10871 LEGO® DUPLO Oro uostas

24,99 €
Nėra
Kodas
10871

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Keliaukite atostogų LEGO® DUPLO® oro uoste!​

Kurkite gyvenimiškus įvykius su LEGO® DUPLO® Miestelis: pažįstamas pasaulis, su šiuolaikiškomis DUPLO figūrėlėmis. Padėkite mažajam pilotui pasiruošti pakilimui iš DUPLO oro uosto! Ikimokyklinukams lengva pastatyti įlaipinimo vartus, bagažo čiuožyklą ir besisukantį oro eismo valdymo bokštą. Mažyliams patiks padėti pilotui įlaipinti visus keleivius į statomą lėktuvą ir pakilti į dangų! Rinkinyje yra 3 DUPLO figūrėlės.

  • Detalių skaičius:29;
  • Prekės serija, kodas: DUPLO 10871;
  • Rekomenduojamas amžius: 2+.

• Atidarykite žaidimo rinkinio dėžę ir iškart pradėkite konstruoti, žaisti bei mokytis. Paprastos instrukcijos suteikia tėveliams ir mažyliams idėjų bei įkvėpimo pramogoms. 

• Supažindinkite ikimokyklinio amžiaus vaikus su nevaržomu kūrybišku žaidimimu, kuri įkvepia jaunuosius talentus. LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai su pažįstamomis scenomis, smagiais personažais ir paprastomis naudoti kaladėlėmis yra idealus lavinamasis žaislas mažyliams. 

• LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka griežčiausius pramonės standartus, todėl yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1969 metų. 


Papildoma informacija
Barkodas5702016117219
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 18 mėnesių
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai28 x 26 x 12 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:10871 LEGO® DUPLO Oro uostas
Jūsų atsiliepimas