60241 LEGO® City Police Policijos šunų padalinys

9,40 €
Nėra
Kodas
60241

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Nusikaltėlių gaudymo nuotykiai su „LEGO® City“ policijos šunų padaliniu!

Supažindinkite mažuosius su šauniu „LEGO® City“ veiksmu ir nuotykiais su šiuo smagiu Policijos šunų padalinio konstravimo rinkiniu.

  • Kodas, serija: 60241 LEGO® City Police;
  • Detalių skaičius: 67;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

 

O, ne! Nusikaltėlis bando įsilaužti į brangenybių parduotuvę ir pavogti brangakmenius. Reikia pranešti „LEGO® City“ Policijos šunų padaliniui! Šokite prie galingo policijos automobilio vairo ir lėkite į nusikaltimo vietą. Tada paleiskite ištikimąjį policijos šunį ir sulaikykite nusikaltėli, kol jis nepaspruko! Dar viena sėkminga diena „LEGO City“ didvyriams.

Mažiesiems patinka žaisti vaidmenimis tikruosius didvyrius, o būtent tai ir galima daryti su šiuo „LEGO® City“ Policijos šunų padalinio (60241) rinkiniu! Rinkinį sudaro šaunus žaislinis policijos automobilis su vieta policininkui ir jo ištikimajam policijos šuniui, brangenybių parduotuvė su brangakmeniais ir nusikaltėlis su laužtuvu. Idealūs scenarijai mažiesiems tvarkdariams su lakia vaizduote. Smagus policijos žaidimo rinkinys vaikams. Šis žaidimo rinkinys vaikams nuo 4 metų turi paprastas spausdintines konstravimo instrukcijas ir ypatingą pagrindo plokštelės elementą, su kuriuo mažieji didžiuosis konstruodami LEGO žaislus. Be to, su nemokama programėle „LEGO Life“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, vaikai gali naudotis „Instructions PLUS“ – interaktyviu konstravimo vadovu su priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie paverčia LEGO konstravimą vienu malonumu. „LEGO City“ – šaunūs žaislai vaikams. Su „LEGO City“ policijos rinkiniais vaikai gali patys pasinerti į nevaržomus nuotykius ir veiksmo kupinus scenarijus, kurie atspindi tikroviškas situacijas. O su dideliu pasirinkimu ypatybių gausių pastatų ir transporto priemonių vaikų vaizduotė gali kurti nevaržoma!

• Šis Policijos šunų padalinio žaislas yra idealus įvadas į intriguojantį „LEGO® City“ pasaulį. Jis puikiai tinka vaikams nuo 4 metų amžiaus ir pritaikytas įkvėpti nevaržomą, išradingą žaidimą vaidmenimis pagal tikroviškus scenarijus. 

• Kas yra dėžutėje? Rinkinį sudaro šaunus žaislinis policijos automobilis su vieta policininkui ir jo ištikimajam policijos šuniui, brangenybių parduotuvės aplinka su 2 brangakmeniais ir nusikaltėlis su laužtuvu ir maišu grobiui. 

• Vaikai gali derinti šio „LEGO® City“ Policijos šuo šunų padalinio (60267) konstravimo rinkinio personažus ir modelius su kitais LEGO žaidimo rinkiniais ir kurti arba demonstruoti savo unikalius kūrinius. 

• LEGO® rinkiniai vaikams nuo 4 metų amžiaus yra smagus būdas mažiesiems išmokti LEGO konstravimo meną. Su ypatingomis pagrindo plokštelėmis ir paprastomis konstravimo instrukcijomis vaikai palaipsniui įgys pasitikėjimo savo jėgomis ir gebėjimais. 

• 5 cm aukščio, 9 cm ilgio ir 5 cm pločio policijos automobilyje yra vietos policininkui ir jo šuniui, o juvelyrikos parduotuvė yra 6 cm aukščio, 4 cm pločio 3 cm gylio. 

•Policijos šunų padalinio konstravimo rinkinys vaikams nereikalauja baterijų, todėl žaisti galima pradėti iš karto! 

• Šis žaislinis policijos rinkinys turi spausdintines konstravimo instrukcijas ir „Instructions PLUS“ – interaktyvų konstravimo vadovą, kuris padeda pradedantiesiems konstruktoriams tapti konstravimo meistrais! Jos pasiekiamos nemokamai programėlėje „LEGO® Life“ išmaniesiems įrenginiams. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016617559
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 4 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai26.2 x 6.1 x 19.1 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:60241 LEGO® City Police Policijos šunų padalinys
Jūsų atsiliepimas