60254 LEGO® City Great Vehicles Lenktyninės valties transporteris

28,30 €
Nėra
Kodas
60254

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Supažindinkite vaikus su „LEGO® City“ Xtreme lenktynių komanda!

Jauniesiems lenktynininkams patiks šis Lenktyninės valties transporteris su sportišku greitaeigiu kateriu, kuris iš tiesų plūduriuoja, ir lenktynininko bei sunkvežimio vairuotojo minifigūrėlėmis.

  • Kodas, serija: 60254 LEGO® City Great Vehicles;
  • Detalių skaičius: 238;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

raukite į „LEGO® City“ uostą galingu lenktyninės valties transporteriu! Pastatykite šaunų sunkvežimį prie vandens ir nuleiskite nuostabų reaktyvinį katerį. Tada prisijunkite prie „Xtreme“ lenktynių komandos, skroskite bangas ir pasiekite naują „LEGO City“ vandens lenktynių rekordą. Brrr! Pabaigę galėsite pravežti lenktynių katerį atgal į bazę. Nauji greiti nuotykiai „LEGO City“ mieste!

Šis „LEGO® City“ Lenktyninės valties transporterio (60254) žaidimo rinkinys išties šaunus, o jį sudaro galingas transporteris ir sportiškas, aerodinamiškas, reaktyvinis kateris, kuris iš tikrųjų plūduriuoja! Su sunkvežimio vairuotojo ir „Xtreme“ lenktynininko minifigūrėlėmis, viskas paruošta greitoms lenktynėmis ir nuotykiams! Vaikams patiks konstruoti plūduriuojantį žaislinį katerį. Su šiuo žaisliniu žaidimo rinkiniu gausite paprastas statybos instrukcijas ir „Instructions PLUS“! Nemokama programėle „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, suteikia prieigą prie interaktyvių konstravimo instrukcijų su priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie paverčia LEGO konstravimą vienu malonumu. „LEGO City“ – šaunūs žaislai vaikams. „LEGO City“ Didžiųjų transporto priemonių žaidimo rinkiniai išsiskiria ypatybių gausiais sausumos, oro ir vandens žaislais, kurie sužadina vaizduotė. Su šiais tikroviškais konstravimo rinkiniais vaikai gali susipažinti su transporto priemonėmis ir kurti istorijas ir scenarijus, kurie atspindi tikro miesto gyvenimą smagiu ir išradingu būdu.

• Tai puikus konstravimo rinkinys vaikams, kuriems patinka veiksmo kupini konstravimo žaislai. Šį „LEGO® City“ Lenktyninį valties transporterį sudaro šaunus sunkvežimis ir plūduriuojantis kateris. Veiksmas prasideda vos atidarius dėžutę. 

• Šį konstravimo rinkinį sudaro žaislinis sunkvežimis su priekaba, lenktynių kateris, kuris plūduriuoja vandenyje, ir sunkvežimio vairuotojo bei lenktynininko minifigūrėlės. Tai beveik viskas, ko reikia kūrybiškam savarankiškam žaidimui. 

• Vaikai pamėgs šaunų sunkvežimį su kabina, atidaromomis durimis, nuimamu stogu ir apsauginiu rėmu. Sportinis kateris turi atidaromą kabiną su vieta „Xtreme“ lenktynininkui – be to, kateris plūduriuoja! 

• Šis „LEGO® City“ Lenktyninės valties transporterio (60254) žaidimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana vaikams nuo 5 metų amžiaus, kuriems patinka veiksmo žaidimo vaidmenimis žaislai ir transporto priemonės. 

• Sukonstruotas transporteris su lenktyniniu kateriu yra 9 cm aukščio, 36 cm ilgio ir 6 cm pločio, o greitaeigis kateris yra 6 cm aukščio, 24 cm ilgio ir 6 cm pločio. 

• Nereikia baterijų – šis plūduriuojančio greitaeigio katerio rinkinys varomas mažų vaikų lakia vaizduote! 

• Su paprastomis spausdintinėmis konstravimo instrukcijomis. Arba galite atsisiųsti „Instructions PLUS“ – nemokamos programėlės „LEGO® Life“ dalį. Su šio interaktyvaus konstravimo vadovo priartinimo ir pasukimo įrankiais konstravimas virs tikru malonumu! 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617887
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai19 x 35 x 9 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60254 LEGO® City Great Vehicles Lenktyninės valties transporteris
Jūsų atsiliepimas