71753 LEGO® NINJAGO® Ugnies drakono puolimas

57,99 €
Nėra
Kodas
71753

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Veiksmo kupinas LEGO® NINJAGO® skraidančio drakono žaislas

Vaikai gali džiaugtis ištisomis valandomis nuostabaus žaidimo su šiuo lanksčiu drakonu su pražiodomais nasrais, judinama uodega, kojomis ir sparnais.

Skirsk į mūšį su nindzėmis ir jų grėsminguoju drakonu ir susikauk su piktuoju Wyplash! Šok į balną, pakilk į dangų ir pulk kraupųjį generolą skeletą. Privalai atkovoti ugninį kardą ir pademonstruoti Nya Legacy minifigūrėlę LEGO® NINJAGO® rinkinių 10-mečiui paminėti.

  • Kodas, serija: 71753 LEGO® NINJAGO®
  • Detalių skaičius: 563
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8 metų.

Nindzių gerbėjams patiks žaisti nuotykius padangėje iš LEGO® NINJAGO® TV serialo 1-ojo sezono su atnaujintu Ugnies drakono puolimo (71753) žaidimo rinkiniu. Įspūdingas drakono žaislas su lanksčia uodega, kojomis, nasrais ir sparnais įkvėps įtemptam žaidimui vaidmenimis.Garantuoti nuotykiai aistringiems nindzių gerbėjamsŠį konstravimo rinkinį sudaro 4 šaunios minifigūrėlės: nindzės Kai, Zane ir Nya Legacy bei jų nuožmusis priešas Wyplash, kurios padės vaikams surengti gėrio mūšį prieš blogį. 2021 metų birželį pasirodysianti dar nematyta Nya Legacy auksinė kolekcinė minifigūrėlė su stovu NINJAGO žaidimo rinkinių 10-mečiui paminėti.Unikalūs žaislai išradingiems konstruotojamsLEGO NINJAGO žaislai atveria vaikams galimybę pabėgti į fantazijos pasaulį, kuriame verda įspūdingas veiksmas ir galima suvienyti jėgas su savo herojais bei susikauti su šutve grėsmingų blogiukų, žaidžiant su nuostabia konstravimo rinkinių kolekcija, kurią sudaro robotai, motociklai ir drakonai.

• LEGO® NINJAGO® Ugnies drakono puolimo (71753) žaidimo rinkinį sudaro itin lankstus žaislinis drakonas išradingiems vaikams, kuris įtrauks ištisoms valandoms nuotykių padangėse.
• Nindzių žaidimo rinkinį sudaro 4 minifigūrėlės iš NINJAGO® TV serialo 1-ojo sezono: nindzės Nya, Kai ir Zane bei blogiukas Wyplash. 
• Detalus žaislinis drakonas pasižymi lanksčiais nasrais, uodega, kojomis sparnais bei balnu ant nugaros, kuriame vaikai gali pasodinti nindzių herojus ir skristi į kovą.
• Su kolekcine Nya Legacy auksine minifigūrėle su stoveliu NINJAGO® žaislų 10-mečiui paminėti.
• Ieškokite daugiau kolekcinių auksinių minifigūrėlių 5 kituose NINJAGO® rinkiniuose, įskaitant Elementų turnyras (71735), Riedulių patranka (71736), X-1 nindzė padegėjas (71737) ir Ultragarsinis plėšikas (71739).
• Šis 563 dalių drakono žaidimo rinkinys taps malonia konstravimo užduotimi vaikams nuo 8 metų amžiaus ir puikia gimtadienio ar šventine dovana.
• Žaislinis drakonas, pastačius ant galinių kojų ir išskleidus sparnus, yra 27 cm aukščio, 27 cm ilgio ir 59 cm pločio, todėl jis puikiai tiks tiek žaidimui, tiek eksponavimui.
• LEGO® NINJAGO® sudaro įspūdingi konstravimo rinkiniai, kurie pakerės vaikų vaizduotę ir jiems padės įsisavinti teigiamas vertybes žaidžiant vaidmenimis.
• Daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai. Nebūtina nindzių jėga ar įgūdžiai!
• LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus saugos standartus, todėl galite neabejoti, kad vaikai yra saugiose rankose.


Papildoma informacija
Barkodas5702016912319
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 8 metų
LytisTinka visiems
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71753 LEGO® NINJAGO® Ugnies drakono puolimas
Jūsų atsiliepimas