60252 LEGO® City Great Vehicles Statybų buldozeris

18,70 €
Nėra
Kodas
60252

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

LEGO® statybvietės žaidimo rinkinys vaikams nuo 4 metų amžiaus!

Mažiesiems statybininkams patiks padėti „LEGO® City“ darbininkams šioje triukšmingoje statybvietėje su buldozeriu, griovimo rutuliu, cemento maišytuvu ir 2 darbininkų minifigūrėlėmis

  • Kodas,serija: 60252 LEGO® City;
  • Detalių skaičius: 126;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

„LEGO® City“ darbininkai pluša ir jiems reikia jūsų pagalbos. Išdėliokite kūgius ir ženklą, kad įspėtumėte pašalinius, įkopkite į bokštą ir užsimokite griovimo rutuliu, kad nugriautumėte sieną – TRIOKŠT! Dabar šokite į galingą buldozerį ir jo dideliu kaušu susemkite griuvėsius. Pabaigę iškelkite iš priekabos cemento maišytuvą ir pradėkite mūryti naują sieną. Užimta darbininkų diena „LEGO City“ mieste!

Mažiesiems, mėgstantiems žaisti vaidmenimis tikruosius didvyrius, patiks „LEGO® City“ Statybų buldozerio (60252) rinkinys. Jį sudaro šaunus buldozeris su guminiais vikšrais ir darbiniu kaušu, žaislinis kranas su griovimo rutuliu, cemento maišytuvas ir įspėjamasis ženklas – viskas, ko vaikams reikia ištisoms valandoms išradingo žaidimo. Šaunus žaislas vaikams. Šis žaidimo rinkinys vaikams nuo 4 metų turi paprastas spausdintines konstravimo instrukcijas ir ypatingą pagrindo plokštelės elementą, kuris padės mažiesiems su pasididžiavimu konstruoti savo LEGO žaislus. Be to, su nemokama programėle „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, vaikai gali naudotis „Instructions PLUS“ – interaktyviu konstravimo vadovu su nuostabiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie paverčia LEGO konstravimą vienu malonumu. „LEGO City“ kūrybos pasaulis. Su „LEGO City“ rinkiniais vaikai gali patys pasinerti į nevaržomus nuotykius ir scenarijus, kurie atspindi tikrovę. O su dideliu pasirinkimu tikroviškų ypatybių gausių transporto priemonių ir mašinų vaikų vaizduotė gali kurti nevaržoma!

• Šis statybų buldozerio rinkinys vaikams yra idealus įvadas į intriguojantį „LEGO® City“ pasaulį. Jis puikiai tinka vaikams nuo 4 metų amžiaus ir pritaikytas įkvėpti kūrybišką, savarankišką žaidimą vaidmenimis pagal tikroviškus scenarijus. 
• Kas yra dėžutėje? Šį (60252) statybvietės žaidimo rinkinį sudaro buldozeris su veikiančiu kaušu, žaislinis kranas su griovimo rutuliu, cemento maišytuvas, 2 minifigūrėlės ir ne tik. Begalinėms pramogoms tetrūksta vaizduotės! 
• Vaikai gali apriboti statybvietę ženklu ir kūgiais, mosuoti griovimo rutuliu, kad nuverstų sieną, buldozeriu susemti plytas, sukti cemento maišytuvą ir ne tik – tai puiki dovana vaikams, kuriems patinka žaisti vaidmenimis. 
• „LEGO® City“ rinkiniai vaikams nuo 4 metų amžiaus yra smagus būdas mažiesiems išmokti LEGO konstravimo meną. Su ypatingomis pagrindo plokštelėmis ir paprastomis konstravimo instrukcijomis vaikai palaipsniui įgys pasitikėjimo savo jėgomis ir gebėjimais. 


Papildoma informacija
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 28 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60252 LEGO® City Great Vehicles Statybų buldozeris
Jūsų atsiliepimas