41397 LEGO® Friends Sulčių sunkvežimis

18,70 €
Nėra
Kodas
41397

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Tobulas paprasto konstravimo ir vaisių smagumo kokteilis!

Padėkite vaikams nuo 4 metų amžiaus sužinoti, kaip malonu gaminti glotnučius ir leisti laiką su draugais su šiuo žaisliniu maisto sunkvežimiu – tai pirmasis LEGO® kelionės žingsnis.

  • Kodas, serija: 41396 LEGO® Friends;
  • Detalių skaičius: 57;
  • Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

Atsipūskite ir pailsėkite Emma sulčių sunkvežimyje. Ji plaka nuostabų šviežių vaisių ir smagaus laisvalaikio kokteilį Hartleiko miesto paplūdimyje. Padėkite jai paruošti vaisius ir patiekti juos klientams. Arba atsipūskite su Andrea, kuri ilsisi gulimajame krėsle ir skanauja glotnutį. Kas ten vandenyje? Pasisveikinti atplaukė delfinų pora! Padėkite Andrea užšokti ant banglentės ir plaukti juos pasitikti.

Leiskite mažiesiems kulinarams išbandyti šį paprastą konstruoti „LEGO® Friends“ Sulčių sunkvežimį (41397). Rinkinys vaikams nuo 4 metų amžiaus pasižymi daugybe žaidimo temų, kurios suteiks vaikams ištisas valandas pramogų, pradedant glotnučių plakimu, baigiant polisiu paplūdimyje arba žaidimu su žaisliniais delfinais. Vaikų maisto sunkvežimis puikiai atrodo kaip stalo puošmena arba juo galima važiuoti per kambarį pas ištroškusius vaisinių pramogų! Pirmieji žingsniai LEGO visatoje. Šis „LEGO Friends“ rinkinys vaikams nuo 4 metų amžiaus yra puikus būdas ikimokyklinio amžiaus vaikams mokytis konstruoti. Jį sudaro specialus pagrindas, kuris suteiks net pirmą kartą konstruojantiems pasitikėjimo savo jėgomis savarankiškai sukonstravus žaislinį sunkvežimį. Pagalbinė priemonė. Rinkinyje yra paprastos konstravimo ir žaidimo instrukcijos, padedančios mažiesiems suprasti konstravimo veiksmus, kurios lavina vaizduotę ir suteikia pasitikėjimo savo jėgomis – tai puikus būdas supažindinti vaikus su konstravimu LEGO kaladėlėmis. Atsisiųskite „LEGO Life“ programėlę, kad vaikai galėtų apžiūrėti „LEGO Friends“ rinkinį su „Instruction PLUS“. Naudodami įvairius režimus jie pamatys, kad surenkamas jų modelis.

● Paprastas konstruoti smagus žaislas maisto tema, suteikiantis mažiems vaikams galimybę patirti sveiko maisto ir gėrimų gamybos malonumą. Su paprastu, bet spalvingu sunkvežimiu atviru šonu ir LEGO® paplūdimiu – viskas pritaikyta konstruoti smulkiais piršteliais.

● Šis Sulčių sunkvežimio (41397) rinkinys turi paplūdimio lopinėlį ir LEGO® Friends Emma ir Andrea lėlytes bei 2 delfinų figūrėles. Rinkiniai skirti vaikams nuo 4 metų amžiaus padeda mokytis lavinti konstravimo įgūdžius ir įgyti pasitikėjimo savo jėgomis paprastai konstravimo veiksmais.

● Vaikai greitai įgus konstruoti rinkinius, skirtus vaikams nuo 4 metų amžiaus. Juos sudaro pagrindo plokštelė, kuri paspartina konstravimą ir padeda vaikams lavinti pirmuosius konstravimo įgūdžius. Su šiuo paprastu konstravimo žaislu vaikai prijungia kaladėles prie pagrindo ir gali pradėti žaisti!

● Šis žaislinis maisto sunkvežimis vaikams yra puiki LEGO® dovana ikimokyklinio amžiaus ir mažiems vaikams, kurie neturi daug konstravimo patirties. Juo vaikai gali žaisti su personažais matytais TV seriale „LEGO® Friends“.

● Šis žaidimo rinkinys suteiks ikimokyklinio amžiaus vaikams įveikiamą, bet malonų konstravimo iššūkį. Jis yra 14 cm ilgio, todėl vaikai galės su pasididžiavimu demonstruoti šį gražų žaislinį sunkvežimį savo kambaryje.

● Šiam maisto sunkvežimio žaidimo rinkiniui nereikia jokių baterijų, tik noro išvažiuoti į kelią ir pradavinėti glotnučius Hartleiko mieste su LEGO Friends Emma!


Papildoma informacija
Barkodas5702016618846
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisMergaitėms
Pakuotės išmatavimai19 x 26 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:41397 LEGO® Friends Sulčių sunkvežimis
Jūsų atsiliepimas