60247 LEGO® City Fire Miško gaisras

9,40 €
Nėra
Kodas
60247

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Pelėdos gelbėjimo užduoties ugniagesių žaislas vaikams!

Supažindinkite jaunuosius ugniagesius su „LEGO® City“ nuotykiais su šiuo smagiu miško gaisro konstravimo rinkiniu – vaikams, kuriems patinka veiksmas ir nuotykiai.

  • Kodas, serija: 60244 LEGO® City Police;
  • Detalių skaičius: 317;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

O ne... dega miškas! Reikia pranešti „LEGO® City“ ugniagesiams! Padėkite „LEGO City“ TV didvyriui Clemmons šokti prie itin greito skubaus reagavimo bagio vairo ir skubėti į gaisrą. Oi! Laukinė gamta pavojuje! Galinga vandens patranka užgesinkite liepsnas ir išgelbėkite mieguistą pelėdą medžio viršūnėje. Uf! Eiline veiksmo kupina diena didvyriškiems „LEGO City“ ugniagesiams!

Mažieji gali tapti ugniagesiais didvyriais su šiuo šauniu „LEGO® City“ Miško gaisro (60247) žaidimo rinkiniu. Rinkinį sudaro šaunus ugniagesių bagis su kabina minifigūrėlei ir vandens patrankos ugnies gesintuvu bei medžiu su liepsnomis ir mieguista pelėda ant šakų. O su „LEGO City“ TV didvyriu Clemmons veiksmo vietoje, šis rinkinys gali išties įžiebti vaikų vaizduotę! Smagus ugniagesių žaidimo rinkinys vaikams Šis puikus žaidimo rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos dienos dovana vaikams, kurie mėgsta veiksmo žaislus. Paprastos konstravimo instrukcijos padės net pradedantiesiems LEGO konstruktoriams patirti savarankiško konstravimo ir žaidimo malonumą. Šaunūs ugniagesių žaislai vaikams Su „LEGO City“ ugniagesių rinkiniais vaikai gali patirti nevaržomus nuotykius ir veiksmo kupinus scenarijus, kurie atspindi tikroviškas situacijas. Didelis pasirinkimas ypatybių gausių pastatų, tikroviškų transporto priemonių ir smagių personažų perkelia vaikus į pasaulį, kuriame klesti kūrybiškumas ir vaizduotė.

• Šis miško gaisro žaislas yra puikus įvadas į intriguojantį „LEGO® City“ pasaulį. Jis puikiai tinka vaikams nuo 5 iki 8 metų amžiaus ir pritaikytas įkvėpti nevaržomą, išradingą žaidimą vaidmenimis pagal tikroviškus scenarijus. 

• Kas yra dėžutėje? Šį (60247) žaidimo rinkinį sudaro šaunus bagis su vandens patranka ir vieta vairuotojui ugniagesiui, žaislinis medis ir mieguistos pelėdos figūrėlė. Suteikia daugybę galimybių išradingam žaidimui. 

• Su šiuo linksmu konstravimo žaislu, kurį sudaro šaunus ugniagesių bagis su vandens patranka, medis su liepsnomis ir miela pelėdos figūrėlė, vaikai gali tapti tikrais didvyriais. Šis rinkinys yra suderinamas su kitais LEGO® žaislų žaidimo rinkiniais. 

• Ieškote šaunių žaislų vaikams nuo 5 iki 8 metų amžiaus? Šis gaisrininkų žaidimo rinkinys yra puiki dovanėlė „LEGO® City“ gerbėjams ir vaikams, kurie mėgsta veiksmo kupiną žaidimą vaidmenimis. Pakanka minimalių konstravimo įgūdžių. 

• Sukonstruotas ugniagesių bagis yra 4 cm aukščio, 12 cm ilgio ir 5 cm pločio, o medis yra 3 cm aukščio, 6 cm pločio ir 5 cm gylio. 

• Nereikia baterijų! Šis LEGO® žaislas maitinamas vien vaikų vaizduote, todėl ugniagesių žaidimas gali prasidėti iškart! 

• Dėl to šiuo „LEGO® City“ konstravimo žaislu labai lengva pradėti žaisti. Dėžutėje rasite paprastas konstravimo instrukcijas – tiesiog praplėškite kaladėlių maišelius ir pramogos prasidės! 

• „LEGO® City“ ugniagesių rinkiniai išsiskiria spalvingais pastatais, šauniomis transporto priemonėmis ir smagiais personažais, kurie sužadina išradingam žaidimui vaidmenimis vaikams kuriant nevaržomus nuotykius tikrą gyvenimą primenančioje aplinkoje. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617818
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai14 x 16 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60247 LEGO® City Fire Miško gaisras
Jūsų atsiliepimas