60243 LEGO® City Police Persekiojimas policijos sraigtasparniu

28,99 €
Nėra
Kodas
60243

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Magnetinio nusikaltėlių gaudymo sraigtasparnio veiksmo žaislas LEGO® gerbėjams!

Mažiesiems didvyriams patiks šis šaunus „LEGO® City“ automobilių gaudynių žaidimo rinkinys su žaisliniu sraigtasparniu su galingu magnetu, kuriuo galima pakelti pabėgimo sunkvežimį.

  • Kodas, serija: 60243 LEGO® City Police;
  • Detalių skaičius: 212;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 5 metų.

 

„Oi! Nežinojau, kad sunkvežimiai skraido!“ Snake Rattler ir jo bendrininkas sprunka su pavogtu seifu! Tačiau juos vejasi „LEGO® City“ policijos keturratis ir sraigtasparnis su stulbinančia magnetine grandine! Padėkite patyrusiam pilotui policininkui Sam Grizzled priglausti galingą magnetą prie Snake Rattler sunkvežimio... Kaukšt! Tada pakelkite sunkvežimį į orą ir nuskraidinkite įžymųjį nusikaltėlį ir jo bičiulį į miesto kalėjimą!

Šis „LEGO® City“ Persekiojimo policijos sraigtasparniu (60243) žaidimo rinkinys su policijos sraigtasparniu su veikiančia magnetine grandine patiks vaikams, mėgstantiems žaidimą vaidmenimis. Jaunieji teisėsaugininkai gali padėti „LEGO City“ TV didvyriui Sam Grizzled apsaugoti miestą nuo pagrindinio nusikaltėlio Snake Rattler. O su žaisliniu pabėgimo sunkvežimiu, motociklu ir policijos keturračiu viskas paruošta veiksmo kupiniems nuotykiams! Šaunus žaislas vaikams. Šio „LEGO City“ konstravimo žaislo instrukcijas rasite dėžėje. Arba galite prisijungti prie interneto ir atsisiųsti „Instructions PLUS“, pasiekiamas programėlėje „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su puikiais priartinimo ir pasukimo įrankiais greitai pavers pradedančiuosius LEGO konstruktorius į konstravimo meistrus! Tikroviški žaidimo vaidmenimis nuotykiai. „LEGO City“ policijos rinkiniai pasižymi intriguojančia konstravimo ir žaidimo patirtimi su modeliais ir personažais, atspindinčiais tikrą miesto gyvenimą smagiu ir išradingu būdu.

• Šis kelių transporto priemonių „LEGO® City“ policijos (60243) rinkinys turi sraigtasparnį su galingu magnetu magnetiniams objektams pakelti, įskaitant ir nusikaltėlių pabėgimo sunkvežimį! Šaunus žaislas vaikams, mėgstantiems smagų automobilių gaudynių veiksmą. 

• Paimkite „LEGO® City“ TV didvyrį Sam Grizzled, keturračio vairuotoją, nusikaltėlį Snake Rattler ir jo bendrininką. Pridėkite žaislinį sraigtasparnį su kėlimo magnetu, pabėgimo sunkvežimį bei motociklą ir viskas paruošta nesibaigiančiam nevaržomam žaidimui! 

• Mažieji nusikaltėlių gaudytojai gali pakelti ir nuskraidinti nusikaltėlių pabėgimo transporto priemonę pritvirtindami sraigtasparnio magnetą prie pavogto seifo sunkvežimio kėbule. Sraigtasparnis taip pat turi vietos visoms 4 minifigūrėlėms. 

• Ieškote šaunių žaislų vaikams nuo 5 metų amžiaus? Šis rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos dienos dovana „LEGO® City“ gerbėjams ir berniukams bei mergaitėms, kurioms patinka veiksmo kupinas žaidimas vaidmenimis. Pakanka minimalių konstravimo įgūdžių. 

• Sukonstruotas Sam Grizzled sraigtasparnis yra 11 cm aukščio, 30 cm ilgio ir 26 cm pločio, o Snake Rattler pabėgimo sunkvežimis yra 5 cm aukščio, 10 cm ilgio ir 5 cm pločio. 

• Ar reikia baterijų? Ne, šis konstravimo žaislas maitinamas mažų vaikų lakia vaizduote – tiesiog atidarykite kaladėlių maišelius ir galima iškart pradėti žaisti! 

• Šis konstravimo žaislas turi paprastas spausdintines konstravimo instrukcijas ir „Instructions PLUS“ – interaktyvų konstravimo vadovą pradedantiesiems konstruktoriams. Jos pasiekiamos nemokamai programėlėje „LEGO® Life“ išmaniesiems įrenginiams. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617771
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 5 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26 x 28 x 8 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60243 LEGO® City Police Persekiojimas policijos sraigtasparniu
Jūsų atsiliepimas