41426 LEGO® Friends Hartleiko miesto parko kavinė

17,90 €
Nėra
Kodas
41426

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Daili Paryžiaus stiliaus kavinė kūrybiškam žaidimui vaidmenimis.

Vaikai galės pastatyti šį dailų parko kavinės konstruktorių ir tuomet aptarnauti klientus, ruošti maistą arba tiesiog leisti laiką su draugais.

  • Kodas, serija: 41425 LEGO® Friends 
  • Detalių skaičius: 92 
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų.

 

Susitikite su draugais Hartleiko miesto parko kavinėje. Prisėskite prie stalo ir palaukite, kol atvyks Mia. Štai ir ji – atvažiuoja su savo riedlente, o kartu su ja atkeliauja ir voverė Hazel. Stephanie atvyko priimti užsakymo – būtinai turite išbandyti tradicinius širdutės formos vaflius. Padėkite Stephanie paruošti maistą. Suplakite kokteilį. Sumaišykite tešlą ir iškepkite vaflių keptuvėje. Tai puiki tarpinė stotelė vaikštant po parką.

Pažįstate vaiką, mėgstantį leisti laiką su draugais? Padovanokite Hartleiko miesto parko (41426) rinkinį ir jis galės kasdien žaisti, kad susitinka su draugais šioje Paryžiaus stiliaus kavinukėje. Begalė žaidimo variantų Smaguriams patiks žaisti su žaisliniais kavinės priedais ir įsivaizduoti, kaip jie dirba padavėjais ir plaka kokteilius bei kepa vaflius alkaniems lankytojams. Šio konstruktoriaus virtuvėje gausiu įdomių detalių. Besilankstanti vaflių keptuvė, gėrimų plaktuvas ir maisto ingredientai padės vaikams išlaisvinti vaizduotę. Jaunuoliai taip pat galės įsivaizduoti, kad yra riedlente besivažinėjanti Mia bei žaisti su žaisline vovere jai belaukiant savo užkandžio. Žaislai su širdimi „LEGO Friends“ rinkiniai perkelia Hartleiko miesto scenas iš serialo į vaikų kambarius, kur jie gali atkurti patikusias istorijas arba sugalvoti naujų. Kartu su „LEGO Friends“ Mia, Stephanie, Andrea, Emma ir Olivia vaikai gali tyrinėti savo pomėgius su bendraminčiais.

• Sužadinkite vaikams apetitą kūrybiškai žaisti su maistu valandų valandas padovanoję šią Hartleiko miesto parko kavinę (41426). Vaikai galės vaidinti padavėją su žaisliniu meniu, ruošti maistą arba įsivaizduoti, kad yra užkandžiais besimėgaujantis lankytojas. 

• Šis kavinės rinkinys turi 2 lėlytes, voverės figūrėlę, virtuvę su žaisline vaflių keptuve ir trintuvu bei daug žaislinių kavinės priedų, padėsiančių vaikams įsitraukti į žaidimą ir mokytis pasakoti istorijas. 

• Vaikai gali žaisti, kad gamina maistą ir aptarnauja staliukus arba įsivaizduoti, kad yra klientai. Ši LEGO® parko kavinė suderinama su visais LEGO rinkiniais ir kaladėlėmis, tad vaikų kūrybiškumui ribų nėra. 

• Bus puiki dovana švenčių, gimtadienio ar kita proga vyresniems kaip 6 metų vaikams, mėgstantiems žaisti su maistu. Rinkinys susideda iš 224 detalių, tad bus pakankamai sudėtingas, tačiau įveikiamas iššūkis vaikams, kurie tik pradeda žaisti su LEGO® konstruktoriais. 

• Kavinės pastatas yra daugiau kaip 11 cm aukščio ir 14 cm ilgio, tad neužims daug vietos. Kas gi nenorėtų draugams parodyti šios dailios paryžietiškos kavinukės su mielomis stiklinėmis durimis? 


Papildoma informacija
Barkodas5702016619119
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisMergaitėms
Pakuotės išmatavimai19 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41426 LEGO® Friends Hartleiko miesto parko kavinė
Jūsų atsiliepimas