60244 LEGO® City Police Policijos transporto sraigtasparnis

46,90 €
Nėra
Kodas
60244

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Skraidančio policijos sraigtasparnio veiksmo žaislas LEGO® didvyriams!

Vaikams patiks šis smagaus veiksmo rinkinys su pažįstamais „LEGO® City“ TV personažais ir šauniomis transporto priemonėmis, įskaitant skrendantį sraigtasparnį, užvedamą paleidimo virvele.

  • Kodas, serija: 60244 LEGO® City Police;
  • Detalių skaičius: 317;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

Policininkas Rooky Partnur gabena įžymų nusikaltėlį Frankie Lupelli mobiliojoje kameroje, įrengtoje galingame sraigtasparnio transporteryje, bet staiga cypt... bum! Nusikaltėlis užpuolė sunkvežimį ir Frankie Lupelli jau sprunka itin greitu keturračiu. Greičiau! Paleiskite sraigtasparnį ir greitojo reagavimo motociklininką sugauti nusikaltėliams ir grąžinti juo į kalėjimą, kur jie ir vieta

Šį fantastišką „LEGO® City“ Policijos transporto sraigtasparnio (60244) konstravimo rinkinį vaikams, kuriems patinka veiksmo žaislai, sudaro iš tikrųjų skrendantis sraigtasparnis su paleidimo virvele. Mažieji nusikaltėlių gaudytojai smagiai pasilinksmins padėdami policininkui Rooky Partnur grąžinti įžymųjį nusikaltėlį Frankie Lupelli atgal už grotų. Šį intriguojantį rinkinį taip pat sudaro policijos sraigtasparnio transporteris ir motociklas, mobilioji policijos kamera ir nusikaltėlių keturratis. Šaunus policijos žaidimo rinkinys vaikams. Šis smagus policijos žaislas turi paprastas konstravimo instrukcijas ir „Instructions PLUS“ – interaktyvų konstravimo vadovą su priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie padės jauniesiems LEGO konstruktoriams tapti konstravimo meistrais. „Instructions Plus“ įtrauktos į nemokamą programėlę „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Įtraukiantis „LEGO City“ policijos pasaulis. „LEGO City“ policijos rinkiniai pasižymi malonia konstravimo ir žaidimo patirtimi. Tikroviškos transporto priemonės, detalūs pastatai ir linksmi personažai skatina išradingą, nevaržomą žaidimą vaidmenimis įvairaus amžiaus vaikams.

• Atverkite „LEGO® City“ nuotykius jauniesiems veiksmo gerbėjams su šiuo kelių transporto priemonių policijos rinkiniu, kurį sudaro sraigtasparnis su paleidimo virvele, transporteris ir ne tik. Pramogos prasideda vos atidarius dėžutę. 

• Šį policijos žaislą sudaro transporteris, sraigtasparnis su paleidimo virvele, motociklas ir keturratis. Pridekite LEGO® TV personažus Rooky Partnur ir Frankie Lupelli, policininko ir nusikaltėlio minifigūrėles veiksmo kupinam žaidimui. 

• Vaikai gali paleisti į orą 2020 metų sausį pasirodysiantį policijos sraigtasparnį su paleidimo virvele. Transporteris turi detalią vairuotojo kabiną, mobiliąją kalėjimo kamerą, kompiuterį ir kelio atitvarų – tikras malonumas „LEGO® City“ policijos gerbėjams. 

• Šis veiksmo kupinas „LEGO® City“ Policijos transporto sraigtasparnio (60244) konstravimo rinkinys taps puikia dovanas vaikams nuo 5 metų amžiaus. Jis taip pat puikiai tiks vaikams, mėgstantiems žaislinius sunkvežimius, sraigtasparnius, motociklus ir veiksmo žaislus. 

• Sukonstruotas sraigtasparnio transporteris su priekaba yra 9 cm aukščio, 39 cm ilgio ir 6 cm pločio, o sraigtasparnis su paleidimo virvele yra 6 cm aukščio, 19 cm ilgio ir 12 cm pločio. 

• Nereikia baterijų – šis žaidimo rinkinys varomas mažų vaikų lakia vaizduote, todėl žaisti galima pradėti iš karto! 

• Šio konstravimo rinkinio instrukcijas rasite dėžėje. Arba prisijunkite prie interneto ir atsisiųskite „Instructions PLUS“, pasiekiamas nemokamoje programėlėje „LEGO® Life“. Priartinkite, pasukite ir vizualizuokite modelį, kad suprastumėte konstravimo procesą. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617788
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 38 x 7 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60244 LEGO® City Police Policijos transporto sraigtasparnis
Jūsų atsiliepimas