O su „Turbo Wheels“ rinkiniais vaikai galės išpūsti savo vidinę turbiną su puikiu pasirinkimu itin greitų ir superšaunių konstravimo žaislų su ratais! Šie ypatybių gausūs konstravimo žaidimo rinkiniai su smagiais personažais įkvepia nevaržomam, savarankiškam žaidimui, kuriame vaikai gali atkurti tikrą gyvenimą atspindinčius scenarijus smagiais ir įdomiais būdais.


Papildoma informacija
Barkodas5702016617894
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 16 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60255 LEGO® City Nitro Wheels Kaskadininkų komanda
Jūsų atsiliepimas