71752 LEGO® Ninjago Nindzių greitaeigis povandeninis laivas

39,99 €
Nėra
Kodas
71752

Šios prekės laikinai neturime. Domina alternatyvos?
Rašykite info@troliunamas.lt
Skambinkite +370 613 16239

Vaikai gali atkurti veiksmo kupiną LEGO® NINJAGO®: Seabound TV serialą su šiuo Nindzių greitaeigiu povandeniniu laivu (71752). 2 viename transporto priemonę galima transformuoti į automobilį arba povandeninį laivą, kuris turi atskiriamą droną, 2 smaigų šaudykles ir atsidarančią kabiną.

  • Kodas, serija: 71752 LEGO Ninjago
  • Detalių skaičius: 356
  • Rekomenduojamas amžius nuo 8 metų.

Nindzių žaidimo rinkinį sudaro 4 minifigūrėlės: Scuba Jay ir Scuba Cole, su nardymo įranga ir plaukmenimis bei 2 Maaray sargybiniais su šauniais ginklais. Vaikai gali rengti savo mūšius sausumoje ir po vandeniu, kad išsiaiškintų, kas atkovos bangos amuletą, kuris pridedamas prie rinkinio.

Šaunūs žaislais nindzių gerbėjams
NINJAGO konstruojami rinkiniai perkelia vaikus į pramogų kupiną fantazijų pasaulį, kuriame jie gali suvienyti jėgas su savo nindzių herojais, kad suprastų teigiamas vertybes ir įveiktų blogiukus. Šį spalvingą pasaulį jie gali atrasti su įspūdingu žaislų rinkiniu, kurį sudaro drakonai, automobiliai ir robotai.

  • LEGO® NINJAGO® Nindzių greitaeigis povandeninis laivas (71752) yra neįtikėtina 2 viename transporto priemonė, kurią galima naudoti kaip automobilį ir kaip povandeninį laivą, todėl ji atvers neišsemiamas žaidimo galimybes.
  • Nindzių žaislą sudaro 4 minifigūrėlės: Scuba Jay ir Scuba Cole su plaukmenimis, kurie kaunasi su 2 Maaray sargybiniais dėl bangos amuleto, kuris pridedamas prie rinkinio.
  • Plaukiojančio automobilio žaislas su atskiriamu dronu, atidaroma kabina minifigūrėlėms ir 2 smaigų šaudyklėmis, kad išradingi vaikai galėtų žaisti ištisas valandas.
  • Šis nindzių žaislas vaikams nuo 8 metų amžiaus suteiks jiems konstravimo malonumą ir taps unikaliu žaislu, kuris neabejotinai priblokš draugus.
  • Nindzių automobilis yra 7 cm aukščio, 27 cm ilgio ir 12 cm pločio – idealaus dydžio žaisti namuose arba neštis į svečius.
  • Ieškokite ir kitų NINJAGO® rinkinių, sukurtų pagal TV serialą, įskaitant Lloyd hidro robotas (71750), Begalinės jūros šventykla (71755) ir Vandens drakonas (71754).
  • LEGO® NINJAGO® konstruojami rinkiniai padeda vaikams atsiplėšti nuo ekranų ir leistis į smagius nuotykius bei sužinoti apie pagrindines nindzių vertybes: narsą ir šeimą.
  • Daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos iš aukšto kokybės medžiagų, kad jos visada vienodai susijungtų ir atsiskirtų – tam nebūtini nindzių įgūdžiai ir jėga!
  • LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus saugos standartus, todėl dėl savo vaikų galite būti ramūs, nes jie patikimose rankose.

Papildoma informacija
Barkodas5702016912302
Prekinis ženklasLego
AmžiusNuo 8 metų
LytisTinka visiems
Pristatymas1-2 darbo dienos (pristatymo terminas į DPD siuntų terminalus priklauso nuo paštomatų užimtumo)
Reitingas:
0%
Jūsų atsiliepimas apie:71752 LEGO® Ninjago Nindzių greitaeigis povandeninis laivas
Jūsų atsiliepimas