71766 LEGO® NINJAGO Lloyd legendinis drakonas

Ypatinga kaina 59,99 € Kaina 66,99 €
Nėra
Kodas
71766

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Vaikai turi viską, ko reikia suvaidinti jaudinančias istorijas su šiuo įspūdingu skraidančio drakono žaislu su keturiomis minifigūrėlėmis, su šauniais kovos elementais.

Saugokitės – Lloyd ir Nya puola pavojingų gyvačių armija! Angies skraidyklė kardais ir gali pakilti į orą su savo reaktyvine kuprine, o Pitonas dinamitas šaudo galingą balistą ant žemės. Norėdami nugalėti gyvates, prieš kildami į mūšį turite ištreniruoti laukinį Lloyd drakoną. Už misijos įvykdymą būsite apdovanoti kolekcionuojama siurprizo juosta.

  • Kodas, serija: 71766 LEGO® Ninjago
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8 metų

LEGO® NINJAGO® Lloyd legendinio drakono (71766) kovos žaidimų rinkinyje yra visko, ko aštuonmečiams ir vyresnio amžiaus nindzių gerbėjams reikia norint mėgautis kūrybinio žaidimo valandomis. Lankstų drakono žaislą taip pat galima patobulinti balnu ir didesniais puolimo režimo sparnais, kurie juda atgal ir į priekį. Aukštos klasės konstravimo rinkinys, kuris nustebins draugus Konstravimo rinkinyje yra keturios minifigūrėlės: kardu Lloyd, kurį galima patobulinti gobtuvu; Nya su ietimi; Angies skraidyklė su reaktyvine kepure ir kardu; ir Pitonas dinamitas su dinamito lazda ir balistine šaudykle. Nuo 2022 metų sausio pasirodys naujovė, kai vaikai, nugalėję nindzių priešus ir įvykdę misiją, gaus kolekcionuojamą juostą. Konstravimo rinkiniai nindzių gerbėjų aistrai skatinti NINJAGO žaislai nuvilios vaikus nuo ekranų į jaudinantį fantastinio veiksmo pasaulį. Čia jie gali veikti išvien su savo drąsiais nindzių herojais ir kovoti su blogio jėgomis naudodami didelę konstravimo rinkinių kolekciją, įskaitant robotus, drakonus ir šventoves.

• Itin lankstus drakono žaislas. Vaikai turės viską, ko reikia norint mėgautis nindzių veiksmo kupinomis valandomis su šiuo LEGO® NINJAGO® Lloyd legendinio drakono (71766) žaidimų rinkiniu.
• Keturios minifigūrėlės. Komplekte yra kardu Lloyd, kurį galima patobulinti gobtuvu; Nya su kardu; Angies skraidyklė su reaktyvine kuprine ir kardu; ir Pitonas dinamitas su dinamitu ir balistine šaudykle.
• Patobulinkite drakoną. Šis detalus skraidančio drakono žaislas turi plačią galvą, žandikaulį, uodegą, kojas ir rankas bei gali būti papildytas balnu ir didesniais puolimo režimo sparnais mūšiams ore.
• Kolekcionuojama juosta. Nuo 2022 m. sausio mėn. pasirodys naujovė, kai vaikai, įvykdę misiją ir nugalėję gyvates, gaus siurprizo juostą, kurią bus galima uždėti ant drakono.
• Daugiau apdovanojimų. Ieškokite juostų septyniuose kituose NINJAGO® rinkiniuose, įskaitant Kai ugnies drakono EVO (71762), nindzių treniruočių centro (71764) ir nindzių ultra kombo roboto (71765).
• Aukštos kokybės rinkinys. Šis 747 dalių nindzių žaidimų rinkinys gali būti įteikiamas kaip dovana vaikams nuo aštuonių metų amžiaus ir leidžia konstruoti žaidžiant nuotykius NINJAGO® mieste.
• Eksponuojamas modelis. Daugiau nei 47 cm ilgio nindzių žaislas puikiai tinka eksponuoti vaiko miegamajame.
• Fantastinis veiksmas. LEGO® NINJAGO® žaislai leidžia vaikams atsitraukti nuo ekranų ir pabėgti į mistinį pasaulį, kuriame jie gali susiremti su blogio jėgomis.
• Aukšta kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai be nindzių įgūdžių.
• Visada patikimose rankose. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017151632
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 8 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai54 x 28 x 6 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71766 LEGO® NINJAGO Lloyd legendinis drakonas
Jūsų atsiliepimas