71761 LEGO® NINJAGO Zane galingasis robotas EVO

9,99 €
Nėra
Kodas
71761

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Vaikai gali žaisti konstruodami šį nuostabų, lankstų žaislinį robotą su dviem minifigūrėlėmis su kovos priemonėmis.

Suvienykite jėgas su Zane ir jo įspūdingu galinguoju robotu EVO ir kovokite su pavojingąja Kobra mechaniku jaudinančių susirėmimų metu. Saugokitės gyvatės sprogstamojo pistoleto! 

  • Kodas, serija: 71761 LEGO® Ninjago
  • Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų

Supažindinkite nindzių gerbėjus su LEGO® NINJAGO® veiksmo kupinu pasauliu Zane galingojo roboto EVO (71761) kovos žaislą vaikams nuo šešių metų. Šį itin detalų, lankstų robotą galima patobulinti, kad jis taptų dar didesniu ir stipresniu modeliu, su šauniu kardu ir besisukančiu žvaigždės formos kovos elementu. Garantuotas jaudulys ir pramoga vaikams Šiame nindzių konstravimo rinkinyje yra dvi minifigūrėlės: Zane ir kobra mechaniko gyvatė, kad vaikai galėtų inscenizuoti kvapą gniaužiančias NINJAGO miesto istorijas. Nuo 2022 metų sausio pasirodys naujovė, kai vaikai, nugalėję nindzių priešus ir įvykdę misiją, gaus kolekcionuojamą juostą. Konstravimo rinkiniai nindzių gerbėjų kūrybiškumui skatinti NINJAGO žaislai nuvilios vaikus nuo ekranų į jaudinantį fantastinio veiksmo pasaulį. Čia jie gali veikti išvien su savo drąsiais nindzių herojais ir kovoti su blogio jėgomis naudodami didelę konstravimo rinkinių kolekciją, įskaitant robotus, drakonus ir šventoves.

• Itin lankstus roboto žaislas. Dovanokite vaikams daugybę valandų nindzių mūšių su šiuo LEGO® NINJAGO® Zane galingojo roboto EVO (71761) rinkiniu.

• Nindzių mūšiai. Šis detalus roboto žaislas turi lanksčias kojas ir rankas, didelį besisukantį žvaigždės formos kovos elementą ir kabiną, į kurią vaikai gali įdėti Zane, kai šis kovoja su gyvate.
• Kolekcionuojama juosta. Nuo 2022 m. sausio mėn. pasirodys naujovė, kai vaikai, įvykdę misijas ir nugalėję gyvatę, gaus slaptumo juostą, kurią bus galima uždėti ant roboto.
• Daugiau apdovanojimų. Ieškokite juostų septyniuose kituose NINJAGO® rinkiniuose, įskaitant Jane griaustinio drakono EVO (71760), Kai ugnies drakono EVO (71762) ir Lloyd lenktynių automobilio EVO (71763).
• Greitas konstravimas ir žaidimas. Šis 95 dalių nindzių žaidimų rinkinys leidžia vaikams nuo šešių metų amžiaus konstruoti žaidžiant nuotykius NINJAGO® mieste.
• Eksponuojamas modelis. Daugiau nei 12 cm aukščio roboto žaislas puikiai tinka eksponuoti vaiko miegamajame.
• Fantastinis veiksmas. LEGO® NINJAGO® žaislai leidžia vaikams atsitraukti nuo ekranų ir pabėgti į mistinį pasaulį, kuriame jie gali susiremti su blogio jėgomis.
• Aukšta kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.
• Visada patikimose rankose. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.


Papildoma informacija
Barkodas5702017117263
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 6 metų
LytisTinka visiems
Pakuotės išmatavimai19 x 14 x 5 cm
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71761 LEGO® NINJAGO Zane galingasis robotas EVO
Jūsų atsiliepimas