71763 LEGO® NINJAGO Lloyd lenktynių automobilis EVO

Ypatinga kaina 31,50 € Kaina 34,99 €
Nėra
Kodas
71763

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Nuostabus nindzių žaidimų rinkinys, leidžiantis vaikams konstruoti Lloyd automobilį trimis greitais etapais – nuo bagio iki šarvuoto nindzių automobilio, su kuriuo bus galima stoti į kovą su 2 gyvatėmis.

Padėkite Lloyd sukonstruoti didesnę, stipresnę ir greitesnę nindzių transporto priemonę, kuri stotų į kovą su piktosiomis gyvatėmis. Oho – Kobra mechanikas atvyko keturračiu su liepsnosvaidžiu, o Pitonas dinamitas turi kovos elementą ir dinamito lazdą! Lloyd transporto priemonę galite konstruoti trimis etapais – nuo bagio iki šarvuoto, mūšiui paruošto automobilio. Už misijos įvykdymą būsite apdovanoti kolekcionuojama prisitaikymo juosta.

  • Kodas, serija: 71763 LEGO® Ninjago
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų

LEGO® gerbėjai nuo šešių metų amžiaus galės žaisti ištisas valandas veiksmo kupiną ir kvapą gniaužiantį nindzių žaidimą su šiuo įspūdingu Lloyd lenktyninių automobilio EVO (71763) žaidimų rinkiniu. Vaikai galės atnaujinti transporto priemonę trimis progresyviais etapais nuo bagio iki galingo šarvuoto nindzių automobilio su šaudyklėmis, galiniais aptakais su ašmenimis ir aukso plokštėmis. Gėrio ir blogio susirėmimai Šiame konstravimo rinkinyje yra trys minifigūrėlės: Lloyd, su kardu, Kora mechanikas ant keturračio su liepsnosvaidžiu ir Pitonas dinamitas su kovos elementu ir dinamito lazda. Nuo 2022 metų sausio pasirodys naujovė, kai vaikai, nugalėję nindzių priešus ir įvykdę misiją, gaus kolekcionuojamą juostą. Puikios dovanos mažiesiems nindzėms NINJAGO žaislai gali nuvilioti vaikus nuo ekranų į įtraukiantį fantastinio veiksmo pasaulį. Čia jie gali veikti išvien su savo drąsiais nindzių herojais ir kovoti su piktadariais naudodami stulbinančią konstravimo rinkinių kolekciją, įskaitant drakonus, robotus ir transporto priemones.

• Trys viename nindzių automobilio žaislas. Dovanokite LEGO® gerbėjams viską, ko reikia nindzių nuotykiams su šiuo NINJAGO® Lloyd lenktyninių automobilio EVO (71763) rinkiniu, kurį bus galima atnaujinti į tris skirtingus modelius.
• Trys minifigūrėlės. Tam, kad susirėmimuose netrūktų veiksmo, nindzių žaidimų rinkinyje yra Lloyd su kardu, Kobra mechanikas ant keturračio su liepsnosvaidžiu ir Pitonas dinamitas su kovos elementu ir dinamito lazda.
• Tobulinkite transporto priemonę. Nindzių automobilio žaislą galima paversti galingesniu ir greitesniu automobiliu su šarvais, auksinėmis šoninėmis plokštėmis, dviem šaudyklėmis ir galiniu aptaku su ašmenimis.
• Kolekcionuojama juosta. Nuo 2022 m. sausio mėn. pasirodys naujovė, kai vaikai, įvykdę misijas ir nugalėję gyvates, gaus prisitaikymo juostą, kurią bus galima uždėti ant automobilio.
• Daugiau apdovanojimų. Ieškokite juostų septyniuose kituose NINJAGO® rinkiniuose, įskaitant Jay griaustinio drakono EVO (71760), Zane galingojo roboto EVO (71761) ir Kai ugnies drakono EVO (71762).
• Konstruokite ir žaiskite. Šis 279 dalių nindzių žaidimų rinkinys leidžia vaikams nuo šešių metų amžiaus konstruoti žaidžiant nindzių istorijas su savo herojais
• Žaiskite kelyje. Daugiau nei 9 cm aukščio, 20 cm ilgio ir 14 cm pločio šis automobilio žaislas yra puikaus dydžio žaisti namuose ar pasiimti keliaujant.
• Atitrūkti leidžianti pramoga. LEGO® NINJAGO® žaislai leidžia vaikams panaudoti savo vaizduotę ir pasinerti į fantastinį pasaulį, kuriame jie gali inscenizuoti jaudinančias gėrio ir blogio kovas.
• Aukšta kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.
• Visada patikimose rankose. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017117232
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai35 x 19 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71763 LEGO® NINJAGO Lloyd lenktynių automobilis EVO
Jūsų atsiliepimas